Jen's blog week 44 2017

Week 44, what a week! 
Working life, friends, kids & more 

Lekker thuis na mijn business trip 
Inmiddels ben ik lekker thuis na mijn business trip naar China. Gek genoeg, maar wel super fijn: ik heb helemaal geen last gehad van een jetlag. Eigenlijk heb ik daar ook helemaal geen tijd voor gehad. Terug op de zaak was het natuurlijk MEGA druk. Normaal heb ik 4 weken om alle informatiegesprekken te doen, dit keer had ik in deze maand slechts 2 weken. Om 2 weken in 1 week te proppen is natuurlijk gekkenwerk maar ik wil zo weinig mogelijk mensen teleurstellen (lees: ik wil zoveel mogelijk mensen happy maken met een waardevol gesprek en prachtig haar). Daarom de agenda overvol gezet en toch de meeste klanten van dienst kunnen zijn.

Interview Myrna Goossen *wat een lief mens is dat) 

Op zaterdag reed ik naar Bergen op Zoom. In het Fletcher hotel had ik een interview met Myrna Goosens. Wat een superleuke vrouw. Zij was heel oprecht geïnteresseerd in mijn werk. Aan de tafel ontspon een gesprek over '25 jaar met de handen in het haar'. Zij wilde van alles weten, vooral over hoe wij om gaan met de emotionele aspecten van het verliezen van haar. We praatten en praatten totdat de producent van het programma ons gesprek moest afbreken. Een klein deel van het gesprek is samengevat in 1 minuut zendtijd. Dit was te zien bij RTL4 bij het programma Life is Beautiful. Het hele interview zie je hier > https://youtu.be/QbPB3wYwOcw
 

Zondag, NEDERLANDSE SELECTIE 

Wie denkt dat zondag een rustdag is, zit er naast. Mijn beide kinderen beoefenen karate op een flink hoog niveau. Wat een mooie eer is het dan om een uitnodiging te krijgen om mee te trainen met de Nederlandse selectie. Dat betekent: met grote broer en iets kleinere zus in de auto en op pad, om vol spanning te kijken hoe Samina meedeed met de toppers van Nederland. Spannend om te zien en wat ben je als moeder dan toch maar trots op je 'kleine meid'. De allermooiste op deze foto is mijn dochter (voor mij dan natuurlijk), wie haar niet kent, de vierde van links op de voorste rij heeft aan mijn man en mij en grote broer de grootste supporters. 

De sporters staan er klaar voor... intensief trainen en teamspirit ervaren

 

Maandag - planning-in-het-water-val-dag

Maandag was de Educatie dag van de Anko sectie haarwerken. Een super leuke dag vol met activiteiten en interessante gastsprekers, onder andere over salarissen en een evaluatie van oktober borstkankermaand. Zelf zit ik in het bestuur van de ANKO. Mijn afdeling is 'educatie' en met die achtergrond zou ik die dag een workshop “mallen maken” geven. Ik was al laat, het verkeer schoot niet op (op zondag) want er waren veel ongelukken op de weg. Hopelijk is er niemand ernstig gewond geraakt! Toen sloeg de pech toe. Vlak voor ik er was kreeg ik een telefoontje: een van mijn tantes was plotseling overleden. Veel te jong en gewoon zomaar, plotseling. Ik heb mij afgemeld en ben snel teruggereden. Dit zijn de onverwachte dingen in het leven. Ze laten je wel even stil staan bij ons haastige leven en dat we allemaal slechts mensjes van de dag zijn. 


Voor en na 
Hier een aantal mooie resultaten van de afgelopen week. We zijn er allemaal dol op: hoe kwamen klanten binnen en hoe gingen ze naar buiten? De afgelopen week zagen we onder andere de volgende prachtige resultaten: Voor en na 


 

Vrijdagavond.... Harbour Club

Vrijdag avond van de afgelopen week kon ik na het werk eindelijk even heerlijk een avondje ontspannen met mijn BFF Mascha. Net als ik heeft zij een superdruk leven. Ze is directeur op een school en net als ik heeft zij 2 kids. Never a dull moment zeg maar... Wij plannen meestal weken vooruit om even bij te kletsen. Ik had gereserveerd in de Harbour Club in Amsterdam. Daar word je lekker in de watten gelegd, de muziek en de ambiance zijn top én je kan altijd je auto kwijt ... Helaas ... ze waren bezig aan de parkeerplaats, maar er was een mooie oplossing: Valet Parking. Dus ik overhandig mijn sleutels aan een jongeman, die uiteraard een extra rondje rijdt. Als je de sleutel ziet dan snap je waarom ;-)

Zaterdag: handen zelf uit de mouwen ivm zieke collega
Op zaterdag was ik alweer op tijd op de zaak... een van mijn medewerkers was ziek en de hele planning moest worden omgegooid. Gelukkig is dat allemaal goed gegaan, en hoewel ik zelf weinig haarbehandelingen nog doe, heb ik een uitzondering gemaakt voor mijn prachtige vriendin Josh V.


Josh had meerdere leuke blousjes voor mij meegenomen nog voor mijn verjaardag en ook een lieve kaart. Dat soort gebaren weten mij te raken, en maken het leven een stukje leuker, toch? 


Een lieve kaart van Josh 

Met een super tekst handgeschreven er op, heel erg leuk vond ik dit 

Zaterdag na het werk... aan het werk
Als het werk er die zaterdag op zit, dan ga ik snel naar huis, mijn kids ophalen en dan op weg naar België. Samina heeft zondagochtend weer een wedstrijd dus we gaan daar overnachten en mijn schat mag weer laten zien wat ze kan. Een druk weekje dus voor deze working mommy, met één droevig en vele leuke momenten. 
 
Met zoonlief (links) en dochterlief (rechts) aan het ontbijt voordat de wedstrijden gaan beginnen. 


 

 

Artikel geplaatst op: 6 november 2017