3. Intake gesprek

Het hele proces

Tijdens een intake gesprek word je ontvangen in een speciale privesalon, waar je in alle privacy je verhaal kwijt kan. Onze haarwerkspecialisten Melissa of Diana zullen samen met jou je nieuwe haar ontwerpen. Een maathaakwerk heeft een levertijd (maaktijd) van 10 tot 12 weken. Uiteraard hebben wij ook een enorme voorraad waaruit gekozen kan worden, mocht er geen tijd meer zijn om voor een maathaarwerk te kunnen kiezen.

Jij legt je probleem uit en geeft kenbaar wat jouw wensen zijn. Aan de hand daarvan, zal je een advies krijgen over de mogelijkheden. Onze haarwerkspecialist bepaald welke montuurmaterialen er worden gebruikt, hoe de haarrichtingen lopen, welke scheidingen erin geknoopt worden, en hoe dik of dun het haarwerk of de pruik word ingeklopt. Dit heeft allemaal te maken met het uiteindelijke model wat er ingeknipt gaat worden.

Er word een prijsopgave gemaakt en we leggen uit hoe het werkt met de verzekering. Wij hebben contracten met alle zorgverzekeringen. Zodra er een verwijsbrief overhandigd word, nemen wij dit stukje voor jullie uit handen.

Omdat het maatwerk is, zal de helft van het haarwerk aanbetaald moeten worden, de andere helft minus het verzekeringsbedrag word betaald bij het afleveren van het haarwerk.

Er is ook een mogelijkheid om het laatste gedeelte in 12 termijnen te betalen. Vraag hiervoor naar de mogelijkheden.


Terug naar het hele proces