Haar tips!

Zomer haar tips!

Voor je naar het strand: maak je haar nat en doe er condinitioner in van Jennifer Hoeve Hair. Deze zorgt ervoor dat het zout van de zee je haren niet zal uitdrogen en bovendien zijn ze beter uitkambaar!

4 fouten die veel mensen maken tijdens het wassen van je haar!

1. Je haar te vaak wassen
Veel mensen wassen hun haar veel te vaak dan nodig is. Zij hebben namelijk het gevoel dat het vet en vies wordt. Toch is het vaak wassen van je haar helemaal niet goed! Door de shampoo verdwijnen namelijk de natuurlijke oliën in je haar en juist die houden je haar glanzend, soepel en gezond!

Het is daarom beter om je haar maximaal twee keer per week te wassen. Als je haar vet wordt, gebruik dan droogshampoo en om het haar schoon te houden kun je een staart in doen of een knot.

3. Te heet douchen
En ja.. Ook wij weten dat het niet heel fijn is! Maar tijdens het wassen moet je eigenlijk je haar uitspoelen met koud water! Koud water zorgt ervoor namelijk voor dat je haarschubben zich sluiten en dat zorgt weer voor glanzender haar! Even doorbijten dus!

3. Verkeerd drogen
Even flink met de handdoek door je haar gaan of een tulband maken op je hoofd: zo drogen veel mensen hun haar. Ook hier word je haar niet heel happy van. Nat haar is extra kwetsbaar en breekt dus veel sneller af! ‘Even’ met die handdoek door je haar zorgt dus voor een hoop schade aan je haar. Als je graag een handdoek op je hoofd draagt, kies dan voor een zachte stof zoals microfiber.

4. Te veel producten
Omdat je haar van nature oliën heeft, is het niet nodig om heel veel producten te gebruiken. Vooral van conditioner wordt vaak veel meer gebruikt dan nodig. Is jouw conditioner veel sneller op dan je shampoo? Dan heb jij waarschijnlijk dat probleem…