Wat doe je tegen haaruitval?

Neem je onzekerheid weg met een maathaarwerk

Wat te doen tegen haaruitval

Wat doe je tegen haaruitval? Je bent niet de enige die zich dit afvraagt. Maar liefst 3 miljoen Nederlanders hebben te maken met haaruitval. Voor het grootste deel van deze mensen -mannen en vrouwen- is dit best een probleem. Het antwoord op de vraag wat je kunt doen tegen haaruitval, is niet makkelijk te geven. Afhankelijk van de haaruitval is er namelijk wel of helaas niets te doen aan het verliezen van de haren. Wat doe je bijvoorbeeld tegen haaruitval als gevolg van chemotherapie? De medische wetenschap is erg ver met het succesvol behandelen van deze vreselijke ziekte. Herstel is tegenwoordig mogelijk en ook het terug groeien van het haar vindt dan meestal plaats. Als het gaat om wat je kunt doen tegen haaruitval als gevolg van alopecia, is het antwoord helaas: er is zelden iets aan te doen. Deze haarziekte kent veel varianten die zich kenmerken door het snel of langzaam verliezen van het haar dan wel het optreden van kale plekken, waar geen haar meer zal groeien. Als het gaat om wat je doet tegen haaruitval bij stress, dan is het antwoord: er dienst gezorgd te worden dat de bronnen van stress worden weggenomen en mogelijk is gespecialiseerde hulp noodzakelijk. In de meeste gevallen komt de haargroei dan terug. Tenslotte zijn er mensen die een gastric bypass hebben ondergaan. Ook zij vragen zich af: wat kan ik doen tegen haaruitval? Het antwoord is: het lichaam heeft tijd nodig om te herstellen en de juiste voedingsstoffen op te nemen die noodzakelijk zijn voor een goede haargroei. Langzaam maar zeker zal het haar terug groeien al is niet uit te sluiten dat het haar niet meer zo vol zal zijn als het ooit was.

 

Bij Jennifer Hoeve Hair hebben we elke dag te maken met mensen die kampen met haarverlies. Velen ervaren hierbij vervelende gevoelens zoals schaamte, ongeloof, onmacht (waarom overkomt mij dit) of oneerlijkheid (ik ben nog zo jong). Soms zelfs durven mensen liever niet meer de deur uit. Wij hebben een antwoord op de vraag: wat te doen tegen haaruitval? Namelijk: maak een afspraak bij Jennifer Hoeve. Je haar laten aangroeien kunnen we helaas niet maar we kunnen je wel een scala aan prachtige oplossingen bieden. Deze vullen het eigen haar aan of vervangen totaal het eigen haar. Al onze producten bestaan uit 100% mensenhaar. Vakmensen hebben dit haar bewerkt met de hand en gereed gemaakt voor onze haarstukken, pruiken, LaceWigs en HairPieces. Om aan te geven hoeveel ervaring wij hebben met het helpen van mensen die om medische redenen een haarwerk nodig hebben: van de meer dan 1.000 haarwerken die wij per jaar leveren, zijn er ruim 800 voor ‘medische klanten’. Je bent met jouw probleem daarom in ervaren handen van een van de grootste haar leveranciers van Nederland.

 

 

Vertrouwd

We begrijpen als geen ander dat de haaruitval erg gevoelig ligt bij jou. Ons hele bedrijf is er op ingericht om jou op een vertrouwde manier te helpen met het vraagstuk ‘wat te doen tegen haaruitval’. Dat begint al met het eerste kennismakingsgesprek. Dat vindt altijd plaats in een privé salon. Dit gesprek is gratis en verplicht jou tot niets. Zo zorgen we er voor dat jij ontspannen kunt praten over jouw gevoelens. Samen bespreken we je wensen en de mogelijkheden die wij bieden. In alle rust en privacy kun je kennismaken met de oplossingen die we bieden. Je kunt ze zien, voelen en passen. Als je je haar precies wilt zoals het ooit was, dan is het handig als je een foto meeneemt. Maar als je iets geheel anders wilt, dan mag je daar ook voor kiezen. Waar je voorkeur ook naar uit gaat, wij leveren het zoals jij het hebben wilt. In sommige gevallen kan dat zelfs direct uit voorraad. We hebben een groot aantal General Stock haarwerken op voorraad die we je direct aan kunnen meten. Ideaal als jij snel -dezelfde dag of maximaal binnen 2 dagen- over een haarwerk wilt beschikken.

