Wat kan ik doen aan haaruitval

Haaruitval is een veel voorkomend probleem bij zowel mannen als vrouwen. Vaak heeft het te maken met hormonale schommelingen, of is het seizoensgebonden. Mocht dit niet het geval zijn dan heb je kans dat het een vorm van alopecia is. Helaas is er in dit geval niet heel veel aan te doen.

Hierdoor kan het zijn dat je jezelf steeds onzekerder gaat voelen. Haar is nou eenmaal ontzettend belangrijk. Vaak zien we dat je op de lange termijn steeds minder zin krijgt in de leuke dingen van het leven. Heb je een leuk feestje, met een super leuke nieuwe outfit, maar je haar zit niet, is dit weer een enorme tegenslag. In sommige gevallen willen bepaalde middeltjes wel werken, in de meeste gevallen kom je hier teleurgesteld uit.

Een manier om met dunner wordend haar om te gaan is het te verdoezelen. Dit kan door bijvoorbeeld een haaraanvulling. Het ligt aan de gebieden en hoeveelheid plekken welke methode hier het beste voor zou zijn. Er zijn al hele kleine haarwerkjes die een enorm verschil kunnen maken.

Bekijk hier het effect van een c-part. Het kan ook zo zijn dat je nu denkt, ik ga meteen voor super mooi en lang haar, kan dat natuurlijk ook. Kijk hier naar een voorbeeld van iemand met een groter haarwerk. Ook al denk je nu dat je altijd ongelukkig zal blijven, geloof mij, onze ervaringis dat ook jij op een gegeven moment weer blij bent met je "nieuwe" haar. Wil je een persoonlijk advies, maak dan een afspraak.

Artikel geplaatst op: 9 oktober 2018