Hoe verzorg je jouw haarwerk het beste?

Maak jij dagelijks gebruik van je haarwerk en bijvoorbeeld ook tijdens het sporten? Dan adviseren wij om je haarwerk 1 keer in de 2 weken te wassen. Gebruik jij jouw haarwerk af en toe? Dan adviseren wij om het haarwerk 1 keer in de maand te wassen.

Stap 1.

Borstel je haarwerk voor her wassen altijd even goed door. Zo voorkom je namelijk klitten.

Stap 2.

Spoel je haarwerk geleidelijk nat. Voor de ultieme verzorging van het haarwerk gebruiken wij de Shiny Shampoo uit onze eigen lijn. Onze Shiny Shampoo is een organische shampoo en bevat geen siliconen, parabenen en alcohol. De Shiny Shampoo masseer je in en ondertussen borstel je het haarwerk goed door. Nadat je het goed hebt geborsteld spoel je de shampoo met lauwwarm water uit.

Stap 3.

Voor het herstel van het haarwerk gebruiken wij de Magical Mask uit onze eigen lijn. Dit laat je ongeveer 15 minuten inwerken. Na 15 minuten spoel je het goed uit en borstel je het haarwerk nogmaals goed door.

Stap 4.

Vervolgens leg je het haarwerk in een droge en schone handdoek. Hiermee dep je het haarwerk wat droger. Als je haarwerk dan handdoek droog is kun je de Powerful Paste inbrengen om het haar te verstevigen. Hierna kun je het haarwerk op elke manier stylen zoals jij dat wilt.

Stap 5.

Om verder het haarwerk in model te houden sprayen wij de Salon Serum over de lengtes en de punten van het haarwerk. Dit is een gladmakende olie die het haar glans geeft.

Artikel geplaatst op: 21 september 2021