Haaruitval

Jennifer Hoeve biedt de oplossing om jouw haaruitval te maskeren

De nummer 1 haarwerkspecialist van Nederland

  1. Dé oplossing voor elk haarprobleem
  2. Altijd grote voorraden en snelle levertijden
  3. Handgeknoopte haarwerken van 100% echt haar
  4. Wij hebben contracten met elke zorgverzekeraar
  5. 30 jaar ervaring in maathaarwerken

 

Heb jij last van haaruitval?

Wist je dat maar liefst 3 miljoen Nederlanders te maken hebben met (extreme) haaruitval? Veel mensen ervaren dit als een groot probleem. Vooral als de haaruitval blijft doorzetten, is dat vaak reden tot zorgen en een bezoek aan de huisarts en specialisten. Als deze vaststelt dat er sprake is van een haarziekte zoals bijvoorbeeld alopecia, dan is de extreme haaruitval niet te stoppen. Ook stress of andere oorzaken kunnen een reden zijn voor haaruitval. Denk aan haaruitval na een chemobehandeling, na een Gastric Bypass of door Telogeen Effluvium. Bij Jennifer Hoeve Hair is haaruitval een dagelijks gespreksonderwerp. Helaas kunnen wij mensen niet hun eigen haar teruggeven. Wel kunnen wij zorgen voor de allermooiste oplossingen in de vorm van een op maat gemaakt haarwerk. Deze vullen het eigen haar aan of vervangen het eigen haar compleet. Al onze haarwerken zijn met de handgeknoopt van 100% echt mensenhaar. Dit is door vakmensen verwerkt tot haarstukken, haarwerken, LaceWigs en HairPieces. Ruim 80% van onze klanten is komen door 'medische' redenen bij ons terecht.

Een gratis en vrijblijvend intake gesprek

Mensen die haaruitval ervaren, hebben vaak 1001 vragen. Daarom nemen wij graag de tijd om alles te bespreken en al jouw vragen te beantwoorden. Via deze link kun je een afspraak inplannen voor een gratis en vrijblijvend intake gesprek. In dat gesprek -in een privé salon- nemen we alle aspecten door van haaruitval. Dat gaat op een warme en meelevende wijze. Ook aan de telefoon of over de e-mail kun je uiteraard al informatie krijgen, als je niet zo van het bellen bent. We zijn op nagenoeg elke manier bereikbaar: messenger, Instagram, telefoon, e-mail. Op onze Facebook page vind je veelal reacties van mensen die ook haaruitval hebben ervaren. Via een PB kun je met hun in contact komen als je dat wilt. Of je kijkt via Facebook naar verenigingen van mensen die hetzelfde probleem hebben als jij met haaruitval. Door dingen te delen en te bespreken, zul je merken dat je niet de enige bent met haarverlies.

 

Privé salon

Omdat we weten hoe gevoelig haarverlies ligt, hebben we ons bedrijf ingericht op een werkwijze die zo prettig mogelijk aanvoelt. Als jij je herkent in dit haaruitval probleem, dan zal onze wijze van ontvangst en werken je vast aanspreken. Onze medische klanten ontvangen wij altijd in een privé salon. In alle privacy zoeken we samen met jou naar de beste oplossing te die past bij jou. Of je je haar nu lang wilt, half lang of kort, we hebben meerdere producten die aansluiten op jouw wensen. We nemen alle tijd en hebben aandacht voor jóuw verhaal over je haaruitval. Onze klanten vertellen dat het voelt als thuiskomen. Bij ons bedrijf, maar ook bij zichzelf. We stellen je op je gemak en je mag alle soorten haarwerken passen. Al snel zit daar iets tussen dat jou aanspreekt en opeens heb je weer haar! Haaruitval veroorzaakt gevoelens van onmacht (waarom overkomt mij dit) of oneerlijkheid (ik ben nog zo jong) en ook gevoelens van schaamte of de deur niet meer uit durven worden veel gehoord. Wij laten je al snel zien dat dit niet meer nodig is. Al snel zijn de gevoelens van onzekerheid en ongemak weg. Door het aanmeten en leveren van prachtig haar krijg jij je eigenwaarde terug.

 

De oplossing is een haarwerk van 100% echt haar

Alle haarstukken die Jennifer Hoeve aanbiedt, zijn gemaakt van 100% echt haar. Daarom worden onze producten zo geroemd om hun natuurlijke uitstraling en optimale pasvorm. Ten opzichte van haarstukken die gemaakt zijn van synthetisch haar, steken onze producten er positief bovenuit. Onze klanten die ervaring hebben synthetisch haar, zeggen vaak dat onze haarstukken van echt haar, veel minder kriebelen en prikken. Ook is het mogelijk om deze producten te krullen en te stylen. Ze zien er uit als je eigen haar en voelen als je eigen haar. De bevestigingspunten van onze haarstukken zit onder het haarstuk, in je eigen haar. Het is daarom niet te zien dat jij een haarstuk draagt bijvoorbeeld als gevolg van haaruitval. Het enige dat opvalt, is dat je altijd mooi haar hebt en je zelfvertrouwen weer terugkeerd!

 

Een haarwerk uit voorraad of toch een maathaarwerk?

De haarwerken van Jennifer Hoeve har zijn er uit voorraad of als maatwerk. Als je kiest voor maatwerk, dan is het belangrijk dat een haarstuk goed wordt aangemeten. Hij moet niet teveel bedekken want dan ziet het er onnatuurlijk uit. Bedekt hij te weinig dan zie je alsnog dat je last hebt van haaruitval. Jennifer Hoeve zelf heeft meer dan 30 jaar ervaring met haarwerken en de kennis is overgebracht op meerdere collega’s in ons bedrijf. Bij Jennifer Hoeve hechten we veel waarde aan een optimale pasvorm. Als onze voorraadstukken niet goed passen, dan kunnen we altijd een item op maat laten maken. Ons streven is dat jij je fijn voelt met onze haarwerken.

 

Hoe zit dat met de vergoedingen?

Wie om medische redenen een haarwerk moet aanschaffen, krijgt deze geheel of gedeeltelijk vergoed. De basisvergoeding voor 2022 staat vast op € 457,50,-. Als extra service helpen wij je met het aanvragen en verkrijgen van deze vergoeding. We nemen je alle rompslomp uit handen. Je hebt al genoeg kopzorgen door je haaruitval nietwaar. Dankzij deze vergoeding is jouw haarwerk beter betaalbaar. Om het je nog gemakkelijker te maken, bieden we onze haarwerken -uitsluitend de maathaarwerken- aan op abonnementsbasis. Dat houd in dat je de helft aanbetaald en ver restant bedrag minus de verrekening van de zorgverzekering mag je in 12 termijnen betalen.

 

Meer weten?

Wil je meer weten over haaruitval bij vrouwen, de oorzaken van haaruitval of haarziektes? Klik dan op één van onderstaande linkjes.

Meer over: