Van dunnig naar mooi vol 
Deze dame vond zichzelf wat dunnig haar hebben. Daar hebben wij een oplossing voor: de QuiQweave. Wil je eens zien hoe dat werkt, kijk dan naar dit filmpje: https://www.youtube.com/watch?v=qKK6mDC7-YA. Het resultaat van onze aanvulling in het haar is, dat zij nu een niet-van-echt te onderscheiden bos haar heeft die vol is, lekker voelt, waarmee zij gewoon kan zwemmen, voorzichtig) douchen en sporten. Over ongeveer 6 weken zien wij haar weer, voor een onderhoudsbeurt waarbij de haarstrengen omhoog worden gezet (het eigen haar groeit en daardoor 'zakken' de QuiQweaves naar beneden. De banen haar kan je bij netjes gebruik meerdere keren gebruiken dus voor een redelijke prijs is altijd vol haar bereikbaar voor nagenoeg iedereen. 

Deze klant is een drukbezette dame en heeft niet altijd de tijd om langs te komen. Daarom bestelt ze online via deze link https://www.jenniferhoeve.nl/producten/quiqweave/quiq-weave/100001 haar wefts. onder eigen regie laat zij het plaatsen. Het resultaat: matching banen haar voor extra levendigheid en een fraaie uitstraling. Eigenzinnig
Deze cratieve klant is een drukbezette dame en heeft niet altijd de tijd om langs te komen. Daarom bestelt ze online via via deze link: http://bit.ly/2qfHOVV haar wefts.
Onder eigen regie laat zij het plaatsen. Het resultaat: matching banen haar voor extra levendigheid en een fraaie uitstraling.

 

Hierbij nogmaals de bestelde baantjes haar, gezien van de achterzijde. Hierbij nogmaals de bestelde baantjes haar, gezien van de achterzijde. 
 


Winnares! 
Siobhan Beernink pakte de prijs, ik Willem' , een fraai en luxe verwenpakket speciaal voor Koningsdag 


OG3NE - een leuke wedstrijd met recordbereik! 

Op Facebook was de vraag aan onze volgers: gaat OG3NE door of niet door? Onder de juiste voorspellers verlootten wij een leuk haar-verwenpakket. Blijkbaar een schot in de roos want deze post is nu onze best bekeken post ooit! De winnares is bekend en lees je in de volgende weekblog. 


Wil je haar als de meiden van OG3NE? Dat kan! 
Om te laten zien wat wij kunnen met onze LaceWigs, heb ik ze laten stylen in de trend van de meiden van OG3NE. Het resultaat staat boven onze receptiebalie. Dit zijn confectie LaceWigs. Oftewel: deze halen we zo uit de voorraad, en binnen een dag krijg je hem geleverd via de webshop. Ophalen en laten afstylen bij ons in de salon kan natuurlijk ook. Het montuur van deze LaceWig is zo gemaakt dat hij passend te maken is voor 99% van de mensen die hem willen gaan dragen. Hier kun je hem direct bestellen: http://bit.ly/2pIfWsu; een afspraak maken voor een intakegesprek kan natuurlijk ook via deze link: http://bit.ly/2rbhAmM

We worden genoemd :-) 
De mooie Jamie Faber is nog altijd So Jamie met haar schoenenlijn en poseert zelf ook met haar producten. Uiteraard wordt dat breed weggezet op social media en omdat wij het prachtige haar van Jamie leveren, worden we genoemd door haar. Scheelt haar tientallen vragen op weekbasis van: 'Waar heb jij je haar toch vandaan'. Thanks Jamie ;-) 

Van weinig naar veel 
In onze salon hebben we met onze QuiQweave het haar van deze dame omgetoverd van niet zo veel naar behoorlijk vol. Alle info over deze methode hier: http://bit.ly/2qcVByE


Een knipoog van Jenascia 
In ons eigen atelier houdt vooral Jenascia zich bezig met het stylen en verven van de ontvangen haarwerken. Dat daarbij af en toe een dansje wordt gedaan en een knipoog wordt gegeven, vinden wij natuurlijk alleen maar leuk! 


