Reviews

Ervaringen van anderen

Super!!!!!!!!!!
Amanda
Een goede uitleg over de mogelijkheden , ben zeer positief .
Ansje
Super informatie en to the point!
Ineke
Prettig gesprek, mooi haarwerk. Precies waarop ik had gehoopt :)
Nannete
Was duidelijk verhaal, een goed gevoel bij Jennifer, no nonsense, professionele uitstraling. Al met al een goede eerste indruk gekregen.
Karin
Super tevreden. Had eerst mijn haar laten verven bij een andere kapper, maar was hier niet tevreden mee. Toen in jullie salon weer m'n haar in de kleur van mijn hairpiece laten verven. Dit sloot niet direct helemaal mooi aan, maar door de medewerkers de tijd genomen om er een uitgroei in te verven zodat dit wel het geval was. Fijn dat er tijd wordt vrijgemaakt voor zulke oplossingen en wensen. Ben erg tevreden en kan weer met een mooi kapsel de feestdagen in! Liefs Demi
Demi
Wat een topwijffie Malou
Marouschka
Goed advies gekregen.
Ingrid
Ik ben er zelfs nog, want het haarstuk wordt direct gekleurd, zodat ik niet nog een keer vanuit Zwolle hoef te komen. Erg benieuwd naar het resultaat!
Eveline
Het gesprek voldeed aan mijn verwachting. Duidelijk, kundig en professioneel.
Simone
Begrip, respectvol en geen vraag is te veel.
Rianne
Wat een heerlijk haar! Volledig vertrouwen in de kennis en vakvaardigheid. Misschien nog wel iets meer onderhoudstips.. Ik ben blij met Mn mooie haar. Volgend jaar een haarwerk, ik ben om.
Diana
Superfijn geholpen en een hele aardige vrouw, kan niet wachten tot het klaar is.
Nicky
Mooie zaak, lieve meiden, mooie producten, goede service!!!
Vicky
Fijn gesprek gehad over de mogelijkheden en er werd alle tijd voor me genomen.
Rilana
Lief vriendelijk en kundig geholpen toppers zijn jullie. Thanks tot snel
Petra
Ik ben heel goed geholpen door Malou ze heeft alles goed uitgelegd en met mij geoefend ook ben ik blij met de extensions die ik op heb gehaald ik heb nog nooit zulke goeie kwaliteit extensions gehad dit zijn mij beste ooit krijg er veel complimentjes over altijd maar wil binnekort me haar rust geven daarom de v part.
Melissa
Heel prettig ervaren, werd niets opgedrongen ,maar wel goed geadviseerd, en kwam ook heel laagdrempelig over dus was ik al gauw op mijn gemak, hoewel de entree alleen al aardig imponerend is. Kijk met plezier naar februari uit!
Joke
Heel tevreden. Leuk en vakkundig geholpen. Leuke meiden.
Ingeborg
Fijn geholpen en gezellige meiden! En ook heel blij met het resultaat
Marjolein
Was erg zenuwachtig, want ik vond dit een erg grote na alles wat ik heb geprobeerd. Was al snel ontspannen en werd eerlijk en professioneel geholpen. En nu afwachten......
Brenda
Top service en vriendelijk personeel!
Britt
Ik vond Jennifer erg open en vriendelijk en kundig in haar vak en nam rustig te tijd voor mij en luisterde goed naar de wensen. Super! :) kom zeker terug.
Martine
Goedemiddag Jennifer Hoeve, Ik ben vanmorgen bij jou geweest en heb een fijne en duidelijke ervaring gehad bij jullie in het bedrijf. Ik was erg tevreden over ons gesprek en kan niet wachten om weer bij jullie te komen. ik moet dan wel even geduld hebben 3maanden voordat ik mijn mooie haarverlening kan krijgen maar dat is het wachten waard. Ook wil ik even zeggen dat ik het zeer goed vind dat jullie verschillende mogelijkheden geven over het betalen van de haarverlening zo maken jullie het mogelijk om voor een groot aantal mensen dit mogelijk te maken. Ik kijk er naar uit tot gauw, Vriendelijke Groet, Tjarda kappen.
Tjarda
Ontzettend gastvrij ontvangen en geholpen! Zeer tevreden en zeker weten ga ik hier over rondvertellen hartelijk bedankt en tot de volgende keer!
