ForYou magazine

Blog ForYou magazine September 2018

 

Zoals sommige misschien al weten staan wij deze maand weer in het ForYou magazine. Deze editie staat in het teken van health, beauty en borstkanker. Wij als vooraanstaand haarwerk bedrijf  zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en maken van pruiken en haarwerken voor mensen met medische haarproblemen waaronder Alopecia en chemo’s. Daarnaast is het ons doel om de ‘mensen gelukkig te maken met het mooist denkbare haar’. Naast een medische kant hebben wij natuurlijk ook een cosmetische kant. Dit zijn klanten die niet voor medische redenen een haarstuk of haarverlenging nemen maar gewoon omdat zij langer en voller haar willen. Jennifer Hoeve zit al meer dan 25 jaar in het vak en heeft in die jaren veel ervaring op kunnen doen. Een aantal jaar geleden zijn de LaceWig’s, Haarstukken en de C- en V- parts in het leven geroepen om ieder haarprobleem te kunnen oplossen. Heeft u bijvoorbeeld last van dun haar, maar nog wel haar aan de voorzijde? Dan is de V-part een zeer interessant product voor u. Door de V-vorm kunt u uw eigen haar over het haarwerk heen brengen waardoor er niks meer van het haarwerk te zien is. Heeft u Alopecia of een chemo achter de rug waardoor uw haar volledig is uitgevallen? Dan is de LaceWig het product wat u zoekt. 

 

In de ForYou magazine vertellen wij de mensen over de oplossingen die er zijn bij haaruitval. Zo vertellen wij dat in Nederland ruim 1 miljoen vrouwen en 2 miljoen mannen met een vorm van kaalheid kampen. Hier vertellen wij de mogelijke verschillende oorzaken van. Ook vertellen wij wat wij de mensen adviseren bij iedere vorm van haarverlies, namelijk dat zij bij twijfel eerst de huisarts raadplegen. Daarnaast vertellen wij welke oplossingen wij voor de mensen kunnen bieden voor de mensen die lijden aan haarverlies of kaalheid. 

Naast dat we er een informatief stukje in de magazine staat, staat er ook een stuk over hoe ik mijn haarwerk carrière begon. In de magazine vertel ik hoe alles begon tot nu. 

Mis het, magazine niet!

 

https://www.foryoumagazine.nl/uitgaven/amsterdam/201804/ 

Artikel geplaatst op: 30 augustus 2018