Haarstukken

Net dat extra's wat jij nodig hebt

Haarstukken

Er zijn heel veel redenen om meer informatie over haarstukken op te zoeken. Als je bijvoorbeeld een haarziekte hebt, dan wil je weten of dergelijke haarstukken een oplossing bieden. Ook mensen die te maken hebben gehad met een chemokuur of gastric bypass, hebben vaak te kampen met haarverlies. Je zult ervaren dat er veel soorten haarstukken bestaan en dat er veel aanbieders zijn. Hoe weet je nu waar de kans op slagen groot is en waar niet? Waar kun je goede haarstukken kopen? Het antwoord is: ga praten met mensen die dagelijks werken met haarstukken. Zij begrijpen jouw gevoelens vaak heel goed en kunnen je alles vertellen over de mogelijkheden die er zijn. Daar kun je met een goed gevoel een haarstukje aanschaffen.

Wie gaat selecteren op de laagste prijs, komt uit in de sectie 'synthetische pruiken'. Dit zijn producten die wij niet aanbieden. Alle haarstukken van Jennifer Hoeve zijn van gemaakt van echt haar. Daarom worden onze producten zo geroemd om hun natuurlijke uitstraling en optimale pasvorm.

Een hele pruik?

Is een haarstuk nu eigenlijk een hele pruik, een LaceWig of een HairPiece? Nee, dat is het zeker niet. Een hele pruik bedekt volledig het eigen haar, een haarstuk (een stukje haar) vult kale plekken op. Je kunt een haarstukje het beste zien als een mooie aanvulling op bestaand haar. In combinatie met het eigen haar, wordt een effect bereikt van volheid, lengte en volume. Bij Jennifer Hoeve maak je kennis met de haarstukken in een privé salon. Samen bekijken welke versie het beste bij jou past. Het moet natuurlijk niet te weinig zijn maar ook zeker niet teveel. Daarom hebben we haarstukken die alleen het bovenste deel van het hoofd bedekken (C-part), het achterdeel van het hoofd (B-part) en een open deel hebben aan de voorzijde waar het eigen haar overheen getoupeerd kan worden (de V-part). Bij elke oplossing die wij bieden, wordt extra veel aandacht besteed aan een optimale pasvorm. Hoewel de meeste haarstukken wel passen bij vrijwel iedereen, kunnen we ze ook geheel op maat laten maken. Exact in de kleur die jij zou willen hebben en op de lengte die jij wilt. Ons streven is dat jij je fijn voelt met onze haarwerken.

Op voorraad

Bij Jennifer Hoeve kun je de prachtigste haarstukken kopen in alle denkbare kleuren, meestal direct uit voorraad. We helpen je met het opzetten of aanbrengen van het haarstukje. Mocht de kleur niet helemaal naar wens zijn, dan kunnen we direct een kleurbehandeling inplannen. Alle haarstukken die we leveren, zijn gemaakt van 100% echt haar. Dit is jouw beste garantie dat niemand ziet dat jij een beetje hulp hebt gekregen van Jennifer Hoeve. Onzekerheid en lang wachten is niet meer nodig. Het aanbrengen van een haarstuk is niet ingewikkeld. De meeste modellen hebben clips of klemmetjes. Deze kunnen op maat geplaatst worden maar het is ook heel goed mogelijk dat je haarstuk direct netjes past. Dan is het klik-klak-klaar en jij hebt weer een mooie bos vol haar, een fraaie mix van je eigen haar met een aanvulling van Jennifer Hoeve.

Meer weten?

Wil je meer weten over de kwaliteit van het echte haar? Klik dan op onderstaand linkje.

Meer over: