Linda

Heb jij last van een vorm van Alopecia zoals Linda?

Afspraak maken

De droom van iedere vrouw is ’s ochtends wakker worden en met stralend haar de deur uit gaan. Helaas is dit niet voor iedereen weggelegd. In Nederland hebben maar liefst 3 miljoen mensen te maken met haar verlies. DE nachtmerrie van elke vrouw. Ken je dat? Je vriendinnen bellen je om gezellig een avondje te gaan borrelen. In gedachten ben je al door je kledingkast aan het spitten, je maakt je prachtig op met een make upje, maar dan, ja, je haar… Dus verzin je maar weer een smoes om niet te gaan. Je voelt je onzeker en bent niet blij met jezelf. Wij begrijpen dat als geen ander, maar toch zeggen wij tegen jou ben je gek geworden?! Ook in onze salon krijgen wij veel klanten die om deze reden bij ons terecht zijn gekomen. Wat zijn nou oorzaken van haarverlies? Er zijn verschillende soorten redenen waardoor iemand deels of zelfs geheel zijn/haar haar kan verliezen. De bekendste oorzaken van klanten bij salon Jennifer Hoeve zijn toch echt klanten die een vorm van Alopecia hebben, een chemo achter de rug hebben of een Gastric Bypass hebben ondergaan. Deze klanten komen bij ons op zoek naar een oplossing voor hun probleem. Ze willen zich weer zelfverzekerd voelen en nog belangrijker, ze willen zich weer vrouw voelen. Wij hebben helaas geen toverstafje die hun haar op een magische wijze doet terugkeren. Wel kunnen wij hen helpen aan de beste oplossingen die wij maar kunnen bieden in de vorm van een prachtige LaceWig, haarwerk of haarstuk. De YOUTH COLLECTION van Jennifer Hoeve bestaat uit de beste kwaliteit haarwerken. Deze haarwerken zijn met de hand geknoopt van 100% topkwaliteit echt haar. Wanneer je er voor kiest om voor een haarwerk te gaan kan je een afspraak maken voor een van onze gratis informatie gesprekken. Tijdens dit informatie gesprek bespreken wij samen jouw probleem en gaan vervolgens op zoek naar de beste oplossing hiervoor. Je hoofdmaten worden opgemeten voor jouw eigen unieke haarwerk. Met de haarwerken uit de YOUTH COLLECTION zijn de mogelijkheden eindeloos, top service is gegarandeerd en zorgen over de declaratie is absoluut niet nodig. Wij regelen voor jou de declaratie bij je zorgverzekering, zodat je weer stralend, zorgeloos en zelfverzekerd de wereld aan kunt met jouw prachtige nieuwe haarwerk. Na je bezoekje bij ons bel jij je vriendinnen op en steel je de show met je prachtige volle lokken.

Klik hier voor meer informatie over Alopecia en haaraanvullingen.

Maak een afspraak voor een van onze vrijblijvende intakegesprekken. Hier beantwoorden wij alle vragen die je hebt.

Het intake gesprek

Het begint bij het maken van een afspraak.Tijdens deze afspraak vertel je jouw wensen en bespreken wij de mogelijkheden. Je kiest de kleuren uit en we nemen jouw maten op. Uiteraard passen we een soortgelijk haarstuk, zodat je zelf kan bepalen of dit uberhaupt voor jou een optie is.

Afleveren

Na 10 tot 12 weken is jouw op maat gemaakte haarstuk klaar. Dan kom je weer langs, zodat wij deze in model kunnen knippen. We leggen precies uit wat je er allemaal mee kan doen en geven tips & tricksdie je zelf uit kan proberen.

Declareren

Wij zullen het gedeelte wat vergoed word door de zorgverzekeraar voor jou declareren. Dit bedrag hoef je niet aan ons voor te schieten.