LaceWigs

Dé revolutie op haargebied

LaceWigs

Wist je dat er in Nederland meer dan 3 miljoen mensen zijn die een haarprobleem hebben? Daartussen zitten meer dan 1 miljoen vrouwen die een haarziekte hebben. Daarnaast zijn er mensen die chemo krijgen, stress hebben of een gastric bypass hebben ondergaan. Allemaal verliezen ze hun haar deels of helemaal. Heel veel mensen zijn daarom op zoek naar meer informatie over haarwerken. Als jij ook op zoek bent hiernaar, dan is de kans groot dat je de term 'LaceWig' tegenkomt. Maar wat zijn dat eigenlijk, LaceWigs? Bij Jennifer Hoeve Hair verkopen we meer dan 500 LaceWigs per jaar. We maken ze in ons eigen atelier, stuk voor stuk met de hand en van echt haar. Al jouw vragen over LaceWigs kunnen wij beantwoorden.

 

Lace

Onze LaceWig is een hulpmiddel dat bestaat uit een gaasachtige stof waar 100% echt haar in is vastgeknoopt. Elk haartje wordt stuk voor stuk met de hand in het gaasje aangebracht. Als je onze collectie LaceWigs ziet, zul je misschien denken dat het om ‘gewone’ pruiken gaat. Daarmee is een LaceWig -en zeker een echte Jennifer Hoeve LaceWig- niet te vergelijken. Door hun maakwijze, wekken ze de indruk dat het haar echt uit het hoofd groeit. Je kunt het haar alle kanten op dragen. Alle grote vrouwelijke film- en popsterren díe een haarwerk dragen, nemen een LaceWig vanwege het niet-van-echt-te-onderscheiden resultaat. De haarlijn oogt natuurlijk en je kunt het haar in elke verdeling ‘scheiden’. Met een reguliere pruik is dat niet mogelijk. Een LaceWig kun je heel vol en lang laten uitvoeren voor een echte Big Hair look. Je kunt er zelfs een hair weave in laten aanbrengen met behulp van bijvoorbeeld clip in extensions. In onze eigen salon leveren wij deze producten regelmatig af voor professioneel gebruik. Vanzelfsprekend zijn dan de clip in extensions van echt haar vervaardigd. Een LaceWig wordt geleverd met een stukje stof nog aan de voorzijde. Als we jouw haarwerk afleveren, dan wordt dit gaasje op maat geknipt voor je. Uiteindelijk is er niemand die kan zien dat jij een LaceWig op hebt.

Pasvorm

Jennifer Hoeve Hair staat voor meer dan 25 jaar ervaring in het haarvak. We hebben onze eigen producten ontwikkeld. Ze worden gemaakt in ons eigen atelier. Geen lopende bandwerk maar alles met de hand door vakmensen die topkwaliteit leveren. Door onze jarenlange ervaring met onder andere LaceWigs en de reacties van dragers, weten we dat het heel belangrijk is dat deze zo min mogelijk belemmeringen en irritatie veroorzaken. Daarom heeft de pasvorm bij ons prioriteit. Alleen op die manier past een LaceWig optimaal bij jou. Vanzelfsprekend kan een andere oplossing ook bij jou passen. Een haarwerk of een Hairpiece bijvoorbeeld. De eerste kennismaking vindt altijd plaats in één van onze privé salons. Daar onderzoeken we samen welk haarwerk jou aanspreekt en wat fijn voelt en prettig zit. Je kunt bij ons kennis maken met verschillende soorten haarwerken van echt haar waaronder LaceWigs. Zo bepalen we waar jij je het meest comfortabel bij voelt. Jouw eerste afspraak is overigens gratis en vrijblijvend.

Op maat of uit voorraad

Onze LaceWigs zijn er in verschillende soorten. Al onze LaceWigs zijn gemaakt van 100% echt haar. De meest arbeidsintensieve producten zijn maatwerk LaceWigs. Deze worden gemaakt op basis van een exacte meting van jouw hoofd. Dat resulteert in een 'kapje'. Bij een LaceWig op maat, bespreken we met jou welke lengte haar je wilt, de kleuren en de dichtheid. Zelfs de uitvoering van de binnenzijde van je LaceWig kun je zelf bepalen. De levertijd van een maat-haarwerk ligt rond de 12 weken.

Naast LaceWigs op maat leveren we 'General Stock' producten uit voorraad. Deze LaceWigs hebben een ruim voldoende haarimplant die zal voldoen aan de smaak van de meeste mensen. Er zijn minimaal drie standaard maten en drie verschillende lengtes in meerdere kleuren op voorraad. De kans is groot dat je een passend model vindt dat jou geweldig staat. Als je eigen haarkleur iets afwijkt, dan kunnen wij deze bijkleuren. Onze LaceWigs uit voorraad zijn ideaal voor mensen die snel over een haarwerk willen dragen of voor mensen die een cosmetisch perfecte oplossing direct willen gaan dragen.

Meer weten?

Wil je meer weten over hair extensions van 100% echt haar, clip in extensions, een probleemloze hair weave of onze Big Hair addiction? Klik dan op één van de onderstaande linkjes.

Meer over: