Hoe kan ik mijn haar voller maken?

Hoe kan ik mijn haar voller maken?

 

QuiQ-weave

 

Er zijn meerder manieren om uw haar voller en langer te maken. Zo hebben wij de QuiQweave in het leven geroepen. Je bent vast wel een keer de term hair weave tegen gekomen. Maar wat is hair weave nou precies? 

 

De naam hair weave is een algemene term voor een haarstuk waarin haar is vast geweven (weave) aan een koord. Met deze weave die ook wel een weft wordt genoemd, kan je het eigen haar meer volume en lengte geven. In onze salon zet team Jennifer Hoeve meer dan 1.000 hair weaves per jaar. Dit heet bij ons een ‘QuiQweave’. We werken uitsluitend met banen van 100% mensenhaar omdat dit het mooiste resultaat geeft. Bij het goed bevestigen van de banen haar is niet te zien dat extentions zijn gebruikt en loop jij rond met een prachtige volle bos haar. 

 

Let wel op!!! Een vaste bevestiging is nooit bevordelijk voor je eigen haar. 

 

LaceWig

 

Een andere manier is natuurlijk de LaceWig. Een LaceWig heeft een totaal andere bevestigingswijze dan welk ander haarwerk dan ook. 

 

Hierdoor lijkt het alsof de haren uit je eigen hoofdhuid komen. De LaceWig draag je over je eigen haar. Je bevestigd het met een band, lijm of klik-klemmetjes. Je gebruikt schuifjes voor maximale hechting. Met de LaceWig kun jij in enkele seconden de deur uitlopen met vol en schitterend haar. Ook kun je een complete metamorfose ondergaan kwa haarkleur, zonder je eigen haar te hoeven kleuren. Kijk naar de influencers en sterren zoals Kim Kardashian, Kylie Jenner.

 

V-part

 

In eigen huis ontwikkeld en geperfectioneerd (en inmiddels wereldwijd te zien), de V-Part

Draag jij je haar in een scheiding en heb je voldoende haar bovenop? Dan is de V-Part een zeer interessant product. Je eigen haar laat je over de V-Vorm heen vallen, waarna het niet meer zichtbaar is dat je een haarwerk draagt. Je hebt nu instant volume vanaf de bovenkant. Het verschil tussen de V-part en V-part XL is de maat. Met de V-part kun je alleen je eigen haar opvullen. Met de V-part XL kun je je haar voller én langer maken.

Wanneer een V-Part(XL)?

  • Bespaar tijd! Geen half uur of langer per dag je haar meer stylen: klik-klik-klaar!
  • Als je je haar in een scheiding draagt
  • Een waardevolle investering in jouw uitstraling en imago
  • Een prachtige totaaloplossing voller haar 
  • Mooier en voller haar dan je ooit voor mogelijk hebt kunnen houden

Artikel geplaatst op: 23 oktober 2018