Ervaring met de Hairpiece

Mijn naam is Sarah en ik ben 29 jaar. Het is inmiddels een jaar geleden dat ik contact heb opgenomen met Jennifer Hoeve hair. Mijn moeder (56 jaar) had enorme last van haaruitval en vond dit natuurlijk vreselijk. Ik ben met haar naar de huisarts gegaan en ze bleek te lijden aan Alopecia Traumatica. Dit kan dus voorkomen bij voortdurend en veel stress. Ze heeft onlangs ook het corona virus gehad en dit zal daar zeker zijn aandeel in hebben gehad. 

 

Ik merkte aan mijn moeder dat ze helemaal niet lekker in haar vel zat. “Ook al ben ik de jongste niet meer, ik wil echt niet nu al mijn haar verliezen” zei ze dan ook. Ik ben het internet af gaan struinen, in eerste instantie op zoek naar een middel om je haar weer te laten groeien. Ik heb het een en ander besteld maar allemaal geen succes. Toen kwam ik Jennifer Hoeve Hair tegen. Ik heb de website bekeken en heb vervolgens een afspraak voor mijn moeder gemaakt. Dezelfde week met m’n moedertje op adviesgesprek geweest. Mijn moeder was helemaal niet enthousiast toen ik zei dat ik een afspraak had gemaakt “een pruik? Doe ff normaal” zei ze. Maar heb der toch zover gekregen om mee te komen. Jennifer vertelde ons dat omdat ze door medische redenen lijd aan haarverlies ze een deel vergoed krijgt door haar verzekering. Tijdens het intake gesprek bespraken we eerst alle mogelijkheden. De beste oplossing voor mijn moeder zou een haarstukje zijn. Na een aantal “Hairpieces” te hebben gepast was mijn moeder verkocht. Je zag de blijheid en tranen in haar ogen toen ze in de spiegel keek en zichzelf zag met een prachtige volle bos haar. Jennifer heeft haar maten opgemeten voor een op maat gemaakte Hairpiece. 

 

Acht weken later was de Hairpiece klaar en konden we langs komen om hem op te halen. Ik heb mijn moeder lang niet zo zenuwachtig gezien. Jennifer heeft heel lief laten zien hoe ze het haarstukje op en af kon zetten, het moet onderhouden en heeft de Hairpiece in model gebracht. Prachtig! Ze leek wel 10 jaar jonger. Het is nu een jaar later en mijn moeder is er nog altijd super blij mee. Inmiddels heb ik zelf een V-part en mijn moeder twee haarstukjes. 

 

Lieve Jennifer, we zijn er super blij mee dankjewel!

 

Artikel geplaatst op: 17 januari 2022