8 DAGEN + 05:47:54
Until Black Friday Sale!

Reviews

Ervaringen van anderen

Ik vond het een super service. Mijn haar was binnen de garantie uitgezakt en viel gelukkig binnen de gerantie. De dames nemen altijd de tijd voor je en doen goed hun werk. Je voelt je altijd mooi als je de deur uitloopt, met je mooie look die ze afmaken met een stijltang of krultang.
Anneloes
Erg tevreden over het resultaat. Erg natuurlijk en goede kwaliteit weave. Ben geholpen door Ebyan. Erg kundig, klantvriendelijk en echt persoonlijk contact. Dat maak je niet vaak mee. Kom hier zeker terug. Bedankt voor alles!
Chantal
Onwijs goed geholpen weer! Zo blij over jullie service!
Montana
Wederom vriendelijk en kundig geholpen en ik ben super tevreden over jullie
Petra
Jennifer was vriendelijk en legde het goed uit, door te vertellen wat er allemaal kon
Susanne
Super lieve meiden. Ben super goed geholpen. Ze luisteren goed naar je wensen en denken ook met je mee! Ik ben super tevreden!!
Caitlin
Het is een mooie salon en de dames zien er ook prachtig uit. Je bent meteen benieuwd wat men dan voor jouw haar kan betekenen, wat er allemaal voor mogelijkheden zijn en welk haarwerk bij jou past. Ik ben goed geholpen en kan niet wachten tot mijn haarwerk hier is.
Serissa
Betere haarspecialist is er nergens!! Ik ben super blij met Jennifer!!
Arsjakjan
Gewoon fantastisch,van het binnenkomen tot het buiten gaan,je word geleid door een proffescioneel team,gewoon super.
Leen
Heel erg lief en leuk gesprek gehad fantastisch!
Anita
Ik kom al jaren bij Jennifer en ben nog altijd zeer tevreden.
Linda
Prima geholpen door Ebyan top kapster
Gerda
Top Service! Heel erg bedankt.
Britt
Met lood in mijn schoenen omdat mijn kale hoofd door de Alopecia er niet uit ziet. Maar voelde me al snel op mijn gemak bij Jennifer
Linda
Vandaag bij Jennifer Hoeve geweest, was een duidelijke en heldere uitleg van wat er allemaal voor keuzes waren en wat het beste geschikt was voor mijn haar. Heel fijn geholpen....
Betty
Ontzettend vriendelijk geholpen! Leuk gesprek en makkelijk te bereiken.
Jeffrey
Alleen maar positief! Er werd echt de tijd genomen om ons te informeren over de mogelijkheden. Jennifer heeft ons goed geadviseerd en vervolgens een haarstuk in ons haar gedaan. Hierdoor hebben wij een volledig beeld gekregen van de haarstukken. Wij zijn enthousiast!
Denise
Prima geholpen. alles werd duidelijk uitgelegd en mijn haarstuk matchte heel goed met mijn eigen haarkleur. zodoende kon ik gelijk naar huis met een volle haardos. Nu nog even handig worden in het aanbrengen. Maar dat gaat wel lukken. bedankt Jennifer voor je geduld en profesionaliteit. Marianne
Marianne
Prachtig gekleurd op mijn eigen haar!! Onwijs blij!!
Djessica
Erg vriendelijk, nemen de tijd voor de klant, en een hele goede uitleg! Lieve mensen.
Marisha
Ben erg goed geholpen door Melissa, een meid met verstand van zaken, ben een paar goede tips rijker! ????
Sonja
Zeer tevreden! Ik werd serieus genomen en ik ga zeker en vervolg afspraak maken
Montana
Het was een super afspraak! Eindelijk mijn mooie lacewig gekregen en wat was die mooi!! Super goede kwaliteit zijn al jullie producten en wil nooit meer anders. Alle meiden zijn zo lief en zorgen voor een goede service.
Emmelyne
Heel goed geholpen. Heel vriendelijk.
Shieda
Een afspraak met Jennifer. Duidelijk en heldere uitleg, goed advies en snelle service!
Tessy
Ik voelde mij erg op gemak en heb gezellig zitten kletsen voor ik het wist was de tijd om.
Merel
Heel tevreden met het eerlijke advies en goede behandeling. Erg professioneel en ontzettend blij met mijn haar!
Maud
Je voelt je op je gemak; warm ontvangst; humor; ongedwongen; expertise; beantwoord aan verwachting; volle tevredenheid
Milly
Ik ben heel goed geinformeerd, ook over de positieve en negatieve kanten van een haarstukje.
Gladys
Netjes en vriendelijk geholpen, vertellen ook eerlijk of het realistisch is met het haar wat je graag wilt. Er werd echt de tijd voor je genomen. Het enige wat ik lastig vond was het parkeren, eigenlijk stond alles in de omgeving vol.
Samantha
Een super service hele mooie kwaliteit ze hebben er echt kijk op. En heel gezellig.
Chelsey
Altijd vrolijke ontvangst, iedereen is altijd aardig en levert topwerk af!
Brenda
Ik werd goed en snel geholpen
Cecilia
Heel vriendelijk en deskundig geinformeerd ! Vrij blijvend en niet opdringerig, je krijgt alle ruimte om de informatie op te nemen en een eventuele keuze te maken.
Tosca
Wat een fantastische salon! Na behandeling van chemotherapie en bestraling en hierdoor mijn haar verloren met enige twijfel (mijn eigen haar was inmiddels weer wat gegroeid en uiteindelijk was mijn vorige pruik niet wat ik verwacht had) de stap gezet om naar de salon van Jennifer te gaan. Ik ben hier echt fantastisch geholpen door een zeer professioneel team. Zelfs toen ik nog terug ging omdat mijn lace wig niet helemaal lekker zat ben ik weer top geholpen en wat een lieve meiden ook, oprecht geinteresseerd en allemaal met hetzelfde doel, de klant voor 100% tevreden de deur uit laten gaan. En ik, ik voel me echt een filmster als ik de salon verlaat, mijn haar is zo mooi! Lieve meiden, een dikke 10 voor jullie allemaal en voor degene die dit leest en twijfelt om de stap te zetten, niet doen want je krijgt zeker geen spijt! Patricia
Patricia
De Haarstukken zijn prachtig. Advies wordt met alle zorg en professioneel gegeven. Helaas zijn de prijzen niet voor iedereen weggelegd. Ze hebben voor diegene een abonnement voor de aflossing.
Soenita
De Haarstukken zijn prachtig. Advies wordt met alle zorg en professioneel gegeven. Helaas zijn de prijzen niet voor iedereen weggelegd. Ze hebben voor diegene een abonnement voor de aflossing.
soenita
Top! Netjes geholpen. Vriendelijk personeel. Ben goed verzorgd
Linsey
Professioneel en vakkundig, maar ook openheid en dat is heel fijn voor de klant!
Dorothe
Zoals altijd super geholpen door Rhonda!
Desiree
Professioneel en vakkundig maar ook openheid en dat is heel fijn voor de klant
Dorothe
Een zeer proffesioneel team, ik heb met bewondering gekeken wat de mogelijkheden zijn, en wat een prachtig haar, ik kijk er enorm naar uit wat het eindresultaat zal zijn.
Wim
Een zeer proffesioneel team, ik heb met bewondering gekeken wat de mogelijkheden zijn, en wat een prachtig haar, ik kijk er enorm naar uit wat het eindresultaat zal zijn.
Wim
Ben heel blij met mijn haar! Heel vriendelijk personeel
Kelly
Super vriendelijk geholpen en blij met het resultaat !
Cheryl
Super goed geholpen voelde me erg op me gemak
Debby
Vlotte snelle regeling, mensen die hun vak kennen
Liesbeth
een super bedrijf, met goede kwaliteit haar.
Tilly
Helemaal super ! Dochter helemaal aan het stuiteren van enthousiasme. Kan niet wachten Tot de lace wig klaar is. We rijden graag van Eindhoven naar Jennifer voor de beste haarwerken
Melissa
Ik heb altijd mijn vaste Kapster Malou of wanneer zij er niet is Rhonda. Ik vind het altijd zeer prettig om deze dames te hebben,gezien zij precies weten wat/hoe ik het graag wil. Ze zijn zeer vriendelijk en kundig,dus ik ga er altijd met veel plezier naartoe en ga met een blij gezicht weer de deur uit!
Yvonne