Van haar naar haarwerk

Van een klant met een haarprobleem, tot een blije vrouw met weer prachtig haar.

Het gehele proces . . .

 

Hoe gaan wij bij JENNIFER HOEVE® hair te werk.

 

1. BEKENDHEID

 

Uiteraard begint het voor een onbekende klant bij de marketing. Wij weten dat wij de mooiste haarstukken kunnen maken, van de allerbeste kwaliteiten haar, maar nu moeten jullie het nog weten.

 

2. AFSPRAAK MAKEN

 

Als jullie ons adres online, via social media of van horen zeggen hebben gekregen en er voldoende interesse gewekt is om een afspraak te maken, dan kan dit op verschillende manieren, de meest snelle manieren zijn:

Telefonisch: 075-6153664

Online: https://www.jenniferhoeve.nl/afspraak-maken

EEN AFSPRAAK IS ALTIJD VRIJBLIJVEND EN KOSTENLOOS

 

3. INTAKE GESPREK

 

Zodra je de afspraak hebt gemaakt kom je voor een intakegesprek terecht bij één van onze Top haarwerkspecialisten. Je word ontvangen in een privesalon. Bij onze haarwerkspecialist kun je in alle rust en vertrouwen je verhaal kwijt. Je krijgt de mogelijkheid om verschillende systemen te passen en als je wilt, kan er direct een haarstuk aangemeten worden. Wil je alle informatie nog even op je in laten werken en er nog even over nadenken, is dit absoluut geen enkel probleem.

 

4. MAL MAKEN

 

Of tijdens het eerste intakegesprek, of in een vervolg gesprek zullen we een haarwerk op maat ontwerpen. Tijdens dit gesprek zal er een mal gemaakt worden, of de maten zullen opgemeten worden. De haarwerkspecialist zal beslissen welke methode er word gehanteerd. De kleuren en het model worden geadviseerd en besproken.

 

5. SOORTEN HAAR

 

Er zijn ontzettend veel soorten en kwaliteiten haar te verkrijgen. Wij zullen met onze ruim 25 jaar ervaring hier een kundig advies over uitbrengen.

 

6. HAARBEWERKINGSPROCES

 

Op het moment dat de order compleet is, zal dit doorgevoerd worden naar ons atelier op Bali. Iedere week gaat er een zending heen en iedere week ontvangen wij weer zendingen terug. Zodra de order ontvangen is op het atelier worden de haren uitgesorteerd en word het montuur gemaakt.

 

7. ATELIER BALI & ATELIER NEDERLAND

 

Iedere dag heeft onze atelier manager contact met het atelier om de voortgang van de processen te monitoren en vragen te beantwoorden op het moment dat dit nodig zou zijn. Wekelijks krijgen wij een update over de haarwerken die in het laatste afwerk proces zitten.

Als de haarwerken terug zijn in ons atelier, worden ze stuk voor stuk gecontroleerd. Ze worden gewassen eventueel nog iets bijgekleurd en afgestyled om afgeleverd te worden.

 

9. AFSPRAAK MAKEN & AFLEVEREN

 

Op het moment dat de nacontrole geweest is, word er contact met je opgenomen om een afspraak te maken.

Ook nu word je in een privé ruimte ontvangen.

Tijdens het afleveren word het haarwerk of de lacewig ingeknipt. Er word uitgelegd hoe je het haarwerk of de lacewig zelf moeten onderhouden en wat zij er allemaal mee kunnen doen.