Welkom bij Jennifer Hoeve ® hair bv

Al ruim 25 jaar gespecialiseerd in maathaarwerk.

Voor al uw haarwensen staat Team Jennifer Hoeve voor u klaar.

 

Onze producten

Bekijk en bestel onze producten in onze webshop

HairPiece

Hairpiece De snelste, gemakkelijkste en mooiste manier om je haren voller en langer te maken is de HairPiece. Je clipt dit haarwerk vast en je ziet er direct op-en-top verzorgd uit!

QuiQweave

QuiQweaves zijn handgeknoopte banen haar. Ze zijn meerdere malen te gebruiken en blijven gemiddeld zes weken zitten. Met de QuiQweave haarbanen maken wij je haar snel super mooi, voller en langer.

LaceWig

Onze Lacewig voelt aan als een tweede huid. Het materiaal is zo dun en zit zo dicht op de huid, dat niet te zien is dat je een pruik of haarwerk draagt.

V-Part

V-Part: meer volume dankzij deze bijzondere vorm! Samen met inspirerende vrouwen ontwikkelden wij haarwerken in bijzondere vormen zodat deze vrijwel onzichtbaar gedragen kunnen worden.

Media

Bekijk onze videos  

Abonnementen

De abonnementen die we aanbieden

Wil je dat je haar er altijd op en top uitziet? Betaal dan een vast bedrag per maand en je bent verzekerd van een prachtige bos haar. Dag in, dag uit!

We hebben drie soorten abonnementen:

Reviews

Lees wat onze blije klanten zeggen

 • Zoals altijd heel vriendelijk geholpen door Melissa en ik ben erg blij met het opgeknapte haarwerk. Veel privacy in de salon en altijd goed overleg samen. Super bedankt, ik ga weer naar huis met een blij gevoel en een volle bos haar.. :)
  Nina
 • Er werd de tijd voor mij genomen en alles werd goed en duidelijk uitgelegd, ondanks dat de aanleiding niet leuk is, werd ik prettig geholpen.
  Jara
 • Ik werd heel goed geadviseerd er werd echt de tijd voor me genomen super.
  Lylach
 • Erg vriendelijk geholpen. Ziet er professioneel en, Modern uit.
  Christina
 • Vanmiddag langs geweest voor eventuele extensions, heel fijn geholpen en met alle geduld! Ik raad het hier zeker aan. Ze kijken echt naar wat er bij je past, en geven een eerlijke mening, ook als ze daardoor niet iets verkopen.
  Nicole
 • Goed geholpen en alle tijd nemen ze voor je ..
  Kathy
 • Keurig op tijd, prima geholpen en fijne medewerker. Coronaregels goed gehanteerd.
  Astrid
 • Zeer goede service ook achteraf. Ik twijfelde over een klemmetje, deze is netjes vervangen. En meteen even gekeken of verder ook alles in orde was. En nog wat tips meegekregen. Nogmaals bedankt Melissa
  Chantal
 • Goede ontvangst en we werden goed geholpen op een rustige manier
  Barbara
 • Fijn opgevangen. Goede informatie. Ik zit in een chemotraject en zag hier vreselijk tegenop maar het was een zeer prettige ervaring. Er zijn goede oplossingen en dat geeft rust.
  Alejandra

Actueel

Lees onze updates en blijf op de hoogte

2 oktober 2020

Oktober Borstkanker Maand

4 augustus 2020

Help!! Ik heb alopecia

19 juni 2020

5 Tips voor gezonder en sterker haar

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

of volg ons op social media