Haarwerk van echt haar

Al ruim 25 jaar gespecialiseerd in maathaarwerk

Haarwerken van echt haar

Je kunt om verschillende redenen op zoek zijn naar een haarwerk. Je hebt een vervelende haarziekte maar de reden kan ook een chemokuur zijn. Wist je dat er heel veel verschillende soorten haarwerken bestaan? Als je nog niet zoveel weet van haarwerken, dan is de kans groot dat je niet direct bij een haarwerk van echt haar uitkomt maar bij synthetisch haar. Bij Jennifer Hoeve zijn alle haarwerken gemaakt van echt haar voor de meest natuurlijke uitstraling, de optimale pasvorm en het beste draagcomfort.

Het best mogelijke comfort

We vinden dat het dragen van een haarwerk zo min mogelijk belemmeringen en irritatie mag veroorzaken. Daarom besteden we extra veel aandacht aan de beste pasvorm zodat het haarwerk van echt haar precies bij jou past. Niet alle haarwerken zitten even lekker, iets wat we vooral horen over synthetisch haar. Tijdens een bezoek aan ons atelier met privé salons komen we er precies achter wat jij fijn vindt en waar jij een goed gevoel bij krijgt. Want daar gaat het tenslotte om. Je kunt kennis maken met verschillende soorten haarwerken van echt haar waardoor je erachter komt waar jij je het meest comfortabel bij voelt.

 

Het voordeel van echt haar

Een haarwerk van echt haar is een wereld van verschil als je het vergelijkt met een synthetisch haarwerk. De meest gehoorde voordelen: een haarwerk van echt haar prikt en kriebelt veel minder, je hebt oneindig veel mogelijkheden zoals bijvoorbeeld krullen en het belangrijkste voordeel is natuurlijk dat het super echt oogt en niemand ziet dat je een haarwerk draagt.

 

Op maat gemaakt

Al een lange tijd kun je bij Jennifer Hoeve terecht voor een haarwerk dat op maat gemaakt wordt. We komen er samen achter wat jij het prettigst vindt zitten en meten de omtrek van je hoofd op zodat we precies weten waaraan jouw haarwerk moet voldoen. Bij een haarwerk van echt haar heb je heel veel mogelijkheden omdat het haarwerk met de hand wordt gemaakt. Hierdoor is de levertijd wel 12 weken. Zo kun je zelf kiezen welke kleur je wilt, maar ook wat jij het fijnst vindt zitten aan de binnenkant van het haarwerk. Dit geldt uiteraard ook voor onze haarwerken voor mannen.

 

Op voorraad

Omdat we al heel lang mensen helpen aan het ideale haarwerk, hebben we al onze ervaringen gebundeld. We hebben een serie haarwerken van echt haar ontwikkeld in de meest gangbare uitvoeringen door de wensen van (oud) klanten samen te voegen. Hierdoor kun je naast een maatwerk model nu ook altijd een gangbaar model passen die een veel kortere levertijd heeft van maar twee dagen en waar minder hoge kosten aan zijn verbonden dan bij onze maatwerk oplossingen. De kans is groot dat een van de gangbare modellen je in een keer goed zit waardoor je niet lang hoeft te wachten en in onzekerheid hoeft te zitten.

 

Meer weten?

Wil je meer weten over de kosten van een haarwerk of haarwerken voor mannen? Klik dan op één van de onderstaande linkjes.

Meer over:

 

Wist je dat?

Wij bieden onze maatwerk haarwerken ook aan in een abonnementsvorm! Een abonnement maakt een haarwerk op maat voor iedereen betaalbaar en bovendien ben je niet in ''n keer een groter bedrag kwijt. Wist je bovendien dat je geld kunt terugkrijgen van je aankoop bij je ziektekostenverzekering? Lees hier meer!