Werken... we doen het overal en altijd. Althans als je net als ik een flying working zorgende zakenvrouw moederkloek kok bent :-). 
Maar serieus, mijn leven bestaat uit racen en goed plannen. Drie dagen in de week, knal ik na het werk om 17.30 uur naar huis, mijn Team is dan nog volop aan de arbeid. Onderweg naar huis bel ik de kids, hebben jullie gegeten (de avond daarvoor, of vroeg in de ochtend kook ik alvast voor ze) en check of de honden zijn uitgelaten... Om 17:45 toeter ik. De tassen gaan de auto in , de kids jumpen op hun plek en we gaan door naar de sportschool. Op zaterdagochtend moeten we meestal al om 08:00 aanwezig zijn op de toernooien. We moeten dus altijd heel vroeg van huis. Tussen Alissio en Samina zit 5 jaar verschil, waardoor hij meestal op zaterdag vecht en zij op zondag.... en aangezien de finales en prijsuitreikingen op het einde van de dag zijn, rijden we na 20.00 uur naar huis. Vorige week hebben we mijn ouders verhuisd naar hun nieuwe huis onder ons huis (mijn oude salon aan huis). Ondanks alles geniet ik. Ik ben een rijk mens met drie generaties onder 1 dak, wie heeft dat tegenwoordig nou nog? Twee gezonde kids, ouders waar we voor mogen zorgen, een zaak waar ik elke dag mensen blij mag maken met mooie haartjes... Ik ben gezegend. 

Jen's blog week 46 & 47 2017

Welkom bij mijn blog. Hierin doe ik verslag van mijn leven als ondernemer maar ook als moeder, kok, zorgverlener, taxichauffeur, echtgenote, verbouwingsdeskundige, karate-expert en nog veel meer. Kortom een vrouw van deze tijd met een eigen zaak, twee opgroeiende kids, een man en (gelukkig) mijn twee ouders die ik een onderkomen aan kan bieden in mijn eigen onroerend goed nu zij slecht ter been raken. Lees je mee? 

Onderweg naar trainingen en wedstrijden. Naast mijn werk heb ik twee pubers die beiden op hoog niveau karate beoefenen. Zij staan op de mat te knokken en mama staat op de bank op de tribune de spruiten aan te moedigen. 


Zoonlief heeft niet alleen wedstrijden maar ook huiswerk van school. Gezellig bij moeders in de kantine leren, is het devies. Op de laptop hou ik van een afstand de social media en e-mail lekker bij. 


Voor .... 

En na... ook tijdens mijn afwezigheid gaan de (haar)zaken gewoon door bij mijn TEAM. In deze blog zal ik nog meer transformaties laten zien. 


Ondertussen thuis... mijn ouders zijn slecht ter been. We hebben besloten om mijn oude salon onder mijn huis om te bouwen tot woonhuis. Dan heb je elke dag je ouders in huis, en dus moet er gekookt worden. Inmiddels ben ik Chef Fast Cuisine en zet binnen no-time deze uitgerbeide dis op tafel. En het gaat schoon op, heerlijk als je eer hebt van je werk! 


Dochter Samina, hier met de rug naar de camera... op deze DUTCH OPEN haalt ze een GOUDEN PLAK, en mijn stem was een dagje weg ;-) 


Zoon Alissio pakte op dat toernooi ook een podiumplek. Wat ben ik trots op mijn kids, en uiteraard heel de familie! 


De verbouwing is in volle gang, mijn ouders moeten kunnen koken en mijn man is keukenzet-specialist en algemeen handig, dus dat doen we gewoon allemaal zelf, powerrrrr!


Vroeger zorgen zij voor mij en mijn broer. Nu zorgen mijn broer en ik voor mijn ouders. We hebben het zo geregeld dat mijn broer parttime  bij mij werkt, zodat hij de rest van de week mantelzorger kan zijn voor mijn ouders. Hij brengt ze naar alle dokter en ziekenhuis afspraken, doucht mijn vader en helpt mijn moeder, daar waar nodig. In de ochtenden en in de avonden neemt mijn gezin dit weer over. Zo doen wij dat, wij krijgen het niet over onze harten om hun ergens 'weg te stoppen'. Mijn zaak levert de mooiste haren, dat trekt mensen die deze kwaliteit weten te waarderen. Veel onbekende mensen maar ook wel enkele BN'ers. Hier de zeer populaire vlogster Onnedi die bekend is geworden met het uitpakken en testen van speelgoedjes en... pruiken. Eén van de kenmerken van deze jongedame is haar zachtroze geverfde haar. 


De kleuren worden ingezet op het haar en de banen worden gescheiden met wikkels of folies. Bij Onnedi zorgden we voor materiaal in een passende kleur.... 


Voor ... 


En na.... weer een happy customer met een custom made afgeleverd resultaat in een prachige tint 


Big Hair is an addiction... Jennifer Hoeve is your dealer. Hier BN'er Samantha de Jong die haar nieuwe LaceWig op kwam halen. Een bijzondere vrouw, zo kan je haar het beste omschrijven. 


Een intens treurig verhaal. Dit meisje heeft kanker en gaat naar de eindfase toe. Het is een kwestie van maanden. Al het haar is zij al kwijt door de chemo's. Een haarwerk heeft een levertijd van 14 weken... die tijd heeft zij niet meer.... Wat nu? Ik ben moeder van twee kinderen en geloof me maar, dit deel van mijn vak went gewoon nooit. 


In mijn gedachten loop ik door de zaak, langs de haarwerken, wat heb ik staan, wat is op voorraad, ik bel mijn meiden en laat haarstukken brengen. En laat er nou een tussen zitten in haar kleur, bijna gelijk aan het haar dat zij ooit had, op een mooie lengte ook nog, die goed past. Opeens zit hier een stralend mooi meisje, haar moeder er bij gaat stuk, ik laat hun maar even alleen en huil mee om het hoekje. Dit deel kan ik toch nog betekenen voor de familie. Een mooi iets. 


Voor... 


En na.... deze klant wilde écht lang haar als eindresultaat. Aangezien de klant koning(in) is, dan leveren we dat. Het resultaat is een echte fotomodel bos haar. 


1e van Nederland, in de klasse tot 14 jaar onder de 42 kilogram.... onze trots! Een geweldige overwinning voor deze meid, eenmaal op de mat ontpopt ze zich tot een tijger! 


voor... blond van kleur


En na... de klant wilde graag meerdere kleuren ingezet krijgen voor een speelser effect..... dat kan, mijn team heeft dat prachtig gedaan! 


Voor.... 


En na... een QUIQWEAVE in meerdere banen ingezet in meerdere kleuren door elkaar heen geeft dit prachtige resultaat in een dagdeel

 

Dit was een kleine indruk van twee weken uit mijn leven. Talloze andere klanten en informatiegesprekken zijn voorbij gekomen. De komende periode gaan we heel veel mensen gelukkig maken met nieuwe haartjes. Het waren weken met een schorre stem, bewondering voor de mooie resultaten van het Team, een lach en ook een traan. Alles hoort er bij, we leven of elke dag de laatste is en halen het maximale er uit. Tot de volgende blog, met meer nieuws van de leukste onderneming van Nederland. 

 

 

Artikel geplaatst op: 28 november 2017