Haarverlies zenuwslopend proces

Het is maar zelden dat je iemand zult horen zeggen: “Leuk joh, ik word steeds kaler, zo fijn.”

 

Dit komt omdat ons haar verbonden is aan ons zelfvertrouwen en onze eigenwaarde. Het verliezen van het haar is voor veel mensen een zenuwslopend proces. Elke dag meer haren in de borstel. Elke dag meer haren op het kussen en minder haren op het hoofd. Dit kan resulteren in onzekerheid, kwetsbaarheid en een verminderd verlangen om naar buiten te gaan en onder de mensen te zijn.

 

Haarproblemen bij vrouwen hebben vaak te maken met haaruitval en/of overbeharing. Dun, droog, vet of futloos haar kunnen eveneens een grote invloed hebben op de gemoedstoestand en het zelfvertrouwen van een vrouw.

Voor de meeste vrouwen geldt dat ze niet graag over straat willen lopen met een kaal hoofd of een schedel waar hele plukken haar uitgevallen zijn. Vrijwel iedereen heeft er angst voor dat omstanders fluisteren en wijzen.


Kortom: in uw gevoel staat u niet alleen, bij Jennifer Hoeve weten we exact waarover u het hebt en waarom u naar oplossingen zoekt. We bieden prachtige oplossingen waarmee u uw waardigheid en zelfvertrouwen terug zult krijgen.

 

Artikel geplaatst op: 9 juni 2022