Weet je nog van de vorige blog? Marja was de verkeerde man tegengekomen. Het allerergste (vond zij) wat hij haar aan deed, was met een botte keukenschaar haar lange eigen lokken af knippen. Wij hebben haar geholpen... 

Dit is een oude foto van Marja. Zie je haar prachtige blonde lokken? Daar heeft zij jaren voor gespaard! Dit werd haar ontnomen. Zij voelde zich geen vrouw meer. :-(

En zo ziet Marja er uit met ons nieuwe haar. Er hebben heel wat traantjes gerold toen deze schitterende LaceWig werd opgezet en werd afgestyled, opeens was het zelfvertrouwen terug van Marja en belangrijker nog, zij herkende zichzelf weer. Wat heerlijk om mensen zo blij te kunnen maken! 

 

Van net wat te dun en piekerig naar mooi vol en zorgeloos. Zie hier een transformatie die deze week heeft plaatsgevonden. Deze klant wilde gewoon voller haar en koos voor een QuiQweave. De banen hebben wij op kleur voorradig en een beetje gemengd, zodat een mooie kleurschakering is ontstaan. Omdat we werken met echt haar, komt de volle haardos zeer natuurlijk over! 

 

De bekende Xelly Kabau van Kasbergen had voor een van haar shoots een set haren nodig voor het model. Of wij die even beschikbaar hadden? Natuurlijk. Rap werd haar vriend onze kant opgestuurd die snel de haren op kwam pikken, want de fotoshoot zou al vlug starten die dag. Omdat we alle haren bijna altijd royaal op voorraad hebben, kunnen wij dit leveren. De foto's zijn overigens schitterend geworden, maandag wordt het nieuwe boek van Xelly geïntrodiceerd en daar staan diverse foto's in met onze haartjes. Trots!

 

We kunnen er geen genoeg van krijgen: de voor en na foto's. Het haar van deze klant was goed op lengte en redelijk gezond, alleen zij wilde het voller en dikker. Doen we dat toch. Daar is onze QuiQweave bij uitstek geschikt voor. 

 

Josh in de zon. Ook Josh Veld laat haar haartjes door ons verzorgen. Dit is een combinatie van een QuiQweave en een V-Part. Gefotoshoot op Ibiza. Wat een rotleven lijkt ons dat toch, Josh ;-) 

 

Hekelen. We horen wel eens de term, ik heb er een hekel aan. Ons haar wordt ook gehekeld. Bij deze behandeling worden de haren over een stel spijkers heen geslagen en er doorheen gehaald. En dat keer op keer op keer. Daarna worden de verschillende haarkleuren door elkaar heen gemengd. Alle haraen hebben dan dezelfde soepelheid. Dit 'blenden' van haar zorgt voor de kleurechtheid van een kleurnummer. Zodat als u nu kleurnummer 8 van haar hebt, u over twee jaar weer exact diezelfde kleur ontvangt. Een mooi ouderwets stukje vakwerk! 

Malou vlogt! Onze salon manager Malou is gestart met vloggen. Zo kunnen we op een geheel andere wijze ons vak in beeld brengen. Vanuit haar perspectief vertelt ze straks wat zij meemaakt. Aan de uitwerking wordt gewerkt dus nog even geduld a.u.b. , van wat wij gezien hebben is dit het wachten meer dan waard! 

 

Van brunette naar blondine! Deze dame wilde graag eens iets geheel anders. Eerst hebben we het eigen haar gekleurd naar de tint van de extra haren, en daarna hebben we die toegevoegd. Het resultaat is een prachtige bos blonde lokken. 'Blonds have more fun', zei Marilyn Monroe. We vertrouwen er dan ook op dat deze klant veel plezier gaat hebben van haar nieuwe coupe! 

 

Jennifer en Malou in Bali. Voor studie-doeleinden én een stuk toegevoegde business-waarde, gingen Malou en Jennifer een klein weekje naar Bali. Natuurlijk was het niet de hele dag werken en bespreken, er werd ook geshopt en gestapt. Die boog kan immers niet altijd gespannen staan ;-) 

 

Heeeee Tooske wat heb jij een mooie staart! Dat lijkt wel op die schitterende Pretty Ponytail van ons bedrijf. Of hij dat echt is? Je kunt het zien op It Takes Two (let op: met onze Pretty Ponytail ga je er altijd wél leuker uit zien, maar het is niet automatisch zo dat je er beter van gaat zingen :-) ) 

 

Hé waar kijken jullie naar? Malou en Jennifer (links en rechts op de foto) kijken nu al uit naar de komende week, want dan gaat er weer heel wat gebeuren. Er staan heeeeel veel afspraken dus we krijgen het druk. Team Jennifer Hoeve is er klaar voor en we gaan er weer iets moois van maken! 

 

Nog eentje dan ... Bij de Manic Monday prijsvraag werd één van de haar-verwensets gewonnen door de dame achter SR Photograpy. Natuurlijk leverde zij een esthetisch verantwoorde foto die wij met veel plezier tonen. 

 

Echt de laatste! Bobbi Eden was samen met Marq in de salon. Ze voelen zich al helemaal thuis. Marq staat rustig af en toe met zijn haar vol zilverpapiertjes (kleuring) buiten te bellen, dit tot grote hilariteit van de voorbijgangers. En Bobbi babbelt lekker met de meiden en maakt er een dolle boel van. Aan het einde van de rit even met de hele cookie crew op de foto? Geen probleem, ze deden 'm gewoon 130 x opnieuw voordat hij naar de zin van Bobbi was ;-) 

Jennifer Hoeve weekblog - week 20

Week 20 is voorbij... we liggen uitgeteld op de bank en een enkele collega gaat nog een avondje uit. Het is vandaag zaterdag 20 mei. Wat een intensieve week hebben we achter de rug. Zakelijk staat er heel wat te gebeuren bij ons bedrijf. Zo hebben we er weer een collega bij (waarover later meer als alle contracten ondertekend zijn) en komen er nieuwe -heel bijzondere- haarwerken aan. Onze best bekeken Facebook post hadden we deze week. Het bleek de Manic Monday post te zijn voor de haar-verwenset. Bijna 75.000 mensen bekeken deze post en we kregen er ontelbare reacties op. We geven in deze blog nog even een flashback van het bezoek van Jennifer en Malou aan Bali. Zo zien we de dames een in uitgaandtenue! Eén van de BN'ers in de salon deze week, is Bobbi Eden samen met haar hubby Marq. We namen beide echtlieden onder handen en daarna met een deel van de meiden op de foto. Ook laten we zien hoe Marja zichzelf is geworden met een nieuw haarwerk. Tenslotte waren er deze veel, heel veel haartransformaties. Van droog, dor, uitgevallen haar naar schitterende volle haardossen. Veel kijk- en leesplezier! 

Artikel geplaatst op: 14 mei 2017