Mijn haar wordt steeds dunner

Word je haar steeds dunner net als bij Leonne?

Afspraak maken

Na ons 40ste krijgen veel vrouwen te maken met haarverlies. DE nachtmerrie van elke vrouw. In Nederland hebben maar liefst 3 miljoen mensen te kampen met dit probleem. Uw kapper adviseert meestal gelijk om uw haar kort te knippen en de volgende stap zou zijn een permanentje. Op deze manier lijkt uw haar wel voller, maar een groot nadeel hiervan is dat u gelijk een oma look aanneemt. Hier is natuurlijk niks mis mee, maar is niet de juiste/beste oplossing. Wij zijn meer van je eigen look behouden met een haar aanvulling. Er zijn verschillende soorten redenen waardoor iemand deels of zelfs geheel zijn/haar haar kan verliezen.

De bekendste oorzaken van klanten bij salon Jennifer Hoeve zijn toch echt klanten die een vorm van Alopecia hebben, een chemo achter de rug hebben of een Gastric Bypass hebben ondergaan. Deze klanten komen bij ons op zoek naar een oplossing voor hun probleem. Ze willen zich weer zelfverzekerd voelen en nog belangrijker, ze willen zich weer vrouw voelen. Wij hebben helaas geen toverstafje die hun haar op een magische wijze doet terugkeren. Wel kunnen wij hen helpen aan de beste oplossingen die wij maar kunnen bieden in de vorm van een prachtige LaceWig, haarwerk of haarstuk. Haarwerken werden eeuwen geleden al gebruikt door de wat rijkere mensen met dezelfde reden. Om hun haar aan te vullen wanneer dit dunner werd. Het is dan ook meer dan normaal om in plaats van uw haar kort te knippen, te gaan voor een prachtig haarwerk.

Dus bent u er nog lang niet aan toe om een verouderde look aan te nemen en wilt u nog jaren stralen met prachtig vol en lang haar? De AGELESS COLLECTION by Jennifer Hoeve is de ideale oplossing en geschikt voor elke leeftijd. De nummer 1 haarwerkspecialist van Nederland. Top kwaliteit hoogsegment haarwerken van 100% handgeknoopt echt haar, de beste service gegarandeerd en de mogelijkheden zijn eindeloos! Uiteraard zijn er mogelijkheden voor gespreid betalen en declareren wij voor u bij uw zorgverzekeraar. Elke dag in no time, stralend en zelfverzekerd de deur uit met de AGELESS COLLECTION by Jennifer Hoeve hair.

Klik hier voor meer informatie over Haaruitval boven je 40ste.

Maak een afspraak voor een van onze vrijblijvende intakegesprekken. Hier beantwoorden wij alle vragen die je hebt.

Het intake gesprek

Het begint bij het maken van een afspraak.Tijdens deze afspraak vertel je jouw wensen en bespreken wij de mogelijkheden. Je kiest de kleuren uit en we nemen jouw maten op. Uiteraard passen we een soortgelijk haarstuk, zodat je zelf kan bepalen of dit uberhaupt voor jou een optie is.

Afleveren

Na 10 tot 12 weken is jouw op maat gemaakte haarstuk klaar. Dan kom je weer langs, zodat wij deze in model kunnen knippen. We leggen precies uit wat je er allemaal mee kan doen en geven tips & tricksdie je zelf uit kan proberen.

Declareren

Wij zullen het gedeelte wat vergoed word door de zorgverzekeraar voor jou declareren. Dit bedrag hoef je niet aan ons voor te schieten.