V-Part

V-Part: meer volume dankzij deze bijzondere vorm! Samen met inspirerende vrouwen ontwikkelden wij haarwerken in bijzondere vormen zodat deze vrijwel onzichtbaar gedragen kunnen worden.

Advies nodig?

Twijfel je welke kleur het beste bij jouw haar past? Jennifer adviseert jou graag persoonlijk! Vul hieronder je gegevens in.

Selecteer bestand

Organische verzorgingslijn

Alle haarverzorgingsproducten zijn zeer mild voor het haar en de hoofdhuid. Ze bevatten geen siliconen, parabenen, of alcohol en zijn geschikt voor ieder haartype en in het bijzonder voor lang haar en hairextensions.

LaceWig

Onze Lacewig voelt aan als een tweede huid. Het materiaal is zo dun en zit zo dicht op de huid, dat niet te zien is dat je een pruik of haarwerk draagt.

QuiQweave

QuiQweaves zijn handgeknoopte banen haar. Ze zijn meerdere malen te gebruiken en blijven gemiddeld zes weken zitten. Met de QuiQweave haarbanen maken wij je haar snel super mooi, voller en langer.

HairPiece

Hairpiece De snelste, gemakkelijkste en mooiste manier om je haren voller en langer te maken is de HairPiece. Je clipt dit haarwerk vast en je ziet er direct op-en-top verzorgd uit!

JenMen

Nieuw bij Jennifer Hoeve