Reviews

Ervaringen van anderen

Met lood in mijn schoenen omdat mijn kale hoofd door de Alopecia er niet uit ziet. Maar voelde me al snel op mijn gemak bij Jennifer
Linda
Vandaag bij Jennifer Hoeve geweest, was een duidelijke en heldere uitleg van wat er allemaal voor keuzes waren en wat het beste geschikt was voor mijn haar. Heel fijn geholpen....
Betty
Ontzettend vriendelijk geholpen! Leuk gesprek en makkelijk te bereiken.
Jeffrey
Alleen maar positief! Er werd echt de tijd genomen om ons te informeren over de mogelijkheden. Jennifer heeft ons goed geadviseerd en vervolgens een haarstuk in ons haar gedaan. Hierdoor hebben wij een volledig beeld gekregen van de haarstukken. Wij zijn enthousiast!
Denise
Prima geholpen. alles werd duidelijk uitgelegd en mijn haarstuk matchte heel goed met mijn eigen haarkleur. zodoende kon ik gelijk naar huis met een volle haardos. Nu nog even handig worden in het aanbrengen. Maar dat gaat wel lukken. bedankt Jennifer voor je geduld en profesionaliteit. Marianne
Marianne
Prachtig gekleurd op mijn eigen haar!! Onwijs blij!!
Djessica
Erg vriendelijk, nemen de tijd voor de klant, en een hele goede uitleg! Lieve mensen.
Marisha
Ben erg goed geholpen door Melissa, een meid met verstand van zaken, ben een paar goede tips rijker! ????
Sonja
Zeer tevreden! Ik werd serieus genomen en ik ga zeker en vervolg afspraak maken
Montana
Het was een super afspraak! Eindelijk mijn mooie lacewig gekregen en wat was die mooi!! Super goede kwaliteit zijn al jullie producten en wil nooit meer anders. Alle meiden zijn zo lief en zorgen voor een goede service.
Emmelyne
Heel goed geholpen. Heel vriendelijk.
Shieda
Een afspraak met Jennifer. Duidelijk en heldere uitleg, goed advies en snelle service!
Tessy
Ik voelde mij erg op gemak en heb gezellig zitten kletsen voor ik het wist was de tijd om.
Merel
Heel tevreden met het eerlijke advies en goede behandeling. Erg professioneel en ontzettend blij met mijn haar!
Maud
Je voelt je op je gemak; warm ontvangst; humor; ongedwongen; expertise; beantwoord aan verwachting; volle tevredenheid
Milly
Ik ben heel goed geinformeerd, ook over de positieve en negatieve kanten van een haarstukje.
Gladys
Netjes en vriendelijk geholpen, vertellen ook eerlijk of het realistisch is met het haar wat je graag wilt. Er werd echt de tijd voor je genomen. Het enige wat ik lastig vond was het parkeren, eigenlijk stond alles in de omgeving vol.
Samantha
Een super service hele mooie kwaliteit ze hebben er echt kijk op. En heel gezellig.
Chelsey
Altijd vrolijke ontvangst, iedereen is altijd aardig en levert topwerk af!
Brenda
Ik werd goed en snel geholpen
Cecilia
Heel vriendelijk en deskundig geinformeerd ! Vrij blijvend en niet opdringerig, je krijgt alle ruimte om de informatie op te nemen en een eventuele keuze te maken.
Tosca
Wat een fantastische salon! Na behandeling van chemotherapie en bestraling en hierdoor mijn haar verloren met enige twijfel (mijn eigen haar was inmiddels weer wat gegroeid en uiteindelijk was mijn vorige pruik niet wat ik verwacht had) de stap gezet om naar de salon van Jennifer te gaan. Ik ben hier echt fantastisch geholpen door een zeer professioneel team. Zelfs toen ik nog terug ging omdat mijn lace wig niet helemaal lekker zat ben ik weer top geholpen en wat een lieve meiden ook, oprecht geinteresseerd en allemaal met hetzelfde doel, de klant voor 100% tevreden de deur uit laten gaan. En ik, ik voel me echt een filmster als ik de salon verlaat, mijn haar is zo mooi! Lieve meiden, een dikke 10 voor jullie allemaal en voor degene die dit leest en twijfelt om de stap te zetten, niet doen want je krijgt zeker geen spijt! Patricia
Patricia
De Haarstukken zijn prachtig. Advies wordt met alle zorg en professioneel gegeven. Helaas zijn de prijzen niet voor iedereen weggelegd. Ze hebben voor diegene een abonnement voor de aflossing.
