Wie is Jennifer Hoeve?

 

Ik was een meisje met een missie, nu ben ik een Woman with a Mission …

Het begon bijna 30 jaar geleden toen ik werkte in het nr. 1 Haarwerkbedrijf van Europa. Ik had mijn passie gevonden, mijn hele leven begon te bestaan uit mensen helpen die hun eigen haren verloren. De pijn en het verdriet, het verdwijnen van hun zelfbeeld en hun zelfvertrouwen deed alles met mij. Ik was dag en nacht bezig met verbeteringen aanbrengen aan onze haarwerken, zorgen dat de kwaliteiten beter werden, er voor alles een oplossing kwam. Ik kreeg gelukkig alle v vrijheid in het bedrijf waar ik destijds werkte waarom ik mij in een korte tijd snel opwerkte tot Technisch manager. Ik vloog de hele wereld over om onze producten te verbeteren en mooier te maken. 1 ding had ik zelf niet in de hand, wij waren een bedrijf wat merendeels was bedoeld voor het hogere segment. Heel logisch, we werkten met alleen maar de beste en duurste producten. 

 

Maar het begon toch te knagen aan mijn geweten...

 

Deed ik er wel echt alles aan om iedereen te helpen aan mooi haar, als hun eigen haar hun in de steek liet...

 

Ik kwam zelf uit een gewoon arbeiders gezin, waar voor alles hard gewerkt moest worden en er weinig tot geen plaats was voor extra onvoorzien uitgaven, en dat is wat een haarwerk wel is. Een dure onvoorziene uitgave. Niemand is erop voorbereid, opeens valt je haar uit door een vreemde ziekte als bijvoorbeeld alopecia. Of je krijgt zomaar op een dag de diagnose kanker en moet binnen no time beginnen met een chemo kuur waardoor je binnen een maand je haar kwijt raakt.

 

Het ging mij aan mijn hart dat ik tijdens mij werk toch niet iedereen kon voorzien van zo’n prachtig haarwerk omdat het helaas niet volledig vergoed word door de ziektekosten verzekering, en de eigen bijdrage daardoor vaak te hoog was.

 

Ik begon voor mijzelf en richtte mij op een efficiëntere manier van werken om op deze manier de kosten te minimaliseren om toch met de allerbeste kwaliteiten mooie haarwerken te kunnen maken. Hierdoor werd het voor een groter publiek mogelijk om toch een prachtige vervanging te kunnen dragen voor hun eigen haar. Voor diegene die de eigen bijdrage nu nog niet kunnen opbrengen hebben de mogelijkheid om renteloos in termijnen te betalen. Dit is jarenlang fantastisch gegaan, helaas nu met de corona word alles steeds duurder en duurder. Veel mensen zijn hun vast inkomen kwijt en daarbij ook hun financiële zekerheden. 

 

We zijn weer terug bij af

 

Ik ben met mijn team opnieuw gaan zitten voor oplossingen, om zoals voorheen mijn missie was, een betaalbare pruik of haarwerk voor iedereen. We hebben in de corona tijd niet stil gezeten en hebben naast onze standaard maathaarwerken een prachtige budget serie opgezet.

 

Daarnaast ben ik ook overgestapt van mijn geloof om nóóit met synthetisch haar te werken. Ook dit is gelukkig in de afgelopen jaren enorm verbeterd, daarom hebben wij inmiddels naast onze budget serie met echt haar ook de keus voor pruiken van geheel synthetisch en gedeeltelijk echt haar en synthetisch. Uiteraard zijn hier wel weer de beste materialen voor gebruikt, waardoor wij onze standaard hoog blijven houden.

 

Ik kan eindelijk weer met een tevreden gevoel slapen, na bijna 30 jaar heb ik het toch weer voor elkaar en is mijn missie weer volbracht …

 

MOOI HAAR VOOR IEDEREEN !!!

Artikel geplaatst op: 16 september 2021