Kaalheid

Een oplossing op maat » lees verder

Kaalheid

Als jij op zoek bent naar informatie over haarwerken, dan is de kans groot dat je te maken hebt met een vorm van kaalheid. In de meeste gevallen is kaalheid een gevolg van een haarziekte. Ruim 1 miljoen Nederlanders hebben hiermee te kampen. Als jij last hebt van kaalheid dan wil je meestal meer informatie over de oorzaak. Als die weg te nemen is dan kan jouw haar weer groeien. Als de oorzaak niet weg te nemen is, dan wil je waarschijnlijk meer weten of een pruik een oplossing kan zijn. Jennifer Hoeve Hair levert meer dan 1.000 haarwerken per jaar aan mensen die te kampen hebben met kaalheid. Omdat we zoveel ervaring hebben opgebouwd in de afgelopen jaren, weten we heel goed dat kaalheid een gevoelig onderwerp is. Daarom ontvangen we jou in een privé salon, waar we samen met jou de emoties doorspreken die de kaalheid bij jou teweeg brengt. Tevens laten we je zien, voelen en via passen kennismaken met onze oplossingen. Dat kan zijn een pruik, een LaceWig, een HairPiece of een haarstuk. Er zijn veel soorten kaalheid. De klachten die gerelateerd zijn aan de haarziekte alopecia, kunnen bijvoorbeeld al heel diverse zijn. Bij de een openbaart de kaalheid zich in ronde kale plekken, de ander wordt totaal kaal en een ander heeft weer veel dunner haar over het gehele hoofd. Zou je kaalheid een gevolg zijn van stress of ervaar je haaruitval door een chemokuur, dan zijn er ook weer allerlei patronen mogelijk. In de basis komt het er op neer bij iedereen die iets wil doen aan zijn haarverlies, dat dit niet meer zichtbaar mag zijn. Jennifer Hoeve Hair heeft alles in huis om jou hierbij professioneel te helpen.

Natuurlijk

De eerste eis van mensen die hun kaalheid willen verbergen, is dat niet zichtbaar mag zijn dat zij een haarwerk of pruik dragen. Om die reden werkt Jennifer Hoeve Hair uitsluitend met producten die van 100% haar zijn gemaakt. Deze hebben een glans, uitstraling en valling als echt haar. Het vóelt zelfs als echt haar. Je kunt onze producten dan ook gewoon wassen, krullen, stylen en straighten. Onze haarwerken zijn stuk voor stuk met de hand gemaakt. Wie dat vergelijkt met de veelal een stuk goedkopere synthetische haarwerken, zal ervaren dat er een wereld aan verschil in zit. Zoals wij van klanten begrijpen, prikken en kriebelen onze pruiken totaal niet. Ook van een statisch effect is geen sprake. Wil jij dus de beste oplossing om je kaalheid te verbergen, dan is een kennismaking met onze oplossingen zeker de moeite waard. Ruim 80% van onze klanten is ‘medisch’ en heeft te kampen met een vorm van haaruitval.

 

Maatwerk

Als jij altijd een mooie bos haar hebt gehad tot halverwege je rug, wil je natuurlijk een pruik die ook die lengte heeft. En dezelfde uitstraling als het haar dat je had qua kleur en slag. Dat kan. Jennifer Hoeve Hair levert haarwerken uit voorraad en als maatwerk. Op basis van onze ervaring met de meest voorkomende kapsels en lengtes hebben we een serie haarwerken laten vervaardigen die aan de meeste wensen voldoet. Dit heet bij ons: General Stock. Als je bij ons in de privé salon bent, gaan we samen ontdekken welke soort pruik het beste bij jou past om je kaalheid te verhullen. De kans is groot dat je direct een haarwerk vindt dat bij je past en dat ook meteen goed past. Deze is dan binnen twee dagen en vaak zelfs al dezelfde dag door ons te leveren. Wil je exact het haar zoals jij dat altijd had, dan is het prettig als je een foto hebt waar je goed op staat. Of, als je een chemokuur moet ondergaan en weet dat je je haar zult gaan verliezen, kom dan tijdig langs om de specificaties van je huidige haar vast te laten leggen. Als we een haarwerk op maat laten maken, dan gaan we eerst de maten van je hoofd nemen. Daar maken we een soort ‘mal’ van, we noemen dat een kapje. Op basis van dat kapje wordt in het atelier een houten hoofd gemaakt dat er precies zo uit ziet als jouw hoofd, en daar wordt met de hand jouw pruik op gemaakt. Samen met jou nemen we vooraf helemaal door hoe je haarwerk moet worden qua soort haar, steil, slag, krullen, kleur, dichtheid en lengte. Kaalheid is een proces dat gepaard kan gaan met veel negatieve gevoelens als onzekerheid, ongemak, verdriet en wanhoop. Bij Jennifer Hoeve Hair begrijpen we jouw emoties heel goed. Als je de recensies leest over ons bedrijf dan zul je zien dat al bij de kennismaking een gevoel van opluchting ontstaat. De oorzaak van kaalheid kunnen we niet wegnemen, dankzij onze prachtige oplossingen kunnen we jou wel je gevoel van eigenwaarde teruggeven.

 

Vergoeding

Nagenoeg elke vorm van kaalheid bij vrouwen heeft een medische reden. Daarom wordt de aanschaf van een pruik of haarwerk deels vergoed door de ziektekostenverzekeraar. Daartoe moet je een aanvraag indienen. Als extra service helpen wij je met het aanvragen en verkrijgen van deze vergoeding. We nemen je alle rompslomp uit handen. Om dit te verzorgen, hebben we een originele verklaring nodig van je huisarts. Indien mogelijk zou je die al mee kunnen nemen bij het kennismakingsgesprek, dan kunnen we direct jouw vergoeding aanvragen als je besluit een haarwerk bij ons af te nemen. Om het je financieel makkelijker te maken, bieden we onze haarwerken -uitsluitend de maathaarwerken- aan op abonnementsbasis. Dat houd in dat je de helft aanbetaald en ver restant bedrag minus de verrekening van de zorgverzekering mag je in 12 termijnen betalen.

Meer weten?

Wil je meer weten over kaalheid bij vrouwen, de oorzaken van haaruitval of de haarwerken van Jennifer Hoeve? Klik dan op één van de onderstaande linkjes.

Meer over: