Haarwerken

Alle haarwerken van Jennifer Hoeve zijn gemaakt van 100% echt haar

Topkwaliteit

Er zijn heel veel redenen om op zoek te gaan naar een haarwerk. Bijvoorbeeld omdat je een haarziekte hebt, dat is natuurlijk heel vervelend. Ook het moeten ondergaan van een chemokuur kan een reden zijn. Mensen die een gastric bypass hebben ondergaan, krijgen vaak te maken met haaruitval en zijn dan genoodzaakt om een oplossing te zoeken. Er bestaan veel soorten haarwerken van allerlei aanbieders. Wie gaat selecteren op prijs, zal veelal uitkomen op synthetische pruiken. Wie kijkt naar de producten die Jennifer Hoeve aanbiedt, ontdekt dat alle haarwerken gemaakt zijn van echt haar, ook de haarwerken voor mannen. Dit resulteert in de meest natuurlijke uitstraling, een optimale pasvorm en een fijn draagcomfort.

Passend

Wie haarwerken met elkaar gaat vergelijken, zal zien dat er onderling veel verschil bestaat in comfort en kwaliteit. Bij Jennifer Hoeve kun je in een privé salons de passing en uitstraling van verschillende soorten haarwerken beoordelen. Een haarwerk mag sowieso geen bron zijn van belemmeringen en irritatie. Bij het vervaardigen van de oplossingen die Jennifer Hoeve biedt, wordt daarom extra veel aandacht besteed aan een optimale pasvorm. We maken onze haarwerken echt op de maat van jouw hoofd. Daarom passen ze altijd perfect. Ons streven is dat jij je fijn voelt met onze haarwerken. Dáár gaat het om.

 

Voordelen

Ten opzichte van haarwerken die gemaakt zijn van synthetisch haar, steken onze producten er positief bovenuit. Onze klanten die ervaring hebben met oplossingen die gemaakt zijn van synthetische stoffen, zeggen vaak dat onze haarwerken veel minder kriebelen en prikken. Dit komt echt omdat ze gemaakt zijn van echt haar. Ook is het mogelijk om onze producten te krullen en te stylen. Daardoor hebben onze haarwerken het voordeel dat ze voelen en er uit zien als je eigen haar. Niemand die dus ziet dat je gekozen hebt voor een HairPiece, V-part, haarstuk of LaceWig.

 

Maatwerk

Jennifer Hoeve staat bekend om het leveren van haarwerken die geheel op maat zijn gemaakt. Om dat te realiseren, meten we de omtrek van de hoofden van onze klanten op diverse manieren op. Zo weten we precies hoe de 'monturen' van onze haarwerken moeten worden. Daar worden de haren met de hand in vast gezet. Een secuur werkje waardoor de levertijd wel tot 12 weken kan oplopen en kosten natuurlijk hoger zijn dan bij een confectie oplossing. Alles bepaal jij zelf vooraf: de kleur van het haar, de valling maar ook hoe de binnenkant van het montuur wordt uitgevoerd. Het resultaat: haarwerken die voelen als een tweede huid en je een geweldig gevoel geven.

 

Op voorraad

Jennifer Hoeve levert niet alleen maatwerk, we leveren ook 'confectie haarwerken'. Deze hebben exact dezelfde kwaliteit als onze haarwerken op maat en we kunnen deze nagenoeg altijd leveren uit voorraad. Net als bij haarwerken op maat, worden de confectiestukken aangepast op het hoofd van de klant, in een van onze privé salons. In deze confectie haarwerken zit dan ook al onze kennis en ervaring gebundeld, teneinde binnen één a twee dagen aan klanten te kunnen leveren. Onzekerheid en lang wachten is meestal niet meer nodig!

Een haarwerk reserveren is mogelijk voor een periode van minimaal 3 tot 6 weken.

 

Meer weten?

Wil je meer weten over de kosten van een haarwerk, de kwaliteit van het echte haar of haarwerken voor mannen? Klik dan op één van de onderstaande linkjes.

Meer over:

 

Wist je dat?

Wij bieden onze maatwerk haarwerken ook aan in een abonnementsvorm! Een abonnement maakt een haarwerk op maat voor iedereen betaalbaar en bovendien ben je niet in één keer een groter bedrag kwijt. Wist je bovendien dat je geld kunt terugkrijgen van je aankoop bij je ziektekostenverzekering? Lees hier meer!