Jennifer Hoeve Medisch Magazine

Trots op mijn nieuwe medische magazine

Als je op zoek bent naar een pruik of haarwerk, dan is dat helaas in veel gevallen niet zomaar. Het kan zijn dat je je haartjes verliest als gevolg van bijvoorbeeld een haarziekte (alopecia) of chemo. Het is heel normaal dat je in dat geval op zoek gaat naar manieren om niet als patiënt nagestaard te worden op straat. In die zoektocht naar pruiken, haarwerken, LaceWigs en HairPieces, komt mijn naam heel vaak voorbij. Circa 80% van de pruiken die ik lever, zijn bestemd voor mensen die ziek zijn. Het magazine kun je hier zien: http://bit.ly/2BLCLVR.


Naar aanleiding van de groter wordende vraag naar mijn haarwerken vanuit ziekenhuizen en inloophuizen, heb ik een mooie informatiebrochure samengesteld. Hij heeft de vorm gekregen van een glossy magazine. Je vindt deze 'folder' bij meerdere ziekenhuizen en dan wel op die afdelingen waar mensen vaak te maken krijgen met haarverlies,. Denk aan dermatologie (alopecia) en oncologie (kanker). De reden dat ik dit magazine heb gemaakt is wel heel bijzonder: Normaal maak je als bedrijf een folder omdat je iets wilt verkopen, bij ons was het andersom: we kregen het verzoek of we meer informatie wilden geven omdat menig patiënt aan onze klanten vraagt: waar haal jij dat prachtige haar?

Je kunt hem dan online heel makkelijk doorbladeren. In mijn salon liggen meerdere exemplaren voor de klanten, en de reacties waren positief. Of je hem nu leest op papier of online, ik wens je veel leesplezier! Heb je nog vragen, aarzel niet en stel je vraag via info@jenniferhoeve.nl of bel dinsdag t/m vrijdag (na 10.00 uur) 075-6153664.