Soenita
De Haarstukken zijn prachtig. Advies wordt met alle zorg en professioneel gegeven. Helaas zijn de prijzen niet voor iedereen weggelegd. Ze hebben voor diegene een abonnement voor de aflossing.
soenita
Top! Netjes geholpen. Vriendelijk personeel. Ben goed verzorgd
Linsey
Professioneel en vakkundig, maar ook openheid en dat is heel fijn voor de klant!
Dorothe
Zoals altijd super geholpen door Rhonda!
Desiree
Professioneel en vakkundig maar ook openheid en dat is heel fijn voor de klant
Dorothe
Een zeer proffesioneel team, ik heb met bewondering gekeken wat de mogelijkheden zijn, en wat een prachtig haar, ik kijk er enorm naar uit wat het eindresultaat zal zijn.
Wim
Een zeer proffesioneel team, ik heb met bewondering gekeken wat de mogelijkheden zijn, en wat een prachtig haar, ik kijk er enorm naar uit wat het eindresultaat zal zijn.
Wim
Ben heel blij met mijn haar! Heel vriendelijk personeel
Kelly
Super vriendelijk geholpen en blij met het resultaat !
Cheryl
Super goed geholpen voelde me erg op me gemak
Debby
Vlotte snelle regeling, mensen die hun vak kennen
Liesbeth
een super bedrijf, met goede kwaliteit haar.
Tilly
Helemaal super ! Dochter helemaal aan het stuiteren van enthousiasme. Kan niet wachten Tot de lace wig klaar is. We rijden graag van Eindhoven naar Jennifer voor de beste haarwerken
Melissa
Ik heb altijd mijn vaste Kapster Malou of wanneer zij er niet is Rhonda. Ik vind het altijd zeer prettig om deze dames te hebben,gezien zij precies weten wat/hoe ik het graag wil. Ze zijn zeer vriendelijk en kundig,dus ik ga er altijd met veel plezier naartoe en ga met een blij gezicht weer de deur uit!
Yvonne
Top geholpen! En kom zeker terug
Jael
Thnxx rhonda voor mijn mooie haartjes!!
Lysanne
Top, je hoort zeker nog van mij, ik heb morgen afspraak dokter voor verwijsbrief dus moet goed komen. Zodra het voor mij mogelijk is maak ik een afspraak.
Jamie
duidelijk en vriendelijk
Marieke
Ontzettend goed geholpen was even teleurgesteld maar alles is tip TOP in.orde gebracht dikke 10 voor Jennifer en haar team doen echt alles voor je
Anneke
Fijn en uitstekend geholpen door Melissa ! Heel blij met hoe mijn haarwerk er nu uit ziet !
Moniek
Ik werd geholpen door malou. Wat een Ontzettende lieve meid is dat zeg. Gaf goed advies.dacht goed mee en bood me aan een vlecht te maken maar ook met krullen. Wat een service zeg
Yvonne
Goed uitleg en vriendelijk.
Talitha
Heel vriendelijk, ik voelde me heel welkom. Service was top, al mijn vragen zijn beantwoord en duidelijke info gekregen. Ik kijk uit naar de volgende afspraak.
Laura
Fijn eerste gesprek! Goed gevoel bij en fijn dat je er vaart achter zet! Tot snel, groet Sabine
Sabine
Helemaal Top!
Liesbeth
Ik ben onwijs blij met Ronda, een half woord is genoeg en ze begrijpt me al. Ook als kapper met knippen en verven is ze een kei! Hoop dat ze me nog heel lang kan helpen als haarstyliste! Een 10 !
Caro
Wij zijn heel tevreden!
Astrid