Haarwerken voor mannen

Dé oplossing van 100% echt haar voor iedere man

Haarwerk mannen

Er kunnen heel veel redenen zijn om te zoeken naar een haarwerk voor mannen. Bijvoorbeeld omdat je haarverlies hebt als gevolg van een chemokuur. Of als je in korte tijd enorm bent afgevallen na een gastric bypass of een maagband. Kaalheid bij mannen kan ook een gevolg zijn van een vervelende haarziekte zoals alopecia. Om kaalheid te verdoezelen, zijn er oplossingen ontwikkeld. Wie zoekt op de goedkoopste aanbieding voor een pruik, komt uit op synthetisch haar. Dit is de nachtmerrie van veel mannen. Vroeger werd zo'n haarwerk voor mannen ook wel een toupet of toupetje genoemd. Er werd gesproken over een Heugaveld tegel, een kokosmat of dat een man met een marmot op zijn hoofd rondliep. Bij Jennifer Hoeve is een haarwerk voor mannen altijd gemaakt van uitsluitend echt haar voor de meest natuurlijke uitstraling, optimale pasvorm en een prettig draagcomfort. De naam van onze mannen afdeling is: Jen Men. De kosten voor een haarwerk van echt haar liggen vanzelfsprekend hoger dan een pruik van synthetisch haar.

 

Comfort

We vinden dat voor een haarwerk voor mannen geldt dat het zo min mogelijk belemmeringen mag opwerpen en dat het geen irritatie mag veroorzaken. Daarom besteden we extra veel aandacht aan de beste pasvorm. Onze producten passen om die reden écht bij jou qua look en feel. Niet elk haarwerk ziet er even natuurlijk uit. Dit horen we vaak over synthetisch haar. Wij verkopen dit niet. Tijdens een bezoek aan ons atelier word je ontvangen in een privé salon. Daar kun je elk haarwerk voor mannen zien, voelen en passen. Op die manier komen we er exact achter welke haarstijl jij fijn vindt en welke kwaliteit jou aanspreekt. Hier geldt: je moet zelf ontdekken waarbij jij je het fijnst voelt en welke coupe bij jou past.

 

Echt haar – het voordeel

Een haarwerk voor mannen dat is gemaakt van echt haar maakt een wereld van verschil in uitstraling in vergelijking met synthetische pruiken voor mannen. De meest gehoorde argumenten zijn: een haarwerk van echt haar is makkelijk te kammen zonder dat het haar statisch omhoog gaat staan, je kunt er wax of gel in aanbrengen, je kunt er mee douchen en het wassen, en het is makkelijker in model te stylen of te föhnen. Het belangrijkste voordeel is natuurlijk dat het super echt oogt en niemand ziet dat je een haarwerk draagt.

 

Op maat gemaakt

Jennifer Hoeve heeft meer dan 25 jaar ervaring met oplossingen tegen kaalheid/ weinig haar. Sinds enkele jaren heeft Jennifer een eigen -snelgroeiend- bedrijf, waar elk haarwerk voor mannen op maat wordt afgeleverd. We komen er samen achter wat jij het prettigst vindt zitten en welke stijl je het meest aanspreekt. We meten de omtrek van je hoofd op zodat we precies weten waaraan jouw haarwerk moet voldoen. Oók bij een haarwerk voor mannen zijn er heel veel mogelijkheden omdat het haarwerk met de hand wordt gemaakt. Hierdoor kan de levertijd soms wel tot 12 weken oplopen. Dit is mede zo, omdat je bij ons zelf kunt bepalen welke kleur haar je wilt. Omdat écht haar bijna altijd bestaat uit meerdere tinten door elkaar, die de haarkleur vormen, worden ons producten op die manier afgewerkt. Aan de bovenzijde is het stuk dan net iets donkerder vanwege de uitgroei en er zijn zelfs mogelijkheden om er hier en daar een grijs haartje tussen te zetten. Dat ziet er echt super natuurlijk uit! Tevens kun je bepalen wat jij het fijnst vindt voelen aan de binnenkant. Al deze voordelen heb je met ons maatwerk.

 

Kort, bedekt, altijd modieus!

Onder de naam Jen Men bieden we al onze ervaring aan, verwerkt in elk haarwerk voor mannen. Geen enkel haarwerk voor mannen is hetzelfde. De één wil zijn haar wat langer, -bedekt over de oren- de ander wil het korter en lekker pittig of nonchalant warrig. Op welke lengte je je haar ook wilt, onze producten zijn altijd modieus en mannelijk. Dankzij verschillende bevestigingsmogelijkheden kun je met onze haarwerken zwemmen of douchen, je kunt ze stylen met een föhn of kam, of simpelweg aan de lucht laten drogen. Stylen met wax of mousse of gel is geen probleem. Ieder haarwerk voor mannen is verkrijgbaar in een abonnementsvorm. Daarbij krijg je enkele malen per jaar een nieuw haarwerk. Door dit Jen Men abonnement heb jij altijd en overal mooi, dik, modieus en stijlvol haar.

 

Meer weten?

Wil je meer weten over de kosten van een haarwerk of de kwaliteit van het echte haar? Klik dan op één van de onderstaande linkjes.

Meer over:

 

Wist je dat?

Wij bieden onze maatwerk haarwerken ook aan in een abonnementsvorm! Een abonnement maakt een haarwerk op maat voor iedereen betaalbaar en bovendien ben je niet in één keer een groter bedrag kwijt. Wist je bovendien dat je geld kunt terugkrijgen van je aankoop bij je ziektekostenverzekering? Lees hier meer!

Wist je dat onze haarwerken voor mannen gemaakt zijn volgens de nieuwste technieken en absoluut onzichtbaar te dragen zijn? Kies jij voor een lekker modern koppie of liever een nonchalante look?