Hairextensions

Afgestemd op jouw wensen en jouw haar

Haar extensions

Lang haar, het is de droom van nagenoeg elke vrouw. Als je weet dat er in Nederland bijna 3 miljoen mensen zijn met een haarziekte, dan is het best bijzonder te noemen als een vrouw van zichzelf lang, dik, glanzend en gezond echt haar heeft. Het is dan ook niet verwonderlijk dat heel veel vrouwen op zoek zijn naar oplossingen om het haar te verlengen. Indien een haarwerk of pruik geen optie is gevoelsmatig, dan zijn hairextensions een veel toegepaste optie. Deze haar extensions zijn er van een synthetische kwaliteit en van echt haar. Bij Jennifer Hoeve werken we uitsluitend met banen echt haar. Wij hebben zelf een systeem ontwikkeld voor haarverlenging: QuiQweave. Een veilige en beproefde manier om hairextensions aan te brengen. Het resultaat is een schitterende haardos met de meest natuurlijk denkbare uitstraling, omdat we immers werken met echt haar. Zo’n baan haar heet een ‘weave’. Omdat je bij ons dezelfde dag nog de deur uit kunt met lang en vol haar, hebben we daar de naam QuiQweave aan gegeven.

Kabeltjes

Wij vinden dat haar extensions jou geen kopzorgen moeten geven. Per jaar behandelen we in de QuiQweave salon meer dan 1.000 klanten. Het aantal klachten (we zijn maar gewoon eerlijk hierover) zal niet meer dan 5 stuks per jaar bedragen. Onze methode omvat dus eigenlijk probleemloos verlengen/verdikken. Hoe komt dat? De oprichter van het bedrijf -Jennifer Hoeve- heeft meer dan 25 jaar ervaring met haar en haarverlenging. Op basis van alle denkbare systemen die zij in de praktijk heeft gezien, is een eigen methode ontwikkeld. Naar onze filosofie is de QuiQweave een zeer betrouwbare manier om het haar te verlengen. Hoe werkt het? Samen met de klant bespreken we eerst welke wens er is. Met hairextensions kun je namelijk meerdere kanten op. Je kunt ze toepassen voor uitsluitend haarverlenging. Ideaal als je snel lang haar wilt. Ook is het mogelijk om met QuiQweave dun haar veel voller te maken. Perfect als je lekker vol haar wilt. Een combinatie is natuurlijk ook goed mogelijk: haarverlenging én voller haar! We noemen dat ook wel Big Hair. Met onze haar extensions kunnen we dit allemaal realiseren. Het proces met de haar extensions werkt als volgt: van het eigen haar worden vlechtjes gemaakt, die op het hoofd worden vastgezet. Hierbij ontstaan zoals wij dat noemen ‘kabeltjes’. Aan deze kabeltjes worden de baantjes met haar vastgenaaid. Sommige vrouwen laten wel 15 banen haar inzetten. Dan heb je meteen een giga-bos met haar! De meeste vrouwen kiezen ergens tussen de 3 en 8 baantjes haar. We bieden lengtes van 40cm, 50cm en 60cm uit voorraad. Langer kan ook, dan moet het besteld worden. De 50 cm versie is de meest gekozen variant.

Kleuren

Haar is internationaal gezien voorzien van kleurnummers. Zo weten we exact welke kleur haar extensions we moeten bestellen. Die kleuren kun je bijvoorbeeld zien in onze webshop als kleurenring. Ook in de salons hebben we deze ringen. Bij jouw intakegesprek bepalen we samen welke kleur haar je gaat krijgen. De meeste mensen willen een kleur die hun eigen haarkleur het dichtst benadert. Wil je een tintje lichter of donkerder? Dat is voor ons allemaal geen probleem. Om de hairextensions perfect te laten matchen met jouw haar, kunnen we als extra service zowel het eigen haar als de baantjes kleuren. Dat kan makkelijk omdat we altijd werken met echt haar. Wil je meerdere kleuren haar extensions door elkaar heen voor een extra sprankelend effect? Dat kan ook. Met de QuiQweave ben je flexibel.

 

Direct inzetten

Eén van de bijzondere aspecten aan het laten plaatsen van hairextensions bij Jennifer Hoeve is de snelheid waarmee we werken. Dat begint al met het intakegesprek. Daarbij bekijken we je haar en beoordelen we of een QuiQweave zetten mogelijk is (niet in elk haar is dat mogelijk, in dat geval adviseren we een andere oplossing). We bespreken welke mogelijkheden er zijn met de haar extensions qua lengte, kleur en gewenste aantal baantjes. Indien je een abonnement wilt, dan leggen we dat meteen vast. Daarna kun je direct terecht voor het plaatsen van de haar extensions. Je hoeft dus niet extra een keer te reizen voor je QuiQweave, dat is wel zo praktisch. Na het plaatsen van je QuiQweave krijg je nog diverse tips voor het goed verzorgen en onderhouden van je nieuwe haar. Indien je dat wenst, hebben we in de salon een selectie verzorgingsproducten te koop. Deze zijn speciaal ontwikkeld voor het verzorgen van jouw nieuwe haar en zorgen er voor dat de baantjes langer zullen meegaan. Nieuw haar, super service en de beste verzorgingsproducten vind je allemaal bij ons onder één dak.

 

Meer weten?

Wil je meer weten over de kwaliteit van het echte haar of Big Hair oplossingen? Klik dan op één van de onderstaande linkjes.

Meer over: