Pruiken voor mannen

Voel je zelfverzekerd met een 100% echt haar oplossing

Pruiken voor mannen

Er kunnen heel veel redenen zijn om te zoeken naar pruiken voor mannen. Bijvoorbeeld omdat je haarverlies hebt als gevolg van een chemokuur. Of als je in korte tijd enorm bent afgevallen na een gastric bypass of een maagbandje. Sommige mannen worden -soms zelfs al op jonge leeftijd- geheel of gedeeltelijk kaal. Dit is bijna altijd het gevolg van een vervelende haarziekte zoals alopecia. Om kaalheid te verdoezelen, zijn er pruiken voor mannen ontwikkeld. Ga je op zoek naar de goedkoopste aanbieding voor zo'n haarwerk, dan zul je uitkomen op een product van synthetisch haar. Dit is de nachtmerrie van veel mannen. Vroeger werd zo'n 'oplossing' ook wel een toupetje genoemd. Er werd gesproken over een Heugafel tegel of een kokosmat. Bij Jennifer Hoeve zijn ook alle pruiken voor mannen altijd gemaakt van uitsluitend echt haar. Naar onze mening is dit dé garantie voor de meest natuurlijke uitstraling, optimale pasvorm en het prettigste draagcomfort. Natuurlijk biedt Jennifer Hoeve ook dames pruiken, zo is er een oplossing voor iedereen.

 

Best mogelijke comfort

De naam van onze mannen afdeling is: Jen Men. Klanten van Jen Men worden ontvangen in een privé salon. Daar kan je onze pruiken voor mannen zien, voelen en passen. Op die manier komen we er exact achter welke haarstijl jij fijn vindt en welke kwaliteit jou aanspreekt. Ook voor pruiken voor mannen geldt: je moet zelf ontdekken waarbij jij je het fijnst voelt en welke coupe bij jou past. We vinden dat een haarwerk jou niet mag weerhouden van de dingen die je graag doet. Daarbij mag zo'n oplossing geen irritatie of ongemak veroorzaken. Ben je een actieve sporter, dan moet dat gewoon kunnen. Werk je buiten en sta je wel eens in de regen? Dan moet je haar gewoon blijven zitten en moet je het met een handdoek kunnen drogen. Bij onze producten kan dat, omdat we extra veel aandacht besteden aan de beste pasvorm. Daarnaast beschikken we over de allerbeste (medisch gecertificeerde) bevestigingsproducten. Onze pruiken voor mannen passen om die reden écht bij jou qua look en feel.

 

Het voordeel van echt haar

Pruiken voor mannen die zijn gemaakt van echt haar, maken een wereld van verschil in uitstraling wanneer je ze vergelijkt met synthetisch pruiken voor mannen. De meest gehoorde argumenten zijn: een pruik van echt haar is makkelijk te kammen zonder dat het haar statisch omhoog gaat staan, je kunt er wax of gel in aanbrengen, je kunt er mee douchen en het wassen, en het is makkelijker in model te stylen of te föhnen. Het belangrijkste voordeel is natuurlijk dat het super echt oogt en niemand ziet dat je een haarwerk draagt. En dat was in de eerste plaats de reden dat je op zoek ging naar een oplossing nietwaar?

 

Maatwerk

Jennifer Hoeve heeft meer dan 25 jaar ervaring met pruiken voor mannen. Sinds enkele jaren heeft Jennifer een eigen -snelgroeiend- bedrijf, waar alle haarwerken op maat worden afgeleverd. Door jouw hoofd op meerdere manieren op te meten, wordt je haarwerk een echt maatwerk. Dit is echt millimeterwerk! Oók bij onze pruiken voor mannen zijn er heel veel mogelijkheden. Ze worden immers met de hand geknoopt. Elk model is te maken, lang, halflang of zeer lang. Ook elke haarkleur of kleurschakering is te realiseren. Je kunt zelfs bepalen wat jij het fijnst vindt voor de binnenzijde. Zoals een luxe auto op maat wordt gemaakt met de hand, zo wordt ook jouw haarwerk tailor made vervaardigd. Hierdoor kan de levertijd tussen de 10 en 12 weken bedragen.

 

Abonnementsvorm

Onder de naam Jen Men bieden we in onze salon al onze ervaring aan met pruiken voor mannen. Geen enkel haarwerk voor mannen is hetzelfde. De één wil zijn haar wat langer, -bedekt over de oren- de ander wil het korter en lekker pittig of nonchalant warrig. Op welke lengte je je haar ook wilt, onze modellen zijn altijd modieus en mannelijk. Dankzij verschillende bevestigingsproducten kun je met onze pruiken voor mannen zwemmen, douchen, stylen met een föhn of kam, of simpelweg aan de lucht laten drogen. Stylen met wax of mousse of gel is geen probleem. Onze pruiken voor mannen zijn uitsluitend verkrijgbaar in een abonnementsvorm, dit maakt de kosten voor deze oplossing reëel. Daarbij krijg je enkele malen per jaar een nieuw haarwerk. Door dit Jen Men abonnement heb jij altijd de zekerheid van mooi, dik, modieus en stijlvol haar.

 

Meer weten?

Wil je meer weten over de kosten van een pruik, pruiken voor dames of de kwaliteit van het echte haar? Klik dan op één van de onderstaande linkjes.

Meer over:

 

Wist je dat?

Je kunt geld terugkrijgen van je aankoop bij je ziektekostenverzekering. Lees hier meer!