Josh V - V-part voer QuiQweave
De ontwerpster en model Josh V gaat lekker! Steeds meer modebewuste dames weten de weg te vinden naar haar aantrekkelijke ontwerpen. Recent moest zij naar Ibiza voor een weekje break en een fotoshoot. Voordat ze ging wilde zij nog even de haardos op-en-top hebben. Met 15 banen QuiQweave én een V-Part eroverheen is dit ongekend vol en mooi. In haar kleding staat zij bekend om haar onberispelijke kwaliteit en stijl, dat verlangt zij ook van haar eigen haar. Wij zijn blij met de samenwerking met Josh, een inspirerende onderneemster. Wist je trouwens dat de V-Part ontwikkeld is met en genoemd is naar Josh V? Dat geeft dit haarwerk wat extra elan, toch? 

Alopecia... vervelend maar wij hebben oplossingen
De haarziekte alopecia is er in verschillende vormen. Ze zijn allemaal even vervelend en hebben als kenmerk dat je 'zomaar' je haar gaat verliezen. Soms hele plukken, soms gewoon alles. Heel veel vrouwen ervaren dit als een shock en voelen zich doodongelukkig zonder haar of met kale plekken op hun hoofd. Al vele jaren is mijn haarwerkbedrijf gespecialiseerd in oplossingen. Deze dame bijvoorbeeld heeft een all-over LaceWig die wordt geplakt op haar hoofdhuid. Het resultaat is, dat al zij voor je staat en je zou het niet weten, dan kan je niet zien dat zij een haarwerk op heeft. Zij voelt zich weer vrouwelijk en zelfverzekerd. Dit is het resultaat dat iedereen toch wil? 
 

Net een beetje meer krul, kan dat? 
Deze dame wilde net wat meer volheid in haar krullen. Kan dat? Jazeker! Na een aantal banen QuiQweave zie je rechts het resultaat. Een mooie mengeling van eigen haar en (echt mensen) haar van Jennifer Hoeve! 


Niet schrikken - toch waren wij ook geschokt 
Dit is Marja. Zij was verliefd geworden op een man maar dat bleek foute boel te zijn. Hij sloot haar voortdurend op, drogeerde haar, misbruikte haar en mishandelde haar. Al keek zij maar verkeerd, dan regende het klappen en werd zij uitgemaakt voor alles wat maar lelijk en pijnlijk is. Marja is een sterke vrouw. Zij ging toch steeds tegen deze man in. Als straf nam hij haar te pakken en knipte met een botte keukenschaar haar prachtige volle lange blonde eigen haar af. ... Nadat zij door een toevalligheid getraceerd kon worden, werd ze bevrijd door een overvalteam van de politie. Deze foto's zijn gemaakt twee weken nadat zij de vrijheid had terug gekregen. Beroofd van haar geld, bont en blauw geslagen, haar trots namelijk haar lange haar, was haar ontnomen overal schulden door die man en geestelijk een flinke knauw gekregen. Dit afschuwelijke verhaal kwam bij mij en ik wilde haar zo graag helpen. Hoe ik dat heb gedaan zie je de volgende keer in deze blog en op Facebook (https://www.facebook.com/jenniferhoeve.nl/). Eén ding kan ik wel zeggen: niemand hield het droog toen zij zichzelf weer zag met haar nieuwe haartjes. Soms maak je mensen zo blij dat je er zelf van moet janken. Wat een prachtig vak heb ik!

 

Jennifer Hoeve's weekblog | week 19

De afgelopen week is er veel gebeurd in onze salon. Jennifer is samen met onze Malou naar Bali geweest om zakelijke gesprekken te voeren en te kijken in het atelier. Vol inspiratie kwamen zij terug en hieruit gaat weer een nieuw (revolutionair) product volgen! Verder hebben we veel mensen gelukkig gemaakt met nieuwe haartjes, stuk voor stuk zo mooi, geweldig. Een droevig -ongelooflijk zelfs!- verhaal kwam voorbij van een dame die is ontvoerd en mishandeld, de hele salon was aan het snotteren. We kregen bericht van een dame die onze QuiQweave extensions onder eigen beheer heeft laten inzetten (resultaat: prachtig) en we mochten een winnares verblijden met het bericht dat zij woensdag aanstaande haar prijs thuis mag verwachten. Kortom.. afgelopen week was er weer volop te doen in ons bedrijf. Dankzij de inzet van de meiden is elke dag een feest en vol gezelligheid. Op naar de volgende week! 

 

Artikel geplaatst op: 13 mei 2017