Actueel

Lees onze updates en blijf op de hoogte

26 oktober 2017

Working Business Mom - BLOG

Afgelopen week ben ik naar China gevlogen om onze producten nóg beter te maken en een aantal nieuwe producten te laten ontwikkelen die ik toe wil voegen aan ons assortiment.

23 oktober 2017

Life is Beautiful / Business Trip!

Afgelopen week was ik voor zaken weg. Puur zakelijk en veel zitten in vliegtuigen, bussen, taxi's en praten met business partners.

20 oktober 2017

Zangeres Maan; Winnares FB actie; RTL 4

Afgelopen week kwam de prachtige zangeres Maan langs. Zij was genomineerd voor de Televisier Ring met het programma Beste Zangers van Nederland.

5 oktober 2017

Jennifer Hoeve 2x op tv

Afgelopen week waren er opnames voor het RTL 4 programma Life is Beautiful. In de maand September zat ik 25 jaar in het vak, ter ere hiervan verlootte ik een Hairpiece of Lacewig.

21 september 2017

Bobbi Eden en Tanja Jess halen haarstukken op

Deze week hebben Bobbi Eden en Tanja Jess haar haarstukken opgehaald.

21 september 2017

Inge Iepenburg in de Beau Monde

Bijna maandelijks leveren wij de haarstukken voor de Make-overs van de Beau Monde. Iedere maand word er een BNer omgetoverd naar een Amerikaanse ster.

14 september 2017

Jennifer Hoeve in FOR YOU magazine

Afgelopen week stond Jennifer Hoeve met een artikel in het FOR YOU magazine.

6 september 2017

Onze haarstukken weer in de Beau Monde

Bijna maandelijks leveren wij de haarstukken voor de Make-overs van de Beau Monde. Iedere maand word er een BNer omgetoverd naar een Amerikaanse ster.

6 september 2017

Xelly Cabau van Kasbergen op de rode loper tijdens de Grazia Beauty Awards

Xelly Cabau van Kasbergen droeg op de rode loper tijdens de Grazia Beauty Awards onze Lacewig.

17 augustus 2017

MoM BoSS #2 Eerste week na de vakantie

Samina is een weekje met mijn vriendin en haar gezin op vakantie, Alissio m'n oudste gaat dinsdag mee naar het werk. Met het nieuwe afspraken en afreken systeem, moeten we uiteraard starten met alle gegevens helemaal kloppend.

11 augustus 2017

MoM BoSS #1 Twee weken vakantie

Vinden jullie het ook zo fantastisch, die snelle wereld waarin wij nu leven? Het is haasten, rennen, racen, van afspraak naar afspraak. Racen naar huis, kinderen halen, eten, kinderen naar sporten. En dan iedereen die blijft zeggen, dat kan toch niet Jen...

13 juni 2017

Jennifer Hoeve weekblog - week 24

Wat is die week weer omgevlogen! Afgelopen maandag begon goed met een jubileum vergadering van de sectie haarwerken van de Anko. Kasteel de Haar is de perfecte locatie om het 5-jarig bestaan te vieren.

11 juni 2017

Jennifer Hoeve weekblog - week 23

De afgelopen weken werd een bijzonder moment voltooid: mijn eenvrouwsbedrijf is nu officieel een BV! Gezien de groei de afgelopen jaren, was deze overgang zakelijk gezien een must. Een nieuwe spannende periode breekt aan! 

5 juni 2017

Jennifer Hoeve weekblog - week 22

Wat een week de afgelopen week. Voor de Pinksteren wilden nog zo veel klanten er tip top uit zien.. we hadden het er maar druk mee.

28 mei 2017

Jennifer Hoeve weekblog - week 21

Welkom bij de nieuwe weekblog, De afgelopen week was Samantha (Barbie) in de salon. Zagen we daar nou ook cameramannen bij lopen en komen we wellicht op TV? Wie zal het zeggen...

14 mei 2017

Jennifer Hoeve weekblog - week 20

Week 20 is voorbij... we liggen uitgeteld op de bank en een enkele collega gaat nog een avondje uit. Het is vandaag zaterdag 20 mei. Wat een intensieve week hebben we achter de rug.

13 mei 2017

Jennifer Hoeve's weekblog | week 19

De afgelopen week is er veel gebeurd in onze salon. Jennifer is samen met onze Malou naar Bali geweest om zakelijke gesprekken te voeren en te kijken in het atelier.

2 mei 2017

Jennifer Hoeve's weekblog | week 16

Ja! Nieuwe week, nieuwe blog! Deze week zijn Jennifer en Malou naar Bali, zodat Malou meer kan leren over ons atelier. Daarbij leert Malou gelijk hoe zij haarwerken moet inkopen!

18 april 2017

Jennifer Hoeve's weekblog | Week 15

Nieuwe week, nieuwe creaties! Oeh, wat gaat de tijd snel, wij zijn al bij week 15! Benieuwd welke klanten wij deze week hebben blij gemaakt? Check dan onze foto's!

18 april 2017

Een kijkje bij ons in de salon | Week 14

Elke week een nieuwe blog en dat is ook zeker nodig.. Want elke week is bij ons anders! Nieuwsgierig wat wij zoal de hele week doen? Bekijk de foto's!

13 april 2017

Bobbi Eden bij ons in de salon | Week 13

Ongeveer twee geleden kwamen Bobbi en Mark Eden bij ons in de salon. Niet omdat zij nu per se een nieuw haarwerk wilde hebben, maar omdat ...

1 maart 2017

RTL4 Life is Beautiful | Week 12

RTL 4 bij JENNIFER HOEVE voor het programma Life is beautiful