5 Tips voor gezonder en sterker haar

5 Tips voor gezonder en sterker haar

 

  1. Was je haar niet te vaak. Zo blijft je haar gezond en mooi. Je hoofd huid went eraan en gaat steeds minder talg aanmaken. Door veel wassen droogt het haar van je haarwerk snel uit.
  2. Gebruik dagelijks de Salon Serum van Jennifer Hoeve. Salon Serum zorgt ervoor dat je haar minder pluist, het maakt het zacht en zorgt ervoor dat je haar er mooier uitziet. Spray het in de lucht en loop er dan doorheen, hierdoor is het een lichte nevel over je haar. Te veel product maakt het haar vet en zwaar.
  3. Was je haar met de Shiny Shampoo van Jennifer Hoeve. Een Fruitige organische shampoo. Reinigt, voedt en herstelt het haar. Zeer mild voor het haar en de hoofdhuid. Bevat geen siliconen of alcohol, is geschikt voor ieder haartype, haarstukken, pruiken en extensions. 
  4. Borstel je haar iedere ochtend en iedere avond goed door. Hierdoor voorkom je klitvorming, wat voor haarafbreuk kan zorgen. Slaap met je haar vast, een losse vlecht of een losse knot bovenop je hoofd, dit voorkomt onnodige slijtage.
  5. Eet gevarieerd en gezond. Natuurlijk heel belangrijk voor zowel het haar als je lichaam. Drink genoeg water en eet voldoende plantaardige eiwitten, groente en fruitZorg ervoor dat je dagelijks voldoende plantaardige eiwitten, groente en fruit eet voor een gezond lijf en sterk haar. Drink daarbij genoeg water. Gezond lichaam is gezond haar!

Artikel geplaatst op: 19 juni 2020