Opnames RTL 4, nieuwe Showroom, Dubai, Denemarken, Berlijn

De eerste maand van het jaar is weer omgevlogen . . . Inmiddels zij we alweer een eind op weg in februari. Ik heb het alweer helemaal door, ook dit jaar gaat razendsnel voorbij. Zakelijk en prive puilen de agenda's nu al uit en het jaar is nog maar net begonnen. Gek genoeg geniet ik tegenwoordig wel veel meer van alles. Dat kan omdat er inmiddels zoveel structuur in mijn leven zit. Op de zaak neemt het personeel hun taken bloedserieus. Op iedere afdeling zitten mensen die net als mij keihard werken, vol passie en met veel plezier. De klanten merken het ook. We krijgen zo veel mooie berichtjes van klanten over het personeel. Juist hierdoor kan ik langzaamaan steeds meer de touwtjes laten vieren. Waardoor mijn creativiteit weer veel meer tot z'n recht komt. Nu kan ik weer grote stappen maken met mijn altijd vele ambities.

   

Mijn zakenpartner uit Shanghai is over gekomen, afgelopen jaar hebben wij in Australie een start gemaakt met nieuwe mooie plannen. Deze week bespreken we de vorderingen door en in juni gaan we lanceren. SUPER SPANNEND!!!

Het eerste weekend van februari heeft Samina een toernooi in Zwolle, alsnog moesten we vroeg uit de veren, want omdat mijn zoon Alissio voorlopig zelf geen wedstrijden vecht, coached hij. Hadden we nu net de mazzel dat Samina al wat ouder wordt, en dus niet meer heel vroeg hoeft te melden, viel dit mazzeltje meteen weer in de soep. Dus om half zeven rijden we met ons gezinnetje naar de Peppercup. Samina pakt zilver op dit toernooi.

In de salon blijven we ook uitbreiden. De showroom krijgt er een groot stuk bij. Wij hebben een megagrote voorraad aan Lacewigs, Pruiken, Haarstukken en V-Parts. Dit lag in onze opslag en een gedeelte hing op hangertjes. Nu merken wij dat steeds meer dames tijdens een informatie meerdere pruiken willen zien en passen. We hebben een extra ruimte gecreeerd waar onze klanten lekker kunnen gaan passen en uitzoeken. Deze week vergaderen we ook over de voortgang van het White Dinner event van Friends of the Brands, waar wij in maart aan deelnemen. Een superchique event met 50 van Nederlands grootste influencers en meest invloedrijke BNers in het Krasnapolski Hotel.

    

Op vrijdagmiddag op kantoor besluit Alissio om samen met twee karate vrienden naar Denemarken te rijden, waar een gedeelte van de kernploeg meedoet aan de EK. Super leuk natuurlijk om ze aan te moedigen, maar normaal gesproken regel ik altijd keurig vooraf de hotel overnachtingen enz. . . Alissio is inmiddels officieel volwassen en zegt; No span . . . mam, we regelen het zelf. Aalburg in Denemarken, waar ze heen moeten is ongeveer 10 uur rijden. De drie jongens rijden vrijdag eind van de dag die kant op. In de avond krijg ik toch een telefoontje, "Mam, kan je toch even een hotelletje boeken?" Natuurlijk kan mam dat. Ik neem aan 2 overnachtingen? vrijdag op zaterdag en zaterdag op zondag? Neeee, we komen zaterdag ochtend rond 05:00 u aan. Dan gaan we niet meer slapen. OMG!!! Maar natuurlijk, ik ga niet in discussie en boek alleen de zaterdag nacht. Je begrijpt uiteraard dat mams nu ook niet slaapt, want je kan tegenwoordig Live locatie sturen, dus ik kijk om de 10 min waar ze nu zitten, reken steeds opnieuw uit, hoe lang ze nog onderweg zijn, en uiteraard wil ik dat het stipje blijft bewegen, want dan weet ik dat alles nog goed gaat. Online volg ik natuurlijk ook alle wedstrijden van het EK, die zaterdag slapen ze ook niet, want dat is natuurlijk even stappen. En zondag na de laatste wedstrijd rijden ze achter de spelersbus aan richting huis. Weer een nacht wakker voor Mams, want ook nu kijk ik weer ieder kwartier mee met live locatie mee, waar ze zich bevinden. Rond 05:00 u in de ochtend komt hij aan. Compleet uitgehongerd, ik sta al klaar in de keuken, mijn pannetjes vol met van alles en nog wat, van Italiaans, tot een indische rijsttafel. Altijd weer lekker als het kroost thuis is.

Vorige week hadden we met het personeel een Teambuildingsuitje. Het bedrijf is best groot, waardoor er dagen voorbijgaan dat we elkaar bijna niet zien. Els, onze directeur, Alissio onze marketing manager en ik zitten boven op kantoor, ook mijn intakesalon is boven. Silvana, onze atelier manager zit meestal achter in ons atelier, en de meiden werken allemaal 1 op 1 met hun klanten in prive salons. We hebben een superleuke workshop fotograveren met je smartphone. Er zitten allemaal leuke groepsopdrachtjes bij en opeens is iedereen professioneel fotograaf. De selfie's vliegen ons om de oren en we zien elkaar even van een andere kant.

   

Afgelopen vrijdag hadden we ook weer opnames van RTL4 voor het programma Life is Beautiful. We waren benaderd voor een trouwitem. Direct hebben we ook wat dingen uitgelicht die wijzelf belangrijk vinden. Ik wil zelf steeds meer naar de achtergrond treden, dus Melissa en Diana moesten het grootste gedeelte zelf op zich nemen. Dit hebben ze prima gedaan. In april zal dit te zien zijn op tv. 

Na de opnames is het voor mijn gezin weer tijd om een koffertje te pakken om naar Berlijn te rijden. Samina vecht mee aan een groot internationaal toernooi Berlin Open. 40 landen met ruim 1400 deelnemers. Ze is 13, dus officieel hoort ze U14 te vechten, maar om haar alvast een beetje te laten wennen vecht ze dit toernooi al U16, een categorie hoger. Het is een rit van ongeveer 6 uur, staan we ook nog eens in een behoorlijke file. Dat is wel iedere keer een dingetje. De wedstrijden duren 2 min, en het is altijd een afvalronde. Lig je er de eerste ronde uit, rij je dus 12 uur heen en weer voor maar two minutes of Fame. . . Gelukkig vecht ze zich door tot de halve finale. Ze had al 3 wedstrijden gewonnen, van Ukraine, Polen en nogmaals Ukraine. De halve finale is tegen Polen, deze verliest zij helaas op vlaggen. Dat houdt in dat het gelijk staat en dat de 5 scheidsrechters beslissen wie zij vinden dat er heeft gewonnen. Het was 2 om 3, echt heel zonde. Nu heeft ze nog 1 wedstrijd te gaan om de derde plek. Deze is tegen Estland. Gelukkig wint ze deze en word ze 3e in een hogere categorie. We zijn trots . . . het waren ten minutes of Fame . . . En weer 6 uur terugrijden. Ditzelfde weekend vecht de senioren kernploeg in Dubai. Helaas voor Alissio dat hij zijn zusje en Floris moest coachen, anders had hij ook lekker in het zonnige Dubai gezeten. Volgend jaar beter plannen.

 

   

Karin Bloemen heeft bij ons haar prachtige haarwerken laat maken. Ze heeft in Zaandam de Premiere van haar nieuwe theatertoer "Souveniers". Ik kreeg een persoonlijke uitnodiging. Mijn moeder is haar allergrootste fan, dus samen met mijn moeder hebben we een prachtige avond gehad. Wat een ongelooflijk mooie, diepe en warme stem heeft zij. Een superleuke voorstelling, met veel herkenbare levensmomentjes.

Dinsdag met zoonlief speciale foto's laten maken voor zijn heup operatie. Aan de hand van de foto's word er een 3D maquette van zijn heupen en benen gemaakt om de operatie goed voor te kunnen bereiden. FINGERS CROSSED . . .

 

 

 

 

Artikel geplaatst op: 20 februari 2019