 

Echt haar

Alle haarwerken die Jennifer Hoeve aanbiedt, zijn haarwerken van 100% echt haar. Oók de haarstukken voor mannen. Daarom worden onze producten zo geroemd om hun natuurlijke uitstraling en optimale pasvorm. Ten opzichte van haarstukken die gemaakt zijn van synthetisch haar, steken onze producten er positief bovenuit. Onze klanten die ervaring hebben synthetisch haar, zeggen vaak dat onze haarstukken van echt haar veel minder kriebelen en prikken. Ook is het mogelijk om deze producten te krullen en te stylen. Ze zien eruit als je eigen haar en voelen als je eigen haar. De bevestigingspunten van onze haarstukken zit onder het haarstuk, in je eigen haar. Het is daarom niet te zien dat jij een haarstuk draagt als oplossing tegen haaruitval. Het enige dat opvalt, is dat je altijd mooi haar hebt!

 

Maatwerk

Als je kiest voor maatwerk, dan is het belangrijk dat een haarstuk goed wordt aangemeten. Alles moet zo goed mogelijk aansluiten zodat niet zichtbaar is dat jij een haarwerk draagt. Bij Jennifer Hoeve hechten we daarom veel waarde aan een optimale pasvorm. We meten jouw hoofd vanaf diverse kanten nauwkeurig op en noteren al je wensen op een speciaal orderformulier. Van de maten die genomen zijn van je hoofd, maken we ter plekke een soort plastic kapje. Dit sturen we op naar ons atelier. Op basis van jouw kapje en het formulier met jouw wensen, wordt jouw haarwerk gemaakt. Dit nauwkeurige werkje doen onze collega’s met de hand. Een haarwerk op maat maken, kan wel 10 weken duren, inclusief opsturen zal het zo’n 12 weken duren voordat we het haarwerk aan jou kunnen afleveren.

 

Vergoeding

Wie om medische redenen een pruik moet aanschaffen, krijgt deze geheel of gedeeltelijk vergoed. Als extra service helpen wij je met het aanvragen en verkrijgen van deze vergoeding. We nemen je alle rompslomp uit handen. Dankzij deze vergoeding is jouw haarwerk beter betaalbaar. Om het je nog gemakkelijker te maken, bieden we onze haarwerken -uitsluitend de maathaarwerken- aan op abonnementsbasis. Dat betekent dat je voor een vaste prijs per maand een haarwerk kunt afnemen en dragen. We hebben hierin meerdere vormen, voor één jaar of twee jaar. Kies je voor de twee jaar versie, dan zorgen we dat op tijd jouw nieuwe pruik besteld en geleverd wordt. Zo hoef jij geen dag zonder prachtig haar te zitten!

 

Bereikbaar

Mensen die haaruitval ervaren, hebben vaak veel vragen waarbij de belangrijkste is: wat te doen tegen haaruitval? Daarom nemen wij graag de tijd om alles te bespreken en al jouw vragen te beantwoorden. Zoals gezegd kun je kiezen voor een informatiegesprek bij ons op de zaak. Geef je er de voorkeur aan om ons te benaderen via de telefoon, e-mail, Facebook of Instagram, dan kan dat natuurlijk ook. We zijn op veel manieren bereikbaar. Het haar echt voelen en passen, vindt echter altijd plaats in onze vestiging in Oostzaan. Je bent altijd van harte welkom en we zullen je met plezier helpen aan het mooist denkbare haar.

 

Meer weten?

Wil je meer weten over de oorzaken van haaruitval of de oplossingen van Jennifer Hoeve? Klik dan op één van de onderstaande linkjes.

Meer over: