Business mom tripje Parijs

EEN TRIPJE NAAR PARIJS MET HET GEZIN 

 

20/03/2018

Dinsdag, het begin van een gewone super drukke werkweek. Dinsdag hoeven de kinderen niet te trainen dus haasten is dan niet nodig. Ik stapte rond 18:30 de auto in en reed naar huis. Daar werd ik ontvangen door een heerlijk gedekte tafel die mijn hubby en de kids hadden klaar gemaakt. Dat is nog eens thuis komen! Na het eten nog wat mailtjes bekeken en toen lekker ontspannen in me oncy op de bank.

Woensdag en donderdag waren ook weer super druk. Ik vertrok beide dagen rond 17:40 om de kinderen op te halen en snel naar hun karatetraining te racen. Op de sportschool check ik altijd me mailtjes en post ik wat op Facebook. Donderdagavond heb ik met de kids en Huus onze spullen ingepakt en alles klaargemaakt om de volgende ochtend vroeg Samina's vriendinnetje (Nassira) van de sportschool op te halen die ook meedeed aan de wedstrijd in Frankrijk O'rleans. Na het inpakken is iedereen behalve mijn zoon naar bed gegaan die nog even met zijn vrienden ging chillen... pff kids.

Vrijdag stond iedereen vroeg op en maakte zich klaar om de 6 en een half uur lange rit aan te gaan. Eerst snel langs Amsterdam gereden om Nassira op te halen en toen snel door gereden. We waren nog geen seconde de weg op en de meiden begonnen te lachen en kwebbelen met elkaar wat de hele reis door ging. Die meiden werden maar niet moe, pff. Samina's grote broer kon er gelukkig mee omgaan en liet ze maar gaan, lieve schat. 

Na ruim 8 uur later waren we eindelijk aangekomen bij het hotel. Wij hadden met de andere fighters van de club in een Italiaans restaurant voor het hotel afgesproken om eerst te gaan eten. Na het eten zijn we naar de kamers geaan. VRESELIJK!!! Vieze badkamers, vlekken op de muur en ga zo maar door. Ik daar slapen? Dacht het niet! Huus en ik zijn naar een hotel in de buurt gegaan waar we heerlijk hebben geslapen. 

Zaterdag, iedereen moest om 08:00 klaar staan en met hun spullen klaar staan om snel te ontbijten en daarna te vertrekken naar de hal waar het toernooi plaats vindt. Samina moest om 11:20 vechten wat enorm uitliep en moest uiteindelijk pas om 13:30. Mijn kleine meid is naast een prinsesje ook een vechtersbaas en heeft vijf prachtige partijen gevochten en heeft de 3e plek mee naar huis genomen. Zo trots! Alissio kon door zijn al vier maanden lang blessure aan zijn hand helaas niet mee doen, dus die baalde enorm.

De laatste van onze club moest door alle uitloop pas om 21:30 vechten. Iedereen had ondertussen houten billen gekregen. Na deze lange dag in de sporthal besloten we om nog maar een nacht te slapen en de volgende dag vroeg te vertrekken naar huis. We aten wat in een grill restaurant waar ik deze keer zelf het hotel uit had gekozen. Iedereen eenmaal klaar met eten zijn we vertrokken naar het nieuwe hotel waar iedereen gelijk ging slapen. Wat een dag!

Zondag, we besloten om 11:00 te ontbijten en om 11:30 te vertrekken naar huis. De tijden waren uiteindelijk iets verandert, want mijn zoon liet ons een half uurtje wachten. Het is een schat hoor, maar zijn traagheid... De rest besloot om rechtstreeks naar huis te rijden. Wij gingen eerst langs Parijs.

Parijs. Eerst heerlijk op het terrasje van een Italiaans restaurant wat gedronken. Na het terrasje heb ik met het gezin leuke foto's gemaakt bij de Eiffeltoren. 

Uiteindelijk zijn we doorgereden naar huis en was het na een lang een vermoeiend weekend weer het einde van de week.

 

Tot de volgende blog,

XOXO business mom

 

 

Artikel geplaatst op: 29 maart 2018