Haarziekte

Een 100% echt haar oplossing

Haaruitval

Wie zoekt naar meer informatie over haaruitval door een haarziekte, zal hierover veel vinden op internet. Haarziekten vormen een groot probleem voor veel mensen. Maar liefst 3 miljoen mensen hebben te maken met haaruitval.

De eerste stap die genomen wordt, is een bezoek aan de huisarts. Die verwijst veelal door naar een specialist. Deze stelt vast of de haaruitval wordt veroorzaakt door een haarziekte of andere redenen. Stress, een gastric bypass of andere oorzaken kunnen ook redenen zijn voor haaruitval. In de meeste gevallen is het zo dat als het haarverlies het gevolg is van een haarziekte, er geen genezing mogelijk is. Mensen die dit overkomt, worden meestal overvallen door heftige emoties van boosheid, verdriet en wanhoop. In ons bedrijf zijn deze gevoelens die voortkomen uit een haarziekte dagelijks onderwerp van gesprek. Hoe graag we het ook zouden willen, we kunnen mensen hun eigen haar niet teruggeven. Wel kunnen wij zorgen voor de allermooiste oplossingen van 100% echt haar. In ons eigen atelier hebben vakmensen dit haar verwerkt tot haarstukken, pruiken, LaceWigs en HairPieces. Ruim 80% van onze klanten is heeft een medische reden om klant bij ons te zijn. Dat wil zeggen dat zij een haarwerk nodig hebben als gevolg van een haarziekte of andere medische oorzaak.

Vergoeding

Wist je dat mensen die om medische redenen een pruik moeten aanschaffen, van de ziektekostenverzekeraar een vergoeding tegemoet mag zien in de kosten? Jennifer Hoeve Hair helpt jou niet allen met het vinden van de mooiste oplossing voor je haar, als extra service helpen wij je ook met het aanvragen en verkrijgen van deze vergoeding. Dat geldt ook bij haarverlies door een haarziekte. Dankzij deze vergoeding is jouw haarwerk wat makkelijker betaalbaar. Overigens, als het gaat om het financiële aspect van haarwerken, dan wil je natuurlijk graag weten waar je aan toe bent. Daarom bieden wij onze maat-haarwerken aan op basis van een abonnement. Voor een vaste prijs per maand neem je een haarwerk af en gaat dat zorgeloos dragen. Dat houd in dat je de helft aanbetaald en ver restant bedrag minus de verrekening van de zorgverzekering mag je in 12 termijnen betalen.

Persoonlijk

Voordat het zover is dat wij jouw haarwerk aan je kunnen afleveren, hebben we op persoonlijke wijze kennis gemaakt met elkaar. Of de oorzaak van jouw haaruitval nu wordt veroorzaakt door een haarziekte of door een andere reden, wij luisteren naar jouw verhaal. Omdat we weten hoe gevoelig dit probleem ligt, willen we graag dat je je zo prettig mogelijk voelt bij ons. Daarom ontvangen wij medische klanten altijd in een privé salon. Hier kunnen we in alle rust samen zoeken naar de oplossing die het beste bij jou past. Er zullen meerdere producten zijn die aansluiten op jouw wensen. In overleg met jou bepalen we wat je bij jou vindt passen en welk kostenplaatje daar aan hangt. We nemen alle tijd en hebben aandacht voor jóuw verhaal. Je mag alle soorten haarwerken passen. Dit moment voelt als thuiskomen. Opeens zie je het: prachtig haar is ook voor jou mogelijk. De meeste mensen ervaren haarverlies of de haarziekte met gevoelens van onmacht, boosheid en frustratie: waarom overkomt mij dit. In onze salon maken die gevoelens van onzekerheid en ongemak plaats voor opluchting. Na het aanmeten en leveren van prachtig haar krijg jij je eigenwaarde terug.

 

100% echt haar

Alle haarwerken die Jennifer Hoeve aanbiedt, zijn vervaardigd van 100% echt haar. Daarom worden onze producten zo geroemd. Zij hebben een natuurlijke uitstraling en ‘het valt zo mooi’. Als je onze haarwerken vergelijkt met producten die gemaakt zijn van synthetisch haar, zal je het verschil snel zien en ervaren. Een haarstuk van echt haar kriebelt en prikt veel minder. Onze producten kun je -net als je eigen haar- föhnen, krullen of straighten. Omdat wij de bevestigingspunten van onze haarstukken heel slim hebben verwerkt onder het haarstuk, is niet te zien dat jij een haarstuk draagt. Wat mensen opvalt, is dat je altijd mooi haar hebt! Zo maak je van je haarziekte uiteindelijk toch iets heel moois waar je meer dan trots op mag zijn.

 

Maatwerk

Alle onze haarwerken zijn beschikbaar uit voorraad of als maatwerk. De voorraad modellen zijn gemaakt van hetzelfde mooie haar als de maatwerkproducten. Ze zijn ideaal als je op korte termijn een haarwerk nodig hebt. Bijvoorbeeld omdat je haarverlies door jouw haarziekte veel sneller gaat dan gepland of omdat je om welke andere reden dan ook geen zin hebt om te wachten. Als je kiest voor maatwerk, houd dan rekening met 10 tot 12 weken levertijd. Bij Jennifer Hoeve hechten we veel waarde aan een optimale pasvorm. Ons streven is dat jij je fijn voelt met onze haarwerken. We meten dan ook heel exact jouw hoofd op en maken van de bovenzijde een soort kapje. Van dit kapje wordt in het atelier een houten hoofd gemaakt. Op dat hoofd wordt jouw haarwerk in elkaar gezet. Daarbij wordt goed gekeken naar jouw voorkeuren die we hebben doorgenomen met jou in de privé salon. Zaken als lengte van het haar, dichtheid en kleur worden uitgevoerd zoals jij het hebt besproken. We doen er alles aan om jou een oplossing te leveren waar je helemaal blij van wordt.

 

Meer weten?

Wil je meer weten over haaruitval, de oorzaken van haaruitval of de haarwerken van Jennifer Hoeve? Klik dan op één van de onderstaande linkjes.

Meer over: