Dames pruiken

Maathaarwerk van 100% echt haar voor al jouw haarwensen

Dames pruiken

Wie op zoek is naar dames pruiken, kan daar meerdere redenen voor hebben. Mogelijk is er sprake van een haarziekte, bijvoorbeeld alopecia. Een gevolg van deze ziekte is dat je weinig of zelfs totaal geen haar meer houdt op je hoofd. Dames pruiken bieden dan uitkomst. Daarnaast kun je te maken krijgen met de vervelende gevolgen van chemo of een gastric bypass, waaronder in korte tijd veel haarverlies. Ook dan is een pruik een goed alternatief. Wist je dat er heel veel verschillende soorten pruiken voor dames bestaan? Ze zijn er van echt haar maar ook modellen van synthetisch haar zul je overal tegenkomen. Alle pruiken die Jennifer Hoeve aanbiedt, zijn gemaakt van echt haar en ook pruiken voor mannen zijn ons niet vreemd.

 

Natuurlijk

De dames pruiken die wij afleveren, voldoen aan hoge kwaliteitseisen. Wij willen uitsluitend werken met producten die de meest natuurlijke uitstraling bieden, een optimale pasvorm hebben en garant staan voor het beste draagcomfort. Onze klanten ervaren dat in de praktijk als buitengewoon prettig. Op onafhankelijke beoordelingssites lezen we, dat het fijne aan onze haarwerken is dat ze zo weinig belemmeringen veroorzaken en nauwelijks tot irritaties leiden. We besteden bij onze dames pruiken dan ook extra aandacht aan een optimale pasvorm. Hierdoor sluiten ze als een tweede huid aan op jouw hoofd. Op die pasvorm exact te achterhalen, meten we heel nauwkeurig jouw hoofd op. Je wordt ontvangen in een van onze privésalons. Daar kun je diverse soorten zien van onze pruiken voor dames. Uiteraard mag je ze ook voelen en zelfs passen. Op die manier komen we er precies achter welke soort pruik bij jou past en waar je een goed gevoel van krijgt.

Uiteraard hebben we de pruiken die je kunt passen, op verschillende lengtes liggen. Zo kunnen we exact bepalen welke lengte past bij jouw wensen en budget. Als jij zoekt naar pruiken voor dames, kun je bij Jennifer Hoeve kennis maken met verschillende soorten haarwerken van echt haar waardoor je erachter komt waar jij je het meest comfortabel bij voelt. Vanzelfsprekend kun je zelf bepalen welke kleur of kleurschakeringen je wilt. In ons eigen atelier wordt met al jouw wensen rekening gehouden. Oók hoe jij de binnenzijde afgewerkt wilt hebben. De levertijd van zo'n pruik bedraagt 10 tot 12 weken. Hiermee moet je wel rekening houden als je gaat voor een pruik op maat.

 

Uit voorraad leveren

Jennifer Hoeve heeft meer dan 25 jaar ervaring met haarwerken. Sinds enkele jaren is er in ons bedrijf een enorme kennisbank opgebouwd van alles dat te maken heeft met het vervaardigen van onder andere dames pruiken. Hierdoor konden we een serie unieke producten ontwikkelen die wij uit voorraad kunnen leveren en waarbij de kosten lager zijn. We noemen dit een confectiemodel. Het kapje waar de haren in vastgeknoopt zijn, is op diverse manieren te verstellen in ons eigen atelier in Oostzaan. We kunnen zo'n confectiemodel dus in Nederland helemaal passend op jouw hoofd afleveren! Al deze pruiken voor dames voldoen verder uiteraard aan dezelfde hoge kwaliteitsstandaard als onze haarwerken op maat. Vanzelfsprekend zijn ze gemaakt van echt haar. Diverse BN'ers dragen deze haarwerken en niemand weet dat het een haarwerk is. De levertijd van onze confectiemodellen bedraagt enkele dagen tot in noodgevallen soms wel dezelfde dag. Hierdoor hoef je moet lang te wachten en in onzekerheid te zitten.

 

Meer weten?

Wil je meer weten over de kosten van een pruik, pruiken voor mannen of de kwaliteit van het echte haar? Klik dan op één van de onderstaande linkjes.

Meer over:

 

Wist je dat?

Wij bieden onze maatwerk pruiken ook aan in een abonnementsvorm! Een abonnement maakt een pruik op maat voor iedereen betaalbaar en bovendien ben je niet in één keer een groter bedrag kwijt. Wist je bovendien dat je geld kunt terugkrijgen van je aankoop bij je ziektekostenverzekering? Lees hier meer!