Ra Ra Ra, voor wie zal dit prachtige haarwerk klaarstaan?

 

 

Deze vrouw heeft het jarenlang geprobeerd om haar Alopecia te verbergen met extensions. 
Maar helaas werd haar eigen haar hierdoor alleen maar slechter. Nu heeft ze een prachtige Lacewig en komt haar eigen haar weer helemaal tot rust!

 

Van dun & futloos haar naar lang en superdik haar! En dat in een middagje tijd! Elke vrouw droomt hier toch van? 

 

Yay, deze week hebben wij weer een klant heel blij gemaakt! Prachtige kleurschakeringen gebruikt voor dit fantastische effect!

 

Oeh la la ook Josh Veldhuizen kwam deze week langs! Zij heeft een prachtige 50cm QuiQweave en een V-part in de kleur Platanium blond! Laat de zomer maar komen! :)

 

Ook gaven wij deze week een top product weg van Olaplex! Onze winnares Nynke Wijnja was de gelukkige!

 

Deze vrouw is geheel kaal.. Zij wilde hier graag verandering inbrengen en dat is zeker gelukt! Kijk hier is wat een prachtige Lacewig!

Last van dun en futloos haar maar schaam je je hier verschrikkelijk voor? Denk dan eens aan een van onze hairpieces. Verkrijgbaar in onze webshop!

 

Iets dikker en meer volume in het haar en dat allemaal met één kabeltje! Like it! 

 

Yay, donderdag staat Koningsdag weer voor de deur! Om de dag een tikkeltje beter te maken, geven wij een een compleet verzorgingspakket weg! Wil jij optimaal genieten van een nieuw verzorgingspakket van Jennifer Hoeve? Ik wille'm hebben! Meedoen kan op onze Facebook-pagina!

 

Een kijkje bij ons in de salon | Week 14

Elke week een nieuwe blog en dat is ook zeker nodig.. Want elke week is bij ons anders! Nieuwsgierig wat wij zoal de hele week doen? Bekijk de foto's!

Artikel geplaatst op: 18 april 2017