Welkom bij Jennifer Hoeve ® hair bv

Al ruim 25 jaar gespecialiseerd in maathaarwerk.

Voor al uw haarwensen staat Team Jennifer Hoeve voor u klaar.

 

Onze producten

Bekijk en bestel onze producten in onze webshop

HairPiece

 

Hairpiece De snelste, gemakkelijkste en mooiste manier om je haren voller en langer te maken is de HairPiece. Je clipt dit haarwerk vast en je ziet er direct op-en-top verzorgd uit!

QuiQweave

QuiQweaves zijn handgeknoopte banen haar. Ze zijn meerdere malen te gebruiken en blijven gemiddeld zes weken zitten. Met de QuiQweave haarbanen maken wij je haar snel super mooi, voller en langer.

LaceWig

Onze Lacewig voelt aan als een tweede huid. Het materiaal is zo dun en zit zo dicht op de huid, dat niet te zien is dat je een pruik of haarwerk draagt.

V-Part

V-Part: meer volume dankzij deze bijzondere vorm! Samen met inspirerende vrouwen ontwikkelden wij haarwerken in bijzondere vormen zodat deze vrijwel onzichtbaar gedragen kunnen worden.

Media

Bekijk onze videos  

Abonnementen

De abonnementen die we aanbieden

Wil je dat je haar er altijd op en top uitziet? Betaal dan een vast bedrag per maand en je bent verzekerd van een prachtige bos haar. Dag in, dag uit!

We hebben drie soorten abonnementen:

Reviews

Lees wat onze blije klanten zeggen

 • Ik ben geweldig geholpen! Mijn lacewig word nu gemaakt, maar ik kan het bijna niet afwachten. Top geholpen door Melissa
  Jannie
 • Ik ben super goed geholpen, en ik mocht alles uitproberen en passen zodat ik zelf kon ervaren wat het mooist en prettigst was. Niks was teveel gevraagd dus helemaal super, ze nemen echt de tijd voor je!!
  Kelly
 • een vakbekwame Diana hielp mij, ook met mijn onorthodoxe vraagstelling. Prima gedaan , ik kom zeker terug en zal ook anderen als dat zich mocht voordoen , jullie aanraden. Groet, Jan
  Jan
 • Meiden zijn erg aardig geven goed advies nemen de tijd voor je echt een aanrader
  Linda
 • Heel prettig, professioneel, vriendelijk, ik voelde me erg op mijn gemak gesteld, en zonder dat jullie wisten hoe ik er vroeger uitzag, de perfecte pruik gemaakt die mij weer terug bracht, zoals ik er uit hoort te zien!
  Joke
 • Heel vriendelijk en professioneel geholpen en wat een fijne sevice. Wat een feest mijn nieuwe haarstuk.
  Esther
 • Zoals altijd heel vriendelijk geholpen door Melissa en ik ben erg blij met het opgeknapte haarwerk. Veel privacy in de salon en altijd goed overleg samen. Super bedankt, ik ga weer naar huis met een blij gevoel en een volle bos haar.. :)
  Nina
 • Er werd de tijd voor mij genomen en alles werd goed en duidelijk uitgelegd, ondanks dat de aanleiding niet leuk is, werd ik prettig geholpen.
  Jara
 • Ik werd heel goed geadviseerd er werd echt de tijd voor me genomen super.
  Lylach
 • Erg vriendelijk geholpen. Ziet er professioneel en, Modern uit.
  Christina

Actueel

Lees onze updates en blijf op de hoogte

16 september 2021

Wie is Jennifer Hoeve?

9 februari 2021

Haaruitval na een maagverkleining

29 januari 2021

Hoe zit het nu met de vergoedingen via de zorgverzekeringen?

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

of volg ons op social media