Reviews

Ervaringen van anderen

Ben erg goed geholpen, nu wachten tot de levering!
Sabina
Dankzij jullie verlaat ik de salon altijd met het aller aller mooiste haar! ❤️
Britt
Vond dat ik heel goed geholpen werd
Sharona
Warm ontvangst en professioneel geholpen! Fijne plek!
Sandra
Super geholpen. Vandaag mijn lacewig opgehaald. Werd mooi geknipt en in model gebracht. Duidelijke uitleg en ben zo ontzettend blij met mijn haar!
Caitlin
Ik wil niet dat mijn naam genoemd wordt op de website, verder ben ik top geholpen door Melissa!
Anoniem
Altijd goed en altijd gezellig!! Super Service en allemaal even lief! Meiden die hun vak verstaan maar vooral hart hebben voor wat ze doen...
Krista
Super goed geholpen door Melissa! Ik had een V-part besteld en het resultaat is boven mijn verwachtingen!
Julia
Ik ben super goed geholpen. Ik kwam er voor een pruik omdat ik vanwege chemo binnenkort geen haar meer heb. Heel rustig en vriendelijk en duidelijk professionele adviezen. Ik ben heel erg blij met mijn haarwerk! Heel erg mooi
Laura
Super blij met m’n kleur ... dank je wel voor jullie service !! Groetjes Lindy
Lindy
Ondanks dat Jennifer ziek is heeft zij mijn afspraak door laten gaan. Kundig en geduldig geholpen. Top.
Nadira
We (mijn man en ik) kwamen bij jullie om mijn resterende haar te laten afscheren, ik was al ruim de helft verloren ivm chemo. Het was een emotionele en verdrietige gebeurtenis voor mij waar ik erg tegenop had gezien. We werden rustig en met veel aandacht ontvangen en behandeld. Dat voelde heel goed, bedankt daarvoor. Het haarwerk ziet er mooi en draagt comfortabel. Dank, Karin.
Karin
Goed ontvangst, fijne mensen en alle tijd om vragen te stellen en de wig te stylen naar wens. Super tevreden
Serissa
Zoals altijd weer heel goed geholpen! De lacewig was net een andere kleur geworden die ik had gehoopt een stuk matter, maar hij is daarna geverfd naar een hele mooie kleur! ♡
Cheryl
Het was super ,Jennifer en Haar team is amazing ,we zijn heel warm ontvangen ze hebben erg mee geleefd van situatie waar wij nog mee zitten ,erg goed geholpen Bedankt voor fijne gevoel jen en team !
Chaand
Ben zo blij met me haar !
Tonia
Onwijs goed geholpen! Ruim de tijd voor mij genomen en alles duidelijk uitgelegd! Ben super blij met mijn v-part! Erg bedankt!
Awishan
Ik kwam met best wat spanning naar de salon, je haar verliezen is niet niks..... Diana was heel lief, geduldig en hield veel rekening met mijn emoties. Er was ruimte voor een grap en voor een traan, alles werd met veel respect gedaan. Ik moet zeker nog wennen aan mijn nieuwe bos haar, maar het komt zeker goed.
Marieke
Heel prettig gesprek met Jennifer. Eerlijke informatie en advies. Respect voor ons toen er emoties naar boven kwamen door ons ook even tijd alleen te gunnen. Had niet beter gekund
Astrid
Goed geholpen door Melissa Ze raadde me aan om mijn haarstukje met klemmen te bevestigen, zodat mijn haar wat meer lucht kon krijgen! Ze gaf ook instructie hoe ik de klemmetjes aan mijn haar moest bevestigen!
Liesbeth
Geweldig! Het vertrouwde gevoel weer terug.
Fares
Weer zo warm ontvangen door Melissa in de salon van Jennifer! En wat is mijn v-part mooi! Nee niet mooi, maar PRACHTIG! Het was het wachten meer dan waard. Bedankt team Jennifer Hoeve!
Denise
Fijn geholpen door Jennifer hoeve
Diana
Altijd super goeie service . Lieve meiden . Denken altijd met je mee. En laten je pas de deur uit gaan als je al je vragen heb kunnen stellen. Niks is ze teveel. Wij komen hier altijd met veel plezier. En gaan we weg met een prachtig haarwerk
Angelie
Heel erg leuk geholpen! :-)
Anita
fijne mensen en een prima locatie waar veel ruimte is. En zeer mooie producten.
Cynthia
Ik ben goed geholpen en ze waren erg begripvol.
Krista
Kwam een beetje zenuwachtig binnen maar ben met een heel goed gevoel weggegaan!! Ik ben 77 jaar en niet gewend aan een zaak met/van haarwerken. Bijzonder aardig geholpen. Dank je wel.
Maria
Op mijn verzoek een kijkje ‘in de keuken’ mogen nemen om mijn V-part goed te behandelen. Want ja, thuis is het toch anders. Top uitleg. Geduldig, vriendelijk en gezellig. Dankjewel Melissa, ik ben zo blij dat ik ‘mijn’ haar bij jou/Jennifer Hoeve heb aangeschaft. Alles is top, van het eerste gesprek tot ‘ervaren’ drager van m’n haar. Blij!
Anette
Ik heb even een weekje gewacht met mn beoordeling. Mijn haar zit uitstekend dus ik ben helemaal tevreden!
Winnie
Geweldig! Wat een super service heeft Jennifer! Mijn v-part was niet helemaal naar mijn zin. Ik ben een paar keer terug gegaan met mijn v-part en Jennifer en haar team hebben er alles aan gedaan net zolang het haar naar mijn zin was. Ik ben nu heel erg tevreden! En ben heel vriendelijk geholpen door Diana en Melissa! Dank daarvoor meiden! De kwaliteit van het haar is ook super mooi. Ik kan Jennifer Hoeve hair aan iedereeen aanbevelen!! Gewoon top!!
Angelique
Onwijs blij met de oplossing die jullie mij aangeboden hebben. Geweldige service!
Montana
Prachtig haarwerk!
Liesbeth
Professioneel, warm en begripvol, dikke pluim!
Sandra
De informatie die ik vroeg werd duidelijk uitgelegd.
Carola
Ik word altijd heel vriendelijk geholpen en voel mij altijd heel erg welkom en de service is echt top!
Marieke
Prima geholpen, serieus genomen, ik ben zeker tevreden over de service en open communicatie waarin je gehoord wordt.
Wim
Hele fijne service, heldere uitleg over het behoud van het haar, informeel en vakkundig, gewoon zoals t bij mij past!
Que
Met mijn kale koppie mag ik altijd in de priv� salon plaatsnemen maar vandaag wilde ik gezellig in de gewone salon omdat mijn haarwerk werd bijgekleurd en ik dus twee uurtjes moest wachten. Dit was gelukkig geen probleem. Al kletsend met andere klanten kom je er dan toch weer achter dat je niet de enige bent met haar problemen. Persoonlijk weer een stap gemaakt door met mijn kale koppie tussen al die mooie meiden te zitten. Het gaf me weer een welkom en fijn gevoel. Liefs Linda
Lynda
Hele lieve meiden! Ben super geholpen en goede uitleg. Top service
Rochelle
1e intake met Jennifer voelde vertrouwd en ze gaf goed en eerlijk advies. Melissa is super vriendelijk, ik werd hartelijk ontvangen. Melissa is erg handig en heeft meerdere modellen laten zien met de Hair piece wat ik er allemaal mee kan doen. Dank jullie wel !
Rachella
Ik had een afspraak met Jennifer, ze luisterde goed naar mijn wensen en gaf mij duidelijke informatie over de mogelijkheden. Ik ben met een goed gevoel de deur uitgegaan.
Daphne
Top personeel, ik ga altijd weer stralend de deur uit.
Arianne
Perfect geholpen , Super fijn !!! Echt supermooi haar , heel natuurlijk.
Marielle
De afspraak is goed verlopen. Melissa is kundig en prettig om door haar geholpen te worden. Zij is een topper.
Liesbeth
Ik heb een heel fijn orienterend gesprek gehad over een haarstuk voor mannen. Er wordt geluisterd naar wat je zou willen en alles wordt uitstekend uitgelegd. Wat er is besproken krijg je via de mail opgestuurd zodat je het thuis nog eens rustig door kan nemen en dan rustig een besluit kan nemen. Erg fijn.
Jeffrey
Onwijs goed gehoord en geholpen! Jennifer wist direct de juiste kleur voor mij te vinden. Alles verliep vlot en ik kan niet wachten tot mijn v-part er is!
Awishan
Ik vond het een super service. Mijn haar was binnen de garantie uitgezakt en viel gelukkig binnen de gerantie. De dames nemen altijd de tijd voor je en doen goed hun werk. Je voelt je altijd mooi als je de deur uitloopt, met je mooie look die ze afmaken met een stijltang of krultang.
Anneloes
Erg tevreden over het resultaat. Erg natuurlijk en goede kwaliteit weave. Ben geholpen door Ebyan. Erg kundig, klantvriendelijk en echt persoonlijk contact. Dat maak je niet vaak mee. Kom hier zeker terug. Bedankt voor alles!
Chantal
Onwijs goed geholpen weer! Zo blij over jullie service!
Montana