Bobbi Eden bij ons in de salon!

Ongeveer twee geleden kwamen Bobbi en Mark Eden bij ons in de salon. Niet omdat zij nu per se een nieuw haarwerk wilde hebben, maar omdat Bobbi Eden het haar van haar man flink heeft verpest. Het haar was namelijk oranje geworden! Ondanks dat het bijna Koningsdag is, waren Bobbi en Mark er wel iets te vroeg bij dit jaar.. Mark vond het allemaal niet zo erg, totdat Bobbi besloot om haar eigen haren ook even in de verf te zetten.. Bobbi haar haar was binnen no-time oranje! Dat was natuurlijk niet helemaal de bedoeling! 

Gelukkig hadden ze het adresje van Jennifer Hoeve en konden zij op korte termijn bij ons terecht! Jennifer en Jenascia hebben hun gelukkig verlost van hun big problem. Na een lang middagje te hebben gezeten bij ons in de salon, liepen ze weer als twee blije tortelduifjes bij ons de deur uit! 

Ook deze vrijdag kwamen zij bij ons in de salon voor een Color Touch-Up! Bobbi had namelijk een photoshoot voor het magazine KEK mama! KEK mama is een magazine voor de leukste vrouwen in Nederland die ondertussen ook moeder zijn! 

 

NIEUW JEN MEN! 

Ja, eindelijk mogen wij het jullie vertellen! De eerste haarwerkjes van de mannencollectie zijn binnen! Ja.... De mannen! Ook hebben wij een aparte Facebook-pagina voor de heren. Volgen? Klik dan op deze Link

 

LUXURY HAIR WERKT NU OOK MET JENNIFER HOEVE! 

New business new hair! De salon Luxury Hair werkt nu ook met het haar van Jennifer Hoeve. Ook nu kun je bij Alexandra Moonen terecht voor een nieuwe set QuiQweave! Kijk op hun facebook page voor meer informatie. Link

RARA RARA VOOR WIE ZOU DIT PRACHTIGE HAARWERK ZIJN? 

Hij is zo mooi! Voor wie denk jij van wie dit haarwerk is? 

 

LOOK AT THIS BEAUTIFUL QUIQWEAVE

Summer is in the air! QuiQweaves zijn handgeknoopte banen haar. De banen zijn meerdere malen te gebruiken en blijven gemiddeld zes tot acht weken zitten! In een middagje tijd maken wij jouw haar mooier, voller en langer! Deze vrouw is helemaal klaar voor de zomer! Get ready with our hair! 

Bobbi Eden bij ons in de salon | Week 13

Artikel geplaatst op: 13 april 2017