Reviews

Ervaringen van anderen

Je voelt je op je gemak; warm ontvangst; humor; ongedwongen; expertise; beantwoord aan verwachting; volle tevredenheid
Milly
Heel tevreden met het eerlijke advies en goede behandeling. Erg professioneel en ontzettend blij met mijn haar!
Maud
Ik ben heel goed geinformeerd, ook over de positieve en negatieve kanten van een haarstukje.
Gladys
Netjes en vriendelijk geholpen, vertellen ook eerlijk of het realistisch is met het haar wat je graag wilt. Er werd echt de tijd voor je genomen. Het enige wat ik lastig vond was het parkeren, eigenlijk stond alles in de omgeving vol.
Samantha
Een super service hele mooie kwaliteit ze hebben er echt kijk op. En heel gezellig.
Chelsey
Altijd vrolijke ontvangst, iedereen is altijd aardig en levert topwerk af!
Brenda
Ik werd goed en snel geholpen
Cecilia
Heel vriendelijk en deskundig geinformeerd ! Vrij blijvend en niet opdringerig, je krijgt alle ruimte om de informatie op te nemen en een eventuele keuze te maken.
Tosca
Wat een fantastische salon! Na behandeling van chemotherapie en bestraling en hierdoor mijn haar verloren met enige twijfel (mijn eigen haar was inmiddels weer wat gegroeid en uiteindelijk was mijn vorige pruik niet wat ik verwacht had) de stap gezet om naar de salon van Jennifer te gaan. Ik ben hier echt fantastisch geholpen door een zeer professioneel team. Zelfs toen ik nog terug ging omdat mijn lace wig niet helemaal lekker zat ben ik weer top geholpen en wat een lieve meiden ook, oprecht geinteresseerd en allemaal met hetzelfde doel, de klant voor 100% tevreden de deur uit laten gaan. En ik, ik voel me echt een filmster als ik de salon verlaat, mijn haar is zo mooi! Lieve meiden, een dikke 10 voor jullie allemaal en voor degene die dit leest en twijfelt om de stap te zetten, niet doen want je krijgt zeker geen spijt! Patricia
Patricia
De Haarstukken zijn prachtig. Advies wordt met alle zorg en professioneel gegeven. Helaas zijn de prijzen niet voor iedereen weggelegd. Ze hebben voor diegene een abonnement voor de aflossing.
Soenita
Top! Netjes geholpen. Vriendelijk personeel. Ben goed verzorgd
Linsey
Professioneel en vakkundig, maar ook openheid en dat is heel fijn voor de klant!
Dorothe
Zoals altijd super geholpen door Rhonda!
Desiree
Professioneel en vakkundig maar ook openheid en dat is heel fijn voor de klant
Dorothe
Een zeer proffesioneel team, ik heb met bewondering gekeken wat de mogelijkheden zijn, en wat een prachtig haar, ik kijk er enorm naar uit wat het eindresultaat zal zijn.
Wim
Een zeer proffesioneel team, ik heb met bewondering gekeken wat de mogelijkheden zijn, en wat een prachtig haar, ik kijk er enorm naar uit wat het eindresultaat zal zijn.
Wim
Ben heel blij met mijn haar! Heel vriendelijk personeel
Kelly
Super vriendelijk geholpen en blij met het resultaat !
Cheryl
Super goed geholpen voelde me erg op me gemak
Debby
Vlotte snelle regeling, mensen die hun vak kennen
Liesbeth
een super bedrijf, met goede kwaliteit haar.
Tilly
Helemaal super ! Dochter helemaal aan het stuiteren van enthousiasme. Kan niet wachten Tot de lace wig klaar is. We rijden graag van Eindhoven naar Jennifer voor de beste haarwerken
Melissa
Ik heb altijd mijn vaste Kapster Malou of wanneer zij er niet is Rhonda. Ik vind het altijd zeer prettig om deze dames te hebben,gezien zij precies weten wat/hoe ik het graag wil. Ze zijn zeer vriendelijk en kundig,dus ik ga er altijd met veel plezier naartoe en ga met een blij gezicht weer de deur uit!
Yvonne
Top geholpen! En kom zeker terug
Jael
Thnxx rhonda voor mijn mooie haartjes!!
Lysanne
Top, je hoort zeker nog van mij, ik heb morgen afspraak dokter voor verwijsbrief dus moet goed komen. Zodra het voor mij mogelijk is maak ik een afspraak.
Jamie
duidelijk en vriendelijk
Marieke
Ontzettend goed geholpen was even teleurgesteld maar alles is tip TOP in.orde gebracht dikke 10 voor Jennifer en haar team doen echt alles voor je
Anneke
Fijn en uitstekend geholpen door Melissa ! Heel blij met hoe mijn haarwerk er nu uit ziet !
Moniek
Ik werd geholpen door malou. Wat een Ontzettende lieve meid is dat zeg. Gaf goed advies.dacht goed mee en bood me aan een vlecht te maken maar ook met krullen. Wat een service zeg
Yvonne
Goed uitleg en vriendelijk.
Talitha
Heel vriendelijk, ik voelde me heel welkom. Service was top, al mijn vragen zijn beantwoord en duidelijke info gekregen. Ik kijk uit naar de volgende afspraak.
Laura
Fijn eerste gesprek! Goed gevoel bij en fijn dat je er vaart achter zet! Tot snel, groet Sabine
Sabine
Helemaal Top!
Liesbeth
Ik ben onwijs blij met Ronda, een half woord is genoeg en ze begrijpt me al. Ook als kapper met knippen en verven is ze een kei! Hoop dat ze me nog heel lang kan helpen als haarstyliste! Een 10 !
Caro
Wij zijn heel tevreden!
Astrid
Wij zijn super goed ontvangen , door de dames van Jennifer . Mijn hairpiece is prachtig geworden, super dankjewel.!!!
Lena
Prima ontvangst, goede service en vriendelijke kapster.
Gerda
Een van mijn banen zat niet goed.En dat al na 4 weken. Ik kwam er gister achter en ik kon vandaag al komen. Malou hielp me. Nam me klachten serieus , snapte mijn reactie(was in paniek) en heeft me heel goed geholpen. Het werd ook vergoed. Wat een service!
Ingrid
Ik heb onze afspraak als heel prettig ervaren.
Irene
Kort maar duidelijk
Joke
Hele fijne service. Alle vragen werden vriendelijk en uitgebreid beantwoord, er werd echt meegedacht en het plaatsen ging snel en pijnloos. Ik blijf terug komen! Ik ben nu al verslaafd aan mijn flinke bos haar ;)
Taniya
Altijd goed en altijd gezellig! Toppertjes!
Krista
Fijn gesprek, neemt de tijd voor je, vriendelijke dame, luistert naar je wensen.
Renske
Super geholpen! En goed advies! Heel erg blij met mijn nieuwe weave!
Carlijn
Het is een fantastische,en super leuke ervaring,een aanrader Op alle gebied top,vriendelijk onthaal,voldoende info,resultaat wauw!! Jennifer en team,you are the best,dikke kus
Leen
Ben heel fijn geholpen! Kijk uit naar het plaatsen van de extensions morgen! Liefs Jorinde.
Jorinde
Veel informatie gekregen..goed advies..er werd de tijd genomen..heel vriendelijk en fijn ontvangen..
Els
Goed geholpen erg tevreden
Tilly
Warm welkom, heel gastvrij, professionele uitstraling. Fijn en vriendelijk maar duidelijk te woord gestaan, mocht ook uitproberen en passen. Er wordt met je mee gedacht. Echt top!
Femke