Clip in extensions van echt haar

De ideale oplossing voor al jouw haarwensen

Lang haar, een droom

In sprookjes hebben de vrouwen altijd mooi, weelderig haar. En als we op straat een vrouw zien met prachtig lang haar, dan zijn de meningen unaniem positief. Helaas is lang haar niet voor iedere vrouw weggelegd. Het is daarom niet zo verwonderlijk dat veel vrouwen zoeken naar manieren om langer haar te verkrijgen. Het liefst zodanig verwerkt in het eigen haar, dat niet zichtbaar is dat er hulpmiddelen zijn gebruikt. Eén van de manieren om je haar te verlengen, is met clip in extensions van echt haar. Waarom van echt haar? Omdat deze het beste overeen komen met het eigen haar qua look, feel en structuur. Jennifer Hoeve Hair verkoopt uitsluitend clip in extensions van echt haar. Hierbij gebruiken we exact hetzelfde haar als het haar dat je ziet in onze schitterende pruiken. Daarom geven onze clip in extensions van echt haar zo'n buitengewoon natuurecht resultaat. We maken deze hulpmiddelen uitsluitend op speciale bestelling. Normaal gesproken zouden we namelijk onze banen haar aanbrengen met onze QuiQweave techniek. Met een clip in kun je zelf het haar in je eigen haar vastzetten.

 

Resultaat

Het plaatsen van clip in extensions is heel makkelijk. Jij kan het ook! En het resultaat… dat is echt adembenemend. Het werkt als volgt: samen met ons stem je af hoeveel banen haar je wilt hebben. Die gaan wij voor je maken. We kunnen ze naar je opsturen als je al wat ervaring hebt met clip ins, of als je iemand in de buurt hebt die jou er mee kan helpen. Ook kan je bij ons langskomen, dan leren we jou hoe makkelijk het is om onze clip in extensions van echt haar, aan te brengen in je eigen haar. Het resultaat zal je verrassen. Je mag rekenen op een schitterende aanvulling op jouw eigen haar. Niemand die het ziet want de clips zijn weggewerkt in jouw eigen haar. Omdat onze clip in extensions uitsluitend gemaakt zijn van 100% echt haar, vallen ze net zo soepel als je eigen haar.

 

Probleemloos

Naar onze mening moet je haar zoveel mogelijk probleemloos zijn. Klitten, breken, raar vallend en statisch haar, dat willen we niet mee hoeven te maken. Bij Jennifer Hoeve Hair zijn we een groot voorstander van natuurlijk ogend en soepel vallend haar. We hebben meer dan 25 jaar ervaring in de haarbranche. Op het gebied van haar hebben we alles gezien. Uiteraard hebben we alle denkbare clip in extensions van echt haar goed bekeken. Ook die van de concurrentie, ook met synthetisch haar en zelfs met een mix van echt haar en synthetisch haar. Zou je in de gelegenheid zijn om al deze producten eens naast elkaar te leggen en met elkaar te vergelijken, dan zul je zelf ervaren dat de Jennifer Hoeve Hair clip in extensions van echt haar daadwerkelijk aanvoelen én er uit zien als het mooiste product. Voordat wij onze clip ins leveren, is het belangrijk voor jezelf om te weten wat je er mee wilt bereiken. Je kunt namelijk je haar verlengen maar tegelijkertijd ook voller maken. Dit is afhankelijk van het aantal banen haar dat je in je eigen haar 'clipt'. De combinatie van langer en voller haar, noemen we Big Hair. Ook met onze clip in hairextensions kunnen we dit mogelijk maken.

 

Veilig

Hoe worden deze clip in's eigenlijk gemaakt? Om te beginnen nemen we een goede kwaliteit klemmetje. Hierdoor zal de kans op beschadigingen aan jouw eigen haar, minimaal zijn. Aan die clip bevestigen we de banen haar in de lengte van jouw keuze en in de kleur die je wilt. Dat doen we heel secuur, want we willen natuurlijk niet dat de haren los gaan komen van het klemmetje. Daarna controleren we nogmaals of alle clips goed aan de banen bevestigd zijn. Wil je je haar iets voller hebben, dan kun je al volstaan met twee a drie baantjes haar. Ga je voor Big Hair, dan kun je voor veel meer banen kiezen. In overleg met onze medewerkers wordt bepaald welk aantal voor jouw wensen het best gekocht kan worden. De meeste vrouwen kiezen ergens tussen de 3 en 8 baantjes haar. We bieden lengtes van 40 cm tot 70 cm uit voorraad. Langer kan ook, dan moet het besteld worden. De 50 cm versie is de meest gekozen variant.

