Ervaring met de V-Part

 

Ik ben altijd super trots op mijn haar geweest, lange volle bruine lokken. Nu loop ik tegen de 40 aan en merk ik dat mijn haar bij mijn kruin steeds dunner aan het worden is en het volume is lang niet meer wat het ooit was.

 

Ik ben lang op zoek gegaan en heb verschillende haarwerken geprobeerd, maar het was het allemaal net niet. Ik moet eerlijk toegeven dat ik mij steeds onzekerder voelde over mijn haar en dat ik bang was dat mensen het zouden opmerken. Om die redenen wilde ik dan ook niet graag de deur uit, terwijl ik het altijd heerlijk vond om met mijn man of vriendinnen een drankje te doen wat nu gelukkig allemaal weer mag. Ik was er helemaal klaar mee! Ik wilde mij niet meer zo voelen en ben verder op zoek gegaan. Toen kwam ik terecht bij Jennifer Hoeve Hair. Ik heb gelijk telefonisch contact opgenomen en een afspraak gemaakt voor een intake gesprek. Ik kon gelukkig snel terecht en heb ze gelijk mijn probleem voorgelegd. Wat ik zo fijn vond is dat ik mij meteen op mijn gemak voelde en die onzekerheid die ik normaal had nu totaal niet aan de orde was. Ook was te merken hoeveel ervaring ze hadden met zulke problemen, aangezien ze met een half woord wisten waar ik het over had. Dit gaf mij toch een extra veilig gevoel. Ze namen alle tijd en kwamen met verschillende haarwerken aan. Aan de hand van mijn probleem stelde ze mij de V-part voor. Ze hadden er een paar op voorraad en ik mocht ze gelijk passen om te kijken hoe ik dit ervaarde. Ik kan je zeggen, ik was gelijk verkocht. Ik kon wel huilen, mijn volume was er weer! Eindelijk kon ik weer zelfverzekerd de spiegel in kijken. Ik heb gelijk mijn maten op laten meten, kleuren en lengte bepaald en met een glimlach naar huis gereden. Toen mijn V-part klaar was werd ik gebeld om het haarwerk af te leveren. Hij was perfect! Ik ben er tot de dag van vandaag zo enorm blij mee. Inmiddels heb ik een V-part en een LaceWig en ben er helemaal verliefd op. Elke dag klik ik mijn haarwerk op en kan de deur uit. Ik voel mij weer helemaal mijzelf.

 

-Tevreden klant

 

 

 

De V-part

 

De V-part is ideaal wanneer je haar bij je kruin je in de steek laat, maar je nog wel genoeg haar aan de voorzijde van je hoofd hebt. Door de V-vorm in het haarwerk krijg je in no-time volume achterop je hoofd, maar is het ook mogelijk om je haar aan de voorzijde van je hoofd erover heen te brengen. Zo is het haarwerk vrijwel compleet onzichtbaar voor een nog natuurlijkere look. Met de V-part is het iedere dag klik klak en de deur uit met geweldig haar en prachtig volume.

 

 

 

Wanneer een V-Part(XL)?

 

  • Bespaar tijd! Geen half uur of langer per dag je haar meer stylen: klik-klik-klaar!
  • Als je je haar in een scheiding draagt
  • Een waardevolle investering voor jouw uitstraling en zelfverzekerdheid 
  • Een prachtige oplossing voor voller haar 
  • Mooier en voller haar dan je ooit voor mogelijk hebt kunnen houden
  • Wanneer je haar bij je kruin dunner aan het worden is

Artikel geplaatst op: 23 september 2021