Krista

Moet je net als Krista binnenkort starten met een chemokuur?
Afspraak maken

De nachtmerrie van ieder vrouw, je krijgt de diagnose kanker. Je komt direct in een rollercoaster terecht, je moet beslissingen nemen over behandelingen, afspraken maken. Denken om hoe je dit met je familie moet bespreken, hoe ga je hier mee om op je werk?? Je hoofd loopt over, en dan ook nog eens die verschrikkelijke bijwerking van de chemo-kuur, kaal worden. Wat nu?? Je hebt helemaal geen tijd om überhaupt te kunnen beseffen waar je mee te dealen krijgt. In de meeste gevallen moet je zo snel mogelijk starten met je behandeling, wat ook meteen betekend dat je dus ook vrij snel je haar kan gaan verliezen. Helaas houd dit in dat je ook direct over een pruik moet na gaan denken. En eigenlijk ook wel heel snel, want het maken van een maat haarwerk kost enige tijd. Gelukkig zijn wij, bij Jennifer Hoeve hair al ruim 27 jaar gespecialiseerd in het maken van haarwerken en pruiken. Hierdoor hebben wij de nodige kennis opgebouwd om op voorraad een enorm assortiment haarwerk klaar te hebben, zodat we deze met een paar kleine aanpassingen vaak heel snel klaar kunnen hebben. Ook hebben wij op het atelier een vaste lijn semi-maat haarwerken paraat staan. Zodra we de klant hebben gezien en wat maten en kleuren hebben opgemeten en doorgenomen, kunnen wij deze doorgeven, hierdoor versnellen wij de proceduren van onze handgeknoopte pruiken. Verder hebben wij contracten met alle zorgverzekeringen en zullen wij de declaratie voor jullie regelen. Hoe sneller je de intake afspraak hebt gemaakt, hoe meer tijd wij hebben om een zo natuurlijk mogelijke tijdelijke vervanging voor je eigen haar te maken.

Klik hier voor meer info over chemo en haaraanvullingen.

Maak een afspraak voor een van onze vrijblijvende intakegesprekken. Hier beantwoorden wij alle vragen die je hebt.

Het intake gesprek

Het begint bij het maken van een afspraak.Tijdens deze afspraak vertel je jouw wensen en bespreken wij de mogelijkheden. Je kiest de kleuren uit en we nemen jouw maten op. Uiteraard passen we een soortgelijk haarstuk, zodat je zelf kan bepalen of dit uberhaupt voor jou een optie is.

Afleveren

Na 10 tot 12 weken is jouw op maat gemaakte haarstuk klaar. Dan kom je weer langs, zodat wij deze in model kunnen knippen. We leggen precies uit wat je er allemaal mee kan doen en geven tips & tricksdie je zelf uit kan proberen.

Declareren

Wij zullen het gedeelte wat vergoed word door de zorgverzekeraar voor jou declareren. Dit bedrag hoef je niet aan ons voor te schieten.