 

Levensduur

Voor jouw clip in extensions van echt haar, gebruiken we hetzelfde haar als voor onze haarwerken en voor onze QuiQweave salon. Je kunt deze aanvulling op je eigen haar gebruiken bij speciale gelegenheden, zoals een bruiloft, feestje of een vrijgezellendag met de meiden. Als jij de clip ins elke dag wilt inzetten, dan kan dat natuurlijk ook! We raden je af om er mee te slapen en ook zwemmen bevelen we niet aan. Er is dan een grote kans dat jouw eigen haar beschadigd raakt. Bij dagelijks gebruik van de clip in's, zal het haar ongeveer 7 maanden mooi blijven. Gebruik je de clips alleen voor bijzondere gelegenheden, dan kun je er veel langer mee doen, soms wel jaren!

Na een aantal keren dragen kun je de banen haar gewoon wassen en drogen volgens onze voorschriften die je makkelijk kunt vinden op YouTube. Gebruik daarbij wél onze verzorgingsproducten om de garantie op jouw haar te behouden. Deze producten zijn speciaal ontwikkeld voor het reinigen en voeden van onze haren. Natuurlijk is het belangrijk dat je -net als je eigen haar- de clip in extensions van echt haar zo goed mogelijk verzorgt. Omdat het echt haar is, kun je ze krullen of straighten. Let wel op dat je een goede tang gebruikt die niet te heet wordt. Vermijd het gebruik van stugge wax, glitterspray of andere producten waarvan je zelf al kunt weten dat dit jouw haartjes stuk zal maken. Let ook op met het gebruik van zonnebrand, huid crème en bodylotions. Als dit in contact komt met jouw banen haar, dan kan je haar oranje worden. Geen nood, wij kunnen dit meestal wel voor je oplossen.

 

Kleuren

Al onze clip in extensions van echt haar hebben internationaal erkende kleurnummers. Hierdoor weten we zeker dat jouw kleurnummer altijd dezelfde kleur haar is. Die kleuren kun je bijvoorbeeld zien in onze webshop, daar is een kleurenring te zien. Ook in de salons kunnen we jou die ringen laten zien. De meeste mensen willen een kleur die hun eigen haarkleur het dichtst benaderd. Daar kunnen we je op die manier perfect mee helpen. Om de hairextensions helemaal te matchen met jouw haar, kunnen we als extra service zowel het eigen haar als de baantjes kleuren. Wil je meerdere kleuren strengen haar door elkaar voor een extra sprankelend effect? Dat kan natuurlijk ook! Je zit niet aan één kleur vast en kunt zelf bepalen hoe je het hebben wilt.

 

Snel!

Het leuke van clip in extensions van echt haar is, dat je heel snel en makkelijk een andere look kunt maken. Als jouw eigen haar beschadigd is geraakt door te veel blonderen bijvoorbeeld, dan geeft dit systeem jou tevens de mogelijkheid om je eigen haar te laten herstellen. Het plaatsen van clip in's gaat best snel. Al in een paar minuten heb je een flink aantal banen geplaatst en het resultaat zie je meteen. Dat wil toch iedereen! In onze salon en op de website hebben we een mooie selectie verzorgingsproducten te koop. Deze zijn speciaal ontwikkeld voor het verzorgen van jouw nieuwe haar en zorgen er voor dat jouw clip in's langer zullen meegaan.

 

Uit voorraad

Indien het gaat om kleine aantallen clip in extensions van echt haar, dan kunnen wij ze in eigen huis vervaardigen. Jennifer Hoeve heeft een eigen 'werkplaats', een haar-atelier, en onze eigen medewerksters zijn in staan om uit de baantjes haar die op voorraad liggen, clip in extensions te maken. Als wij niet in eigen huis de clip in extensions kunnen vervaardigen, besteden we het maakwerk uit aan ons atelier in het buitenland. Daardoor kan er soms een wachttijd zijn. Heb je interesse in clip ins, laat daarom altijd tijdig weten wanneer je ze wilt hebben. Dan kunnen we alles op alles zetten om jou te voorzien van prachtig mooi haar dat je keer op keer met trots zult dragen.

 

Meer weten?

Wil je meer weten over hair extensions, clip in extensions, LaceWigs, Hair Weaves of onze Big Hair addiction? Klik dan op één van de onderstaande linkjes.

Meer over: