Pruiken

Maatwerk haarwerken van 100% echt haar

Pruiken, zoveel verschillen!

Je kunt om verschillende redenen op zoek zijn naar een pruik. Je hebt Alopecia waardoor je haar deels of compleet uit is gevallen, een chemo ondergaan waardoor ook je haar uitgevallen is of misschien heb je een Gastric Bypass gehad ook hierdoor hebben mensen last van haarverlies. Dat is natuurlijk vreselijk, maar er is een oplossing. Met de haarwerken van Jennifer Hoeve loop je elke dag stralend met vol zelfvertrouwen de deur uit met prachtig haar. `Wist je dat er heel veel verschillende soorten pruiken bestaan? Als je er nog niet zoveel van weet, dan is de kans groot dat je uitkomt bij een product van synthetisch haar. Wij leveren uitsluitend haarwerken die zijn gemaakt van echt haar. We doen dit omdat we onze klanten kunnen garanderen dat zij een product krijgen met de meest natuurlijke uitstraling, een optimale pasvorm en het fijnste draagcomfort.

Pasvorm

Erg belangrijk is, dat een pruik 'lekker zit'. Daarom leggen wij de focus op de beste pasvorm. Hierdoor past het haarwerk echt precies bij jou en maken we het mogelijk dat onze pruiken zo min mogelijk belemmeringen en irritatie veroorzaken. Niet alle pruiken zitten even lekker. Dit horen wij vooral over de synthetische modellen. Daarom verkopen wij die niet. Wie langskomt bij ons, wordt ontvangen in een privé salon. Hier komen we er precies achter wat jij fijn vindt en waar jij een goed gevoel bij krijgt. Daar gaat het tenslotte om. Je kunt kennis maken met producten als de HairPiece, LaceWig en V-part. We laten ze jou zien, voelen en passen. Daardoor kom je erachter waar jij je het meest comfortabel bij voelt. Of je nu op zoek bent naar een pruik voor mannen of een pruik voor dames, bij ons vind je jouw oplossing.

 

Echt haar, echt waar

Een pruik van echt haar is een wereld van verschil vergeleken met een synthetisch product. De meest gehoorde voordelen: ze prikken en kriebelen veel minder, je hebt oneindig veel mogelijkheden zoals bijvoorbeeld krullen en het belangrijkste voordeel is natuurlijk dat het super echt oogt. Niemand ziet het!

 

Maatwerk

Al een lange tijd kun je bij Jennifer Hoeve terecht voor pruiken op maat. Als we eerst hebben bepaald welk product jij het prettigst vindt, gaan we de omtrek meten van je hoofd. Dit doen we in meerdere richtingen, en leggen dat exact vast op papier. Tevens wordt er een zogenaamd kapje gemaakt in de meeste gevallen. Dit is een soort badmutsje. Dit wordt opgestuurd naar het atelier, samen met de maten. Aansluitend wordt een 'kop' van jouw hoofd vervaardigd uit hout. Op deze kop wordt het haarwerk gemaakt. Een 100% match en perfecte pasvorm dus! Omdat we werken met echt haar en handwerk, heb je heel veel mogelijkheden. Hierdoor kan de levertijd soms wel tot 12 weken bedragen. Dit is de moeite van het wachten waard. Zo kun je zelf kiezen welke kleur je wilt, of er kleurschakeringen in moeten zitten, maar ook hoe jij de binnenzijde graag uitgevoerd wilt hebben.

 

Confectiestukken

Omdat we al heel lang mensen helpen aan ideale pruiken, hebben we al onze ervaringen gebundeld. We hebben een serie pruiken ontwikkeld in de meest gangbare uitvoeringen door de wensen van al onze klanten samen te voegen. Hierdoor kun je naast een maatwerk model nu ook altijd een gangbaar model passen die een veel kortere levertijd heeft van maar twee dagen en vanzelfsprekend liggen de kosten lager. De kans is groot dat een van deze confectiewerken je in een keer goed zit. Hierdoor kunnen we direct deze pruik stylen, waarna je met compleet nieuw haar naar huis gaat. Je hoeft bij dat product dus niet lang te wachten en in onzekerheid te zitten.

 

Meer weten?

Wil je meer weten over de kosten van een pruik, pruiken voor mannen of de kwaliteit van het echte haar? Klik dan op één van de onderstaande linkjes.

Meer over:

 

Wist je dat?

Wij bieden onze maatwerk pruiken ook aan in een abonnementsvorm! Een abonnement maakt een pruik op maat voor iedereen betaalbaar en bovendien ben je niet in één keer een groter bedrag kwijt. Wist je bovendien dat je geld kunt terugkrijgen van je aankoop bij je ziektekostenverzekering? Lees hier meer!