Ria
Lieve Jennifer, Net terug van een afspraak bij jou met Sanne en haar zus. Ik kan je niet vertellen wat het met een moeder doet!! Je dochter..je meissie die hier heel blij van wordt!! Ben je erg dankbaar. En kijk uit naar Dinsdag!! Groetjes Carla
Sanne
Ik vond het een heel informatief gesprek, ik ben veel meer te weten gekomen en alles werdt mij goed uitgelegd en verteld. Er werdt mij ook haar stukken laten zien en laten voelen. Ik ben heel vriendelijk geholpen.
Merel
Positief en fijn gesprek. Ik voelde mij erg prettig bij Jennifer.
Mirella
Je dacht met mij mee, en dat vond ik erg fijn! Tot volgend jaar ;)
Djessica
Ik had niet verwacht dat ik na mijn afspraak, gelijk met een haarstuk naar buiten ging. Ik ben er heel blij mee en het is heel mooi!
Wendy
Goed gesprek gehad op deze afspraak nogmaals bedankt
Mandy
Ik was onder de indruk van de betrokkenheid en de kennis van Jennifer, en vooral ook van de snelle service. Ik kon na een telefoontje meteen terecht. Bovendien is het makkelijk aanrijden naar Oostzaan. Madeleine van Cleef
Madeleine
Zeer professioneel en met een goed gevoel de salon verlaten, kijk uit naar volgende week!
Tasha
Goed geholpen. Ik had een afspraak met Jennifer. Ging heel vlotjes moet over 2 a 3 weken terug komen dan heeft ze nieuwe samples.
Shieda
Super veel info! Leuk en warm gesprek en even nog wat sparen om volgende maand een v-part te bestellen! #verliefd bedankt lieve Jennifer en zeker tot snel!
Esther
Heel fijn geholpen! Vragen goed beantwoord en gelijk een afspraak voor volgende week gemaakt ????
Romee
Zeer te vreden over personeel en over mijn haar hoe t geworden is . Bedankt
Milou
Super blij met de info
Helga
Mijn haarwerk laten aanpassen in kleur. Helemaal perfect en super geholpen. Voelde me erg op mijn gemak! En goede tips en tricks gekregen! Bedankt!
Monique
Fijn dat Jennifer zo eerlijk is en ook eventuele nadelen benoemt. Geen commercieel praatje maar een duidelijke afweging in voor- en nadelen voor een haarwerk voor mannen.
Lennart
Heel fijn gesprek goed voorgelicht. Grts Jose.
Jos�
fantastisch geholpen door Jennifer. Zo veel passie waarvan ik zo enthousiast word! Ik vertrouw er helemaal op dat het haarwerk net zo fantastisch gaat worden!
Ivon
Ik vindt het prima goede service.. kortom ben zeer tevreden
Canan
Ik ben heel fijn geholpen en heb een goede eerlijke uitleg gehad!! Ik ga nu heel snel sparen zodat ik mn v part kan bestellen bij jullie! Bedankt voor het geven van de informatie top gewoon!
Jolein
Super goed ge�nformeerd en ik ga zeker bij jullie gauw afspraak maken voor mijn haar
Petra
Ik ben echt superblij met de goede en lieve zorgzame service Jennifer levert.!!! Ze zorgt voor goede oplossingen en wilt echt dat je graag gelukkig de deur uit gaat. Ik ben vandaag echt superblij en gelukkig de deur uit gegaan bij haar. Topperdetop!!
Esther
Ondanks de hectische dag nam Jennifer netjes de tijd om alles uit te leggen. Net als vorige keer weer goed geadviseerd. Er word je niks verplicht en dat is erg prettig. Fijne sfeer. Ik kan niet wachten tot mijn lacewig er is.
Michelle
Fijn geholpen door Ebyan
Cayleigh
Super tevreden!
Daphne
Ik vondt het een zeer verhelderend gesprek met goeie uitleg.... Er werd goed toegelicht wat je beter wel of niet kunt doen.... En de eerlijkheid daar houdt ik van zo hoort het ook!!! En vooral de vriendelijkheid Hoe je wordt ontvangen ook heel erg belangrijk... Top..
Anneke