Vergoedingen van de zorgverzekering

Vergoedingen via de zorgverzekering

 

Je hebt door medische redenen last van haarproblemen en jouw haar valt daardoor deels of zelfs compleet uit. De medische oorzaken kunnen zijn:

 

  • Een vorm van Alopecia
  • Haaruitval na chemo
  • Haaruitval na Gastric Bypass
  • Haarverlies door Corona
  • Andere reden

 

Wij begrijpen als geen ander hoe vervelend dit is en willen jou daarom heel graag helpen aan de beste oplossing hiervoor in de vorm van een prachtig op maat gemaakt haarwerk. Denk aan een LaceWig, V-part, Hairpiece of ander haarwerk.

 

Met een doorverwijzing van jouw huisarts of specialist heb jij bij aanschaf van een haarstuk recht op een vergoeding van je zorgverzekering.

 

Hoeveel krijg ik vergoed?

 

  • Heb jij een basisverzekering? Dan heb je recht op een vergoeding van €457,50.
  • Ben jij aanvullend verzekerd? Dan heb je recht op een hogere vergoeding, dit is afhankelijk van welk uitgebreid pakket je hebt, en bij wie je verzekerd bent.

 

Hoe zorg ik voor deze vergoeding?

 

Wij nemen dit compleet voor jou uit handen en zorgen voor de declaratie bij je zorgverzekering, zodat jij zorgeloos kan genieten van jouw nieuwe haarwerk.

 

Onze specialisten helpen elke dag klanten om hun vergoeding aanvraag in te dienen. Uiteraard staan we jou ook met raad en daad bij als je wilt weten hoe je de maximale vergoeding moet claimen.

 

 

Termijn betaling/Abonnementen

 

Jennifer Hoeve hair bied ook de mogelijkheid voor termijn betalingen. Je betaald dan de helft aan, de ander helft minus het bedrag van de zorgverzekering mag je dan in 12 maandelijkse termijnen afbetalen.

 

Meer informatie?

 

Heb jij vragen of is iets niet helemaal duidelijk? Neem gerust contact op via info@jenniferhoeve.nl of bel naar 075-615 36 64.

 

 

 

Artikel geplaatst op: 24 februari 2022