HAARVERLIES IS GEEN GRAP!

Will Smith slaat Chris Rock tijdens uitreiking Oscars na grap over zijn vrouw.

 

 

Tijdens de uitreiking van Beste Documentaire maakt presentator Chris Rock een grap over de vrouw van Will Smith, Jada Pinkett Smith. Hij grapte dat ze met haar kale hoofd klaar was voor een vervolg op G.I. Jane, de film waar Demi Moore in 1997 haar hoofd voor kaal schoor.

 

Woest was Will Smith en terecht! Jada Smith kampt namelijk met haaruitval door de aandoening Alopecia en besloot daarom haar haren er af te scheren. Wij staan nooit achter geweld, maar er is hier duidelijk te zien hoeveel emotie erbij komt kijken en dat het absoluut geen onderwerp is om grappen over te maken. 

 

 

Onzekerheid en verdriet

 

Haarverlies is helaas een veel voorkomend probleem en kent verschillende oorzaken. Denk aan straling bij chemo, een Gastric Bypass moeten ondergaan of net zoals Jada Pinkett Smith een vorm van Alopecia. Door al deze redenen verliezen mensen deels of zelfs compleet hun haren. Bij Jennifer Hoeve hair krijgen wij dagelijks klanten op adviesgesprek die hier ook mee te maken hebben. We zien het verdiet en de onzekerheid in hun ogen als zij ons hun verhaal vertellen. 

 

 

Hoe kunnen wij jou helpen?

 

Wij bij Jennifer Hoeve hair maken het onze missie om deze onzekerheid weg te nemen. Helaas kunnen wij jouw eigen haar niet doen terug keren. Wat wij wel kunnen doen is de beste oplossing bieden in de vorm van een prachtig op maat gemaakt haarwerk. 

 

 

Adviesgesprek

 

Maak een afspraak voor een van onze gratis en vrijblijvende adviesgesprekken. Tijdens dit adviesgesprek vertel je ons je probleem en gaan we samen kijken naar de beste oplossing voor jou. Denk aan een prachtige LaceWig, V-part of Hairpiece die niet van echt zijn te onderscheiden.

 

 

Maatwerk

 

Als we eruit zijn welk haarwerk het beste voor jou geschikt is gaan we je hoofdmaten opmeten. Deze maten zijn nodig om jou eigen unieke haarwerk laten knopen. Alle haarwerken bij Jennifer Hoeve hair worden in onze eigen ateliers met de hand geknoopt van 100% echt haar.

 

 

Vergoeding bij de zorgverzekeraar

 

Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars en zorgen voor de declaratie bij je zorgverzekering, zodat jij zorgeloos kan genieten van jouw nieuwe haarwerk.

 

Wil jij meer informatie hiervoor? Lees dan onze blog “vergoedingen van de zorgverzekering”

https://www.jenniferhoeve.nl/nieuwsberichten

 

 

Meer informatie?

 

Heb jij vragen of wil jij simpelweg meer informatie? Bekijk onze website of neem gerust contact met ons op via info@jenniferhoeve.nl of bel naar 075-615 36 64

 

 

 

Artikel geplaatst op: 28 maart 2022