Pruiken van echt haar

Jennifer hoeve is al ruim 25 jaar gespecialiseerd in maathaarwerk van 100% echt haar

Pruiken van echt haar

Haarwerken, ook wel pruiken genoemd, zijn er in vele soorten en maten. Om het makkelijk te houden, er zijn synthetische pruiken en pruiken van echt haar. De eerste soort wordt niet verkocht door Jennifer Hoeve. Wij kunnen niet achter de kwaliteit staan van deze producten omdat de uitstraling en handel baarheid van het haar nooit gelijk zal zijn aan die van pruiken van echt haar. Daarom hebben wij er voor gekozen om uitsluitend de laatste soort aan te bieden en dan ook nog met de allerbeste prijs/kwaliteit verhouding. Deze pruiken hebben volgens onze klanten een optimale pasvorm en bieden het fijnste draagcomfort. Een pruik voor mannen van echt haar vind je ook bij Jennifer Hoeve.

Er kunnen meerdere redenen zijn je te oriënteren op een pruik. Bijvoorbeeld omdat je een haarziekte hebt zoals Alopecia. Deze ziekte is er in diverse varianten en leidt tot geheel of gedeeltelijk haarverlies. Een andere reden is chemokuur-gerelateerd. De meeste mensen verliezen hierdoor hun haar. Ook mensen bij wie een gastric bypass een rol speelt, is de kans groot dat zij een aanzienlijk deel van hun haar zullen verliezen. Een pruik van echt haar haalt in zulke situaties veel onzekerheid en een gevoel van schaamte weg, omdat zo'n haarwerk een natuurlijke uitstraling heeft.

 

Vrijheid

Wij zijn van mening dat onze pruiken van echt haar de klant vrijheid en vertrouwen geven. Er zijn geen belemmeringen meer om naar buiten te gaan of om de meest gebruikelijke dagelijkse dingen te doen. Naar ons idee mag een haarwerk nooit irritatie veroorzaken. Daarom besteden we extra veel aandacht aan de beste pasvorm. Hierdoor passen onze pruiken precies bij jou. Tijdens een bezoek aan ons atelier met privé salons komen we er precies achter wat jij fijn vindt en waar jij een goed gevoel bij krijgt. We hebben diverse varianten in huis, zoals de HairPiece, LaceWig en V-part. Dit zijn allemaal pruiken van echt haar. Je mag ze voelen, bekijken en passen. Op die manier kom jij je achter bij welke oplossing jij je het meest comfortabel voelt.

 

Voordeel

Pruiken van echt haar zijn een wereld van verschil in vergelijking met een pruik van synthetisch materiaal. De meest gehoorde voordelen: pruiken van echt haar prikken en kriebelen veel minder. Tevens ervaren klanten het als een voordeel dat je zoveel meer mogelijkheden hebt om pruiken van echt haar te voorzien van mooie krullen of juist extra stil te maken. Het belangrijkste voordeel is en blijft natuurlijk dat pruiken van echt haar super echt ogen. Niemand ziet het!

 

Maatwerk

Al een lange tijd kun je bij Jennifer Hoeve terecht voor pruiken van echt haar als 'maatwerk'. Samen met de klant ontdekken we wat het prettigste voelt en welk haarwerk het mooiste staat. Om een pruik van echt haar exact op jouw maat te kunnen maken, meten we de omtrek op van je hoofd op. Hierdoor weten we precies waaraan jouw pruik moet voldoen. Bij pruiken van echt haar heb je heel veel mogelijkheden om deze heel gedetailleerd uit te laten voeren, geheel na jouw wens. Iets meer uitgroei er in, net iets langer of korter, meerdere kleurbanen mooi geblend door elkaar heen? Het kan allemaal, want onze haarwerken worden met de hand gemaakt. Hierdoor kan de levertijd wel oplopen tot 12 weken. Het voordeel is dan wel, dat jij een haarwerk hebt wat exact aansluit op je hoofd, in de kleuren is uitgevoerd die je wilt en waarbij zelfs door jou bepaald is hoe de binnenzijde van de pruik er uit moet zien.

 

Voorraad

Door onze werkwijze hebben wij al voor duizenden klanten pruiken van echt haar mogen vervaardigen. We gaan echter nog een stap verder. Door onze ervaringen te bundelen en de technieken te optimaliseren, hebben we een serie pruiken van echt haar kunnen ontwikkelen, die aan de meeste eisen van klanten zullen voldoen. Deze haarwerken bieden wij aan uit voorraad en de kosten voor een confectiemodel liggen lager dan van een maatwerk pruik. We hebben het dan over de zogenaamde confectiemodellen. Zo'n confectiemodel heeft een veel kortere levertijd, we spreken over twee dagen. Omdat al onze know-how er in verwerkt is, is de kans zeer groot dat zo'n pruik in één keer goed zit. Deze keuze is bij ons dus ook te maken. Hierdoor hoef je niet lang te wachten of een tijd in onzekerheid te zitten.

 

Meer weten?

Wil je meer weten over de kosten van een pruik, pruiken voor mannen of dames? Klik dan op één van de onderstaande linkjes.

Meer over:

 

Wist je dat?

Wij bieden onze maatwerk pruiken ook aan in een abonnementsvorm! Een abonnement maakt een pruik op maat voor iedereen betaalbaar en bovendien ben je niet in één keer een groter bedrag kwijt. Wist je bovendien dat je geld kunt terugkrijgen van je aankoop bij je ziektekostenverzekering? Lees hier meer!