Kosten voor een haarwerk

Samenwerking met verzekeringen

Wat zijn de kosten van een haarwerk?

Wie last heeft van haarverlies, kan een moment krijgen waarbij op zoek wordt gegaan naar een haarwerk. Een belangrijke vraag die mensen zichzelf stellen is: wat zijn de kosten van een haarwerk? Na het bezoeken van diverse websites ervaren mensen dat er een enorm verschil is in prijzen. Er zijn haarwerken van synthetisch materiaal die massaal worden gemaakt in fabrieken, 100 per uur, versus handgemaakte haarwerken van echt haar die op de maat van het hoofd van de klant worden vervaardigd. Dan duurt het wel tot 12 weken om één haarwerk met de hand te maken. Dit verklaart de verschillen in de kosten van een haarwerk. Ook onze haarwerken voor mannen worden van echt haar gemaakt.

 

Lang of kort haar?

Jennifer Hoeve levert haarwerken van uitsluitend echt haar. Uitsluitend achter deze kwaliteit kunnen wij staan. Dat betekent dat de kosten van een haarwerk van Jennifer Hoeve op een ander niveau liggen dan de producten die uit een fabriek komen. Ieder moet zelf bepalen welke prijs past bij de wensen en het budget dat beschikbaar is. De kosten van een haarwerk worden bepaald door meerdere factoren. Zo bepaalt de lengte van het haar bijvoorbeeld mede de prijs. Kort haar is makkelijker te vinden dan haar dat tot op de billen valt. Om de prijzen makkelijk te kunnen zien, bieden wij onze haarwerken aan op 40, 50, 60 en 70 cm (en zelfs langer op aanvraag) met een bijbehorende prijs.

 

Samenwerking met verzekeringsmaatschappijen

Bij het bepalen van de kosten van een haarwerk, mag ook gekeken worden of er een medische reden is. Heb je bijvoorbeeld een haarziekte als alopecia, of haarverlies door chemotherapie, de dwangneurose trichotillomanie, stress of een gastric bypass ondergaan, dan is de kans heel groot dat jouw huisarts een verwijsbrief schrijft. Daarmee kun je aanspraak maken op een vergoeding van je ziektekostenverzekeraar. De kosten van een haarwerk worden hierdoor lager dan wanneer je geen vergoeding ontvangt.

Op maat gemaakt

Jennifer Hoeve levert haarwerken als confectiemodel of volledig op maat gemaakt. Deze zijn altijd gemaakt van echt haar. De keuze die hierin gemaakt wordt, speelt een rol bij de prijs. Bij een haarwerk op maat heb je heel veel mogelijkheden omdat het haarwerk met de hand wordt gemaakt. Zo kun je zelf kiezen welke kleur je wilt, maar ook wat jij het fijnst vindt zitten aan de binnenzijde. Tevens kun je bepalen hoe vol jouw haarwerk is. De prijs van een confectiestuk ligt doorgaans een stuk lager dan de kosten van een haarwerk dat volledig op maat is gemaakt.

 

Ook onderhoud meerekenen

Bij het bepalen van de kosten van een haarwerk, dient ook gekeken te worden naar het onderhoud. De kosten voor een volledig synthetisch haarwerk liggen op een heel ander niveau dan bij een haarwerk dat bestaat uit echt haar. Jennifer Hoeve heeft hiertoe in eigen beheer een lijn verzorgingsproducten laten ontwikkelen, die helemaal is afgestemd op het onderhoud van haarwerken die gemaakt zijn van echt haar. De kosten van een haarwerk zullen stijgen door het gebruik van deze producten, echter de levensduur van het haarwerk gaat omhoog en de kwaliteit blijft lange tijd op het hoogste niveau.

 

Abonnement l betaal in termijnen

 

Hairpiece of Lacewig op een 1 jarig abonnement

  • 1x een nieuw, op maat gemaakt HairPiece, in jouw lengte
  • 1x intakegesprek en inmeetsessie
  • Meerprijs extra's (zoals balayage e.a. opties) op aanvraag
  • Meerprijs lengte > 60 cm. op aanvraag
  • Je betaalt 1x de helft aan
Lengte Prijs per maand
40 cm €   90,-
50 cm €   97,-
60 cm € 105,-
 

 

Dit zijn indicatieprijzen

 

Meer weten?

Wil je meer weten over de kosten van een haarwerk of de kwaliteit van het echte haar? Klik dan op één van de onderstaande linkjes.

Meer over:

 

Wist je dat?

Wij bieden onze maatwerk haarwerken ook aan in een abonnementsvorm! Een abonnement maakt een haarwerk op maat voor iedereen betaalbaar en bovendien ben je niet in één keer een groter bedrag kwijt. Wist je bovendien dat je geld kunt terugkrijgen van je aankoop bij je ziektekostenverzekering? Lees hier meer!