Jennifer

Wil je gewoon voller of langer haar, zoals Jennifer?

Afspraak maken

Wil jij net als Jennifer, net even wat mooier en voller haar als wat je zelf hebt? Kijk jij ook vol bewondering naar die prachtig volle bossen haar op Instagram? Wat flauw als je dan uren bezig bent geweest om je haar mooi te krullen, zodat je zo’n fantastisch loshalende slag in je haar behoud, je loopt de deur uit en poefff… weg mooie haren. Dit komt omdat je zelf vaak net niet genoeg haren hebt om het volume vast te kunnen houden. Met een haaraanvulling in de vorm van een Weave, V-Part, Hairpiece of een Lacewig is dit probleem opgelost. Je hebt nu genoeg haar, hierdoor blijft nu wél je haar de hele dag in model zitten. Zelfs veel langer dan een dag. Het allermooiste is dat als je voor de V-Part, Hairpiece of Lacewig hebt gekozen, je in de avond je “gekapte” haar gewoon af kan zetten. En het allermooiste is nu, dat je in de ochtend met een paar klikken je haar weer fantastisch hebt zitten. Misschien nog een paar krullen hier en daar om je eigen haar te matchen, maar langer dan een kwartier hoef je hier niet mee bezig te zijn. Klinkt aantrekkelijk, toch??

Klik hier voor meer informatie over cosmetische haaraanvullingen.

Maak een afspraak voor een van onze vrijblijvende intakegesprekken. Hier beantwoorden wij alle vragen die je hebt.

V-part

Is jouw haar al wat dunner aan het worden, maar heb je nog wel genoeg haar aan de voorzijde van je hoofd? Dan is de V-part een zeer interessant product voor jou. Elke dag in enkele seconden de deur uit met prachtig haar! Maak een afspraak en kom langs.

QuiQweave

 

Dunner wordend haar en op zoek naar een snelle manier voor meer lengte en volume in je haar? Met de QuiQweave banen van Jennifer Hoeve heb jij in no-time meer een prachtige volle bos haar. Maak snel een afspraak en kom langs.