Medische haarwerken/pruiken

Alle pruiken en haarwerken (hairpieces) van Jennifer Hoeve zijn gemaakt van echt haar.

Zij hebben een natuurlijke uitstraling, optimale pasvorm en hoog draagcomfort. Deze haarwerken kunnen op maat gemaakt worden, reken dan op een levertijd van 10 weken.

Wil je sneller mooi, nieuw haar van echt haar? Dat kan ook! Wij hebben heel veel haarwerken op voorraad in de meest gangbare maten en modellen. De kans is heel groot dat hier iets bij zit dat gewoon heel goed bij jou past. Dan is jouw nieuwe haar binnen twee werkdagen leverbaar.
Haarverlies door alopecia of chemokuur?

Verlies je je haar als gevolg van een haarziekte of een chemokuur? Dan heb je recht op een vergoeding. Meer daarover lees je hier. Voordat je je haar gaat verliezen, kom dan bij ons langs. Wij kunnen dan zien hoe je jouw haar draagt en hoe het valt. Jouw nieuwe haarwerk komt dan zo dicht mogelijk in de buurt van jouw eigen kapsel.

Haarverlies door alopecia, chemokuur of een andere reden, komt helaas regelmatig voor. Het kopen van een haarwerk kan emotioneel zijn. Jennifer ontvangt je daarom in een privéruimte in onze salon in Oostzaan (vlakbij Amsterdam). Als je dat prettiger vindt, komen we bij je langs na een afspraak en afstemming van de kosten. Dit kan aan huis of in het ziekenhuis. Alles om te zorgen dat jij je op je gemak voel en om je de zekerheid te geven dat niemand zal weten dat jij een haarwerk draagt.

Er kunnen meerdere medische oorzaken zijn voor haaruitval. Onze haarwerken zorgen dat u zich geen patiënt hoeft te voelen. U wordt niet aangestaard en niemand ziet dat u een haarwerk draagt! Heeft u te maken met bijvoorbeeld alopecia, een gastric bypass, medicijngebruik of bestralingen? Wij helpen u graag met haarwerk op maat. Omdat het aanmeten en praten over een pruik of haarwerk een emotionele gebeurtenis kan zijn, ontvangen wij u in een privé ruimte. Daar bespreekt u samen met Jennifer uw situatie en wensen. Ruim 80% van ons geleverde haar is bestemd voor mensen met een medische achtergrond. Wij begrijpen uw situatie en u kunt rekenen op een respectvolle benadering.

Uiteraard bieden wij de mogelijkheid tot nazorg zodra u bij ons een haarwerk heeft aangeschaft.

Dunner wordend haar

Steeds meer vrouwen krijgen last van dunner wordend haar. Niet alleen aan de achter en onderkant, dit is vaak nog wel op te lossen met extensions of haar weave. We noemen het met een moeilijk woord Allopecia Androgenetica, ook wel mannelijke kaalheid genaamd. Uiteraard is het ook zo dat vrouwen op een bepaalde leeftijd ook dunner haar krijgen. In de generaties voor ons, stapten zij op dat moment over op het “permanenten, watergolf, flink touperen en opkammen model”. Maar, ja…..dat willen wij veertigers niet. Wij willen gewoon nog kunnen pronken met onze mooie “Pam je haar danst” lokken.

Lees verder

Haaruitval door chemokuur

Een vervelende bijwerking van de toch al vreselijke chemokuurbehandeling is haaruitval. Gelukkig groeit uw haar na deze behandelingen wel weer aan.Toch is tijdelijke kaalheid erg vervelend, vooral als u zoveel mogelijk normaal wilt blijven functioneren in het dagelijkse leven. Een goed passend haarwerk helpt hierbij.

Lees verder