Hair Weave

In no time jouw droomkapsel van 100% echt haar

 

Als jij op zoek bent naar manieren om je haar te verlengen, dan ben je vast de term hair weave tegen gekomen. Maar wat is hair weave nou precies? De naam hair weave is een algemene term voor een haarstuk waarin haar is vastgeweven (weave) aan een koord. Met deze weave die ook wel een weft wordt genoemd, kan je het eigen haar verlengen. Een hair weave kan bestaan uit echt haar, synthetisch haar of een mix van deze twee. In onze salon zet team Jennifer Hoeve meer dan 1.000 hair weaves per jaar. Dit heet bij ons een 'QuiQweave'. We werken uitsluitend met banen van 100% mensenhaar omdat dit het mooiste resultaat geeft. Bij het goed bevestigen van de banen haar is niet te zien dat extensions zijn gebruikt.

Kabeltje verstevigd met ringen

Probleemloos

Als je kiest voor hair extensions op basis van een hair weave, dan wil je natuurlijk probleemloos kunnen genieten van je nieuwe haardos. Daarom bespreken we eerst samen welke haarwensen jij hebt. Met een hair weave kun je vele kanten op. Veel vrouwen hebben de wens om langer haar te hebben in één middag. Dat is heel goed mogelijk. Tevens is het mogelijk om dun haar meer volume te geven. Als je dit wilt combineren, dan kan dat natuurlijk ook. De hair weave maakt dit allemaal mogelijk. Hoe worden die wefts eigenlijk vast gezet in het haar? Bij de QuiQweave wordt van het eigen haar vlechtjes gemaakt. Deze worden op het hoofd vastgezet. Aan deze kabeltjes haar worden de wefts vastgenaaid. Gemiddeld kiezen onze klanten tussen de 3 en 8 hair weaves. De 50 cm variant wordt het meest gekozen. Daarnaast hebben we kortere maar zelfs ook langere versies.

Levensduur

Het haar van een hair weave gaat normaal gesproken zo'n 7 maanden mee. Daarna moeten nieuwe wefts aangeschaft worden. Tussentijds groeit je eigen haar en daarom moet de hair weave elke 6 weken uitgehaald worden en opnieuw ingezet worden. Bij het intakegesprek vertellen we je precies wat dit je gaat kosten. 

Altijd de juiste kleur

Om te kunnen garanderen dat jouw hair weave een volgende keer weer precies de kleur heeft die je hebt gekozen, werken we met internationaal erkende kleurnummers. De kleuren die leverbaar zijn, laten we je zien bij het intakegesprek. Ook op onze webshop kun je de banen haar zien waaruit de hair weaves zijn samengesteld. De meeste vrouwen kiezen voor een kleur die hun eigen haarkleur benadert. Maar als jij een tintje lichter of donkerder wilt, dan kunnen we dat voor jou realiseren. Om de hair weave perfect te laten matchen met jouw haar, kunnen we als extra service zowel het eigen haar als de baantjes kleuren. Ook als jij meerdere kleuren haar door elkaar heen wilt laten plaatsen, dan verzorgen wij dat voor je.

Snel

Omdat we werken met kant-en-klare hair weave banen, kunnen we relatief snel de haren inzetten. In één dagdeel is jouw haar langer en heeft het meer volume. Alle hair weave banen zijn op voorraad. Als je haar tussendoor omhoog gezet moet worden, kan je heel makkelijk online een afspraak inplannen. Wat erg belangrijk is voor de levensduur van je haar, is dat je het wast en verzorgt met onze eigen lijn onderhoudsproducten. Deze zijn speciaal ontwikkeld om de kwaliteit van het haar optimaal te houden. Op deze manier heb je het langste plezier van jouw hair weave.

 

Meer weten?

Wil je meer weten over hair extensions van 100% echt haar, clip in extensions, LaceWigs of onze Big Hair addiction? Klik dan op één van de onderstaande linkjes.

Meer over: