Welkom bij Jennifer Hoeve

Al bijna 25 jaar gespecialiseerd in maathaarwerk.

Voor al uw haarwensen staat Team Jennifer Hoeve voor u klaar.

Onze producten

Bekijk en bestel onze producten in onze webshop

HairPiece

Hairpiece De snelste, gemakkelijkste en mooiste manier om je haren voller en langer te maken is de HairPiece. Je clipt dit haarwerk vast en je ziet er direct op-en-top verzorgd uit!

QuiQweave

QuiQweaves zijn handgeknoopte banen haar. Ze zijn meerdere malen te gebruiken en blijven gemiddeld zes weken zitten. Met de QuiQweave haarbanen maken wij je haar snel super mooi, voller en langer.

LaceWig

Onze Lacewig voelt aan als een tweede huid. Het materiaal is zo dun en zit zo dicht op de huid, dat niet te zien is dat je een pruik of haarwerk draagt.

V-Part en C-Part

V-Part en C-Part: meer volume dankzij deze bijzondere vormen! Samen met inspirerende vrouwen ontwikkelden wij haarwerken in bijzondere vormen.

Media

Bekijk onze videos  

Abonnementen

De abonnementen die we aanbieden

Wil je dat je haar er altijd op en top uitziet? Betaal dan een vast bedrag per maand en je bent verzekerd van een prachtige bos haar. Dag in, dag uit!

We hebben drie soorten abonnementen:

Reviews

Lees wat onze blije klanten zeggen

 • Heel tevreden met het eerlijke advies en goede behandeling. Erg professioneel en ontzettend blij met mijn haar!
  Maud
 • Je voelt je op je gemak; warm ontvangst; humor; ongedwongen; expertise; beantwoord aan verwachting; volle tevredenheid
  Milly
 • Ik ben heel goed geinformeerd, ook over de positieve en negatieve kanten van een haarstukje.
  Gladys
 • Een super service hele mooie kwaliteit ze hebben er echt kijk op. En heel gezellig.
  Chelsey
 • Netjes en vriendelijk geholpen, vertellen ook eerlijk of het realistisch is met het haar wat je graag wilt. Er werd echt de tijd voor je genomen. Het enige wat ik lastig vond was het parkeren, eigenlijk stond alles in de omgeving vol.
  Samantha
 • Altijd vrolijke ontvangst, iedereen is altijd aardig en levert topwerk af!
  Brenda
 • Ik werd goed en snel geholpen
  Cecilia
 • Heel vriendelijk en deskundig geinformeerd ! Vrij blijvend en niet opdringerig, je krijgt alle ruimte om de informatie op te nemen en een eventuele keuze te maken.
  Tosca
 • Wat een fantastische salon! Na behandeling van chemotherapie en bestraling en hierdoor mijn haar verloren met enige twijfel (mijn eigen haar was inmiddels weer wat gegroeid en uiteindelijk was mijn vorige pruik niet wat ik verwacht had) de stap gezet om naar de salon van Jennifer te gaan. Ik ben hier echt fantastisch geholpen door een zeer professioneel team. Zelfs toen ik nog terug ging omdat mijn lace wig niet helemaal lekker zat ben ik weer top geholpen en wat een lieve meiden ook, oprecht geinteresseerd en allemaal met hetzelfde doel, de klant voor 100% tevreden de deur uit laten gaan. En ik, ik voel me echt een filmster als ik de salon verlaat, mijn haar is zo mooi! Lieve meiden, een dikke 10 voor jullie allemaal en voor degene die dit leest en twijfelt om de stap te zetten, niet doen want je krijgt zeker geen spijt! Patricia
  Patricia
 • Een zeer proffesioneel team, ik heb met bewondering gekeken wat de mogelijkheden zijn, en wat een prachtig haar, ik kijk er enorm naar uit wat het eindresultaat zal zijn.
  Wim

Actueel

Lees onze updates en blijf op de hoogte

29 juni 2018

Australie, China en Kroatie allemaal in juni 2018

28 november 2017

Jen's blog week 46 & 47 2017

12 november 2017

Jen's blog week 45 2017

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

of volg ons op social media