Corona heeft op iedereen een heel groot effect in het leven, zowel zakelijk als privé. Door alle ellende is het soms moeilijk om door de bomen het bos te zien en een positieve kijk te hebben. Toch houden wij ons hoofd hoog en zijn wij met z’n allen constant bezig met nieuwe ideeën. Zo hebben wij een nieuwe manier ontwikkeld dat wij volgens de RIVM regels en op een veilige manier onze klanten optimaal kunnen helpen.

Hoe gaan wij normaal te werk? 

Je maakt een afspraak voor een van onze gratis intake gesprekken. Tijdens dit intake gesprek leg jij jouw probleem aan ons voor en gaan wij samen kijken naar de beste oplossing. Zodra we er uit zijn welk haarwerk het beste bij jou past. Denk hierbij ook aan de kleur, volheid en lengte. Worden jouw maten opgemeten. Na 6 weken is jouw op maat gemaakte haarwerk klaar en word jij gecontact zodat wij je haarwerk kunnen afleveren. Tijdens de terug komst wordt je haarwerk in model gebracht en wordt aan je uitgelegd hoe je je haarwerk zelf op kan zetten en hoe je je haarwerk moet onderhouden.

Dit allemaal kan op precies dezelfde manier EN op veilige afstand. Dit in de vorm van video bellen.

Hoe gaan wij tijdens de lockdown te werk?

Er worden in totaal vier video afspraken gehouden. Net als altijd maak je een afspraak voor een een gratis intake gesprek. Je hebt de keuze uit onze drie topstylist. Dit intake gesprek gaat nu via video bellen. Jij verteld ons jouw probleem en waar jij naar op zoek bent. Zodra we uitzijn wat de beste oplossing is voor jouw probleem en je besluit om een haarwerk te nemen word er een nieuw video afspraak gemaakt. Voordat dit gesprek plaats vind word er een meetlint en een kleurenring opgestuurd. Tijdens dit tweede videogesprek gaan wij samen de maten opnemen. De maten voeren wij in op met het digitaal formulier waar ook de in de eerder besproken intake de kleur, volheid en lengte opstaan. Nu kunnen wij geheel op dezelfde wijze een maathaakwerk laten maken. Zodra je haarwerk klaar is wordt er contact opgenomen en wordt het haarwerk laten zien. Hier bespreek je hoe je wilt dat wij jou haarwerk stylen. Alles is mogelijk. Vervolgens wordt jouw nieuwe haarwerk naar je opgestuurd. En word er een afspraak gemaakt voor het laatste video gesprek. Tijdens dit video gesprek helpen wij jou hoe je je haarwerk opzet en zelf in model kunt brengen.

Heb je ook maar ergens vragen over? Bij Jennifer Hoeve hair zijn wij 24/7 bereikbaar via de mail. Ook declareren wij voor jou bij je zorgverzekeraar zodat jij zonder zorgen en vol zelf vertrouwen kan genieten van jouw nieuwe haarwerk.

Artikel geplaatst op: 19 